Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
És jesz!
Végre jó a karim és nem tépik le a fejem, éhes sem vagyok! Hogy miért? Mert végre minden tetves utcasarkon van ital és normális kaja! Nem kell kilométereket rohangásznom egy városért. Svetlojarks nyugati részén dobott le egy orvosi rendelő mellett! Kaja pia orvosi felszerelés ok lett 5 percen belül. Van defibrilatorom is. Viszont izgi volt mert előttem gyorsba valaki már körülnézett egy két helyen, de nem volt alapos szerencsémre. Ruha még utcai meg egy iskolatáskát sikerült beszereznem. SKS is van bibibi
Most megyek felfedezni a repteret aztán irány az északi városok felé.
Megj.:A zombik furcsamód csak álltak igaz háttal. Még akkor is amikor közel mentem. Akkortól támadtak, ha megütöttem őket.
Mégvalami: Maxra vettem a grafikát és semmi lassulást, problémát nem érzékeltem. Igaz egy két helyen megvolt a villódzás de legalább szebb a kép.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most megyek felfedezni a repteret aztán irány az északi városok felé.