Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank309
csendes tag
Mai sztori
Most kezdtem új karaktert, minden szépen ment Pavlovo katonai bázis... a szerver kb 10-15 percenként újra indult, így elég nagy volt a loot. Kapaszkodjatok meg
2 óra alatt 4db 75-ös bobtár tele, ezen felül még 280db lőszerem is volt hozzá, a 35-ös táskámban kb. csak lőszer volt xD Természetesen fegyvert nem találtam egyetlen újra indítás után sem, most jön a hab... találtam gránátot, fleshbang-et. Jött egy srác a hülye pisztollyal lövöldözött a zombikra, nem volt nálam semmi fegyver csak balta, no meg a gránát xD Hát mondom jól van, gyors felmentem a kórház tetejére h majd szépen rádobom. Kihúztam a biztonsági szeget és azt hittem eldobja magától vagy nem tudom vágtam a csodát, aztán rájöttem hogy G-t kell nyomni xD Sajnos késő volt, kézben robbant.

Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Update 12.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most kezdtem új karaktert, minden szépen ment Pavlovo katonai bázis... a szerver kb 10-15 percenként újra indult, így elég nagy volt a loot. Kapaszkodjatok meg
2 óra alatt 4db 75-ös bobtár tele, ezen felül még 280db lőszerem is volt hozzá, a 35-ös táskámban kb. csak lőszer volt xD Természetesen fegyvert nem találtam egyetlen újra indítás után sem, most jön a hab... találtam gránátot, fleshbang-et. Jött egy srác a hülye pisztollyal lövöldözött a zombikra, nem volt nálam semmi fegyver csak balta, no meg a gránát xD Hát mondom jól van, gyors felmentem a kórház tetejére h majd szépen rádobom. Kihúztam a biztonsági szeget és azt hittem eldobja magától vagy nem tudom vágtam a csodát, aztán rájöttem hogy G-t kell nyomni xD Sajnos késő volt, kézben robbant.