Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#951) Gilthanas válasza etejedu (#950) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

A gyumi a bokorbol a bunos. Csak a porosat szabad enni a kek mergezo :)

Amugy azt en sem ertem, hogy miert nincs meg a jogom ahhoz hogy "restart" ket oras kuszas maszasba mar en is futottam bele... Mire volt szives megenni egy zombi.

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#952) Silent77 válasza etejedu (#950) üzenetére


Silent77
veterán

Túl evés, ivástól is lehetsz beteg.
Amúgy bokorról még nem ettem, kaja van bőven szerencsére mindenhol.

Gilthanas: ez a része olyan szinten felhasz, hogy ma azt hittem letörlöm a francba. Még ez a 30 perc kúszás is egy örökkévalóságnak tűnt. Zombi esélytelen volt mert az új város feletti faluba nincsen, sőt van falu is, ami nincs a térképen.

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#953) Gilthanas válasza Silent77 (#952) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

Nekem egy haverom ezért nem kezdte el a végén az én nagy sajnálatomra, mert első 5 percben ez megtörtént vele és ha rögtön egy ilyennel kezdesz, hát nem jön meg a kedved a játékhoz... pedig a farkas falkánkba kellett volna :)

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#954) RockHaRD válasza Silent77 (#952) üzenetére


RockHaRD
addikt

Azért nincs respawnra lehetőség csak meghalásnál, meg eszméletvesztésnél, mert különben mindenki folyton respawnolna, amíg nem tesz az előző halálodhoz, vagy haverodhoz közel. Aki ezt akarja elérni, az így is viszonylag könnyen meg tudja magát ölni. Én max annyi engedményt adnék, hogyha már van mondjuk 2 játékóra a karakterben, akkor egy lábtörés esetén lehessen respawnolni.

(#955) etejedu válasza Gilthanas (#951) üzenetére


etejedu
őstag

Ó köszi!
Ettem eccer kéket. :)

Hát nem tudom, nekem azért beletellik egy kis időbe mire ehető ételt, italt találok. És akkor már baromi éhes, és még kinyitni se tudom a konzervot.
Sőt hátitáskát vagy akár pakolható kabátot kb fél óra játék után ha találok!
Bocsánat! Hátizsákot még soha! Egyszer az elején (kb a 2. v 3. leszületésnél) találtam 5 perc alatt!

(#956) InHell


InHell
senior tag

Mostanában nem játszottam standalone változattal, várok a járművekre, de még mindig van olyan, hogy ha mondjuk fellépek egy szerverre, ahol rögtön kickelnek, akkor elindul egy számláló olyan 300mp-ről, és addig nem csatlakozhatok egy szerverre sem?
Engem ez idegesített legjobban. Pláne, mikor még a játék alfa, tehát a tesztelésről kéne szóljon, nem pedig a várakozásról szerintem.
Jártam én is úgy, hogy eltört a lábam a senki földjén, olyankor becéloztam nagyjából a partot, aztán ráraktam egy zippo gyújtót a W-re és elmentem addig enni valamit, vagy ilyesmi. :D
Szerintem az öngyilkosság mint opció nyugodtan benne lehetne.

< béna duma helye >

(#957) Gilthanas válasza InHell (#956) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

Arra már én is régóta keresek egy megoldást amivel a W-t nyomva lehet tartani örökre :) Az egeremen van olyan plusz gomb amit ha 2x lenyomok és nyomva tartok akkor tartja a futást, de lehet kellene egy kis ducktape amivel rögzítem ha kell :) Ezt a trükköt megjegyzem azért lábtörésre :)

Amúgy nálam mindig van egy előkészített sín amikor csak tehetem. Nyilván a játék elején erre nincs mód.

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#958) DokiBaxxi válasza Gilthanas (#957) üzenetére


DokiBaxxi
őstag

Nem kell már sokáig várakozni, experimentalon játszottam tegnap, és ott a futás már a shifttel megy :D

Bár azt is nyomva kell tartani :(

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#959) salmiakki válasza Gilthanas (#957) üzenetére


salmiakki
tag

Én ezt már a játék elején megoldottam, szóval a spawn után 2 órával már szinte teljesen fel vagyok szerelve. Amint lerak, betájolom magam, aztán menetirányba állok (a nagy reptérre nézve) és ráépítkezek a W-re, amire odaér az beletelik egy 20-30 percbe, de addig se én nyomom a gombot legalább, aztán meg ha odaértem csak szerverről-szerverre kell lépegetni és lootolni :D

(#960) _Gugu_ válasza salmiakki (#959) üzenetére


_Gugu_
tag

Véletlenül nem te voltál pár hete aki bespawnolt közénk a nagy reptéren...
aki meg lett bilincselve meg lett itatva fertőtlenítővel, zsák volt a fején végül a fejében az ólom...?

Lehet gonosz vagyok de nem szeretem a szerver stalkereket :D

(#961) Gilthanas válasza _Gugu_ (#960) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

Én meg a térdepeltetős, itatós, etetős, bilincselőket nem szeretem :D

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#962) RockHaRD válasza Gilthanas (#961) üzenetére


RockHaRD
addikt

Én sem, de a előbb tárgyalt esetben simán elnézhető, full megérdemli aki szervereken ugrál a gyors fullos loot érdekében :U

Az más tészta, hogy velem pl nem csinálnák meg, mert vagy kilépek, és leszarom, hogy mit csinálnak, vagy elfutok, hadd lőjenek hátba, de hogy megbilincselni, itatni, stb nem fognak, az tuti. Annyit nem ér semmilyen gear.

(#963) Gilthanas válasza RockHaRD (#962) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

Bilincselésig én se szoktam eljutni inkább lelövetem magam és valami közelharcival rájuk megyek, ha nincs lőszer. Volt már, hogy baltával sikerült leapríatni két embert úgy, hogy lövöldöztek rám csak én majom módjára szaladgáltam körülöttük és csapkodtam.

De azzal egyetértek, hogy a hirtelen megjelenő serverek között ugráló fantomokat én sem csípem :)

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#964) m3gyo


m3gyo
csendes tag

Lehet mondani, hogy nem szép dolog szerverek között ugrálva fel lootolni magad. De őszintén minek fussak 3-4 órát azért, hogy legyen kaja/pia/normális ruha/táska/meg valami lőfegyver. Ráadásul annak az esélye, hogy valaki lecsap egy baltával, vagy lepuffant egy mosinnal 2 km távolságról, ugyan annyi ha ugrál az ember szerverről szerverre ha nem.

Én például a kedves mosinnal bekemplelő polgártársakat tudom ám nagyon rühellni. De semmi gond, ha valakinél mosin van az kérdés nélkül hulla jelölt részemről.

Amúgy meg amíg nincs gyorsabb közlekedési lehetőség, illetve nincs lehetőség egy sátor segítségével halál esetére félretenni egy alap kezdő cuccot, addig a szerverek között ugrálás az egyetlen normális módszer arra, hogy ne kelljen az embernek órákat fölöslegesen kidobni az ember életéből. Mert ugye 3-4 órája mászkálok egy szerveren és már mondjuk van némi készlete az embernek meg minimál felszerelése és utána jön a kemper kemper vagy egy helyi bandita csapat és bum kezdheted előröl. Akkor nem inkább ugrálsz 1-2 órát és akkor van egy majdnem "teljesen" felszerelt mukid, és utána ráérsz egy szerveren mászkálni, máris van túlélési esélyed.

De az egy szerveren való felszerelkezés legnagyobb baja, a hihetetlenül sok futás, mert így kb 1 óra futásra jut 10 perc akció. Extrém esetben akár 3-4 órát is futhatsz, úgy hogy gyakorlatilag szinte semmit nem tudsz szerezni.

Szóval szerintem jelenleg nincs más értelmes idő alatt elérhető gear-elődési lehetőség mint a szerverek közötti ugrálás.

(#965) RockHaRD válasza m3gyo (#964) üzenetére


RockHaRD
addikt

végülis csak pont a játék lényegét rontod el a szerverek közötti ugrálással :U

ha megvan a fullos gear, utána mit tudsz csinálni jelenlegi formájában a játékban?

(#966) Gilthanas válasza RockHaRD (#965) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

Vadászni a banditákat amíg meg nem gyilkolásznak :) Aztán kezdődik a egész előröl. A fullos gearbe kalandozni sem olyan rossz amúgy. Csak jobban sajnálja az ember:)

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#967) Silent77 válasza RockHaRD (#954) üzenetére


Silent77
veterán

Ezzel tisztában vagyok, de a mostani rendszer sem jó.

Én már nem megyek arra, hogy fullos legyek, úgy is kilőnek. :)
Egy mozin + sks és kész. Szintén ugrálok szerverek között, nem látom értelmét az örökös futkosásnak, így is azzal megy el a játék nagy része.
Mindenki másképp játsza, pont ez a jó. Banditák se zavarnak, unalmas lenne nélkülük.
Minnél jobban fel vagy szerelve, annál jobban sajnálja az ember.
Tegnap találtam mp5-t, oda is adtam havernak. :D

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#968) m3gyo válasza RockHaRD (#965) üzenetére


m3gyo
csendes tag

Nem hinném, hogy a játék lényege a végtelen futás lenne. Másrészt nem véletlenül találta ki a Bohémian is azt, hogy respawnolni fognak a lootok. Így megoldható az állandó turizmus vagy legalább csökkenthető.

Most ha nem kifosztott üres bázisokat/reptereket/rendőrségeket/garázsokat/boltokat akarsz végiglátogatni kénytelen vagy ugrálni, mert a loot 2-4 óra között jelenik meg újra, addig maximum a rohadt paradicsomokat szedegetheted, meg a bakancsokat. A lootokon is lehetne valamit állítani, mert bakancsból/fejfedőből a szükségesnél 8-10* több spwanol le. Eshetne inkább konzerv, üditő vagy bármi ami tényleg használható lenne.

Ráadásul egy csomó épületbe nettó értelmetlen bemenni, mert semmit nem fogsz találni maximum egy polót vagy egy konzervet/üdítőt/haszontalan vackot (kalapács, fogo, ragasztószalag, stb...) de legtöbbször semmit. Ezen is lehetne valami javítani. Emelje fel a kezét például aki talált bármit is városszéli, rönkházban vagy emeletes bérházban. Én ott még soha semmit, pedig eleinte mindig benéztem mindenhova, most már csak célirányosan.

A játék lényeg szerintem a túlélés, na de a zombik egy balta/kapa feltalálása után már csak nettó idegesítőek de teljesen veszélytelenek. Számuk csekély voltából következően meg aztán végkép.

A "jó" felszerelésre, meg azért van szükséged, mivel amíg te egy kapával/baltával esetleg egy sörétessel próbálsz túlélni, addig mások sks, mozin, m4, vagy egy ak birtokában kéjes vigyorral puffantanak le. Ráadásul kérdés nélkül. Eddig egyetlen egy emberrel találkoztam akivel egyáltalán meg lehetett próbálni kommunikálni a többi kérdés nélkül támadt. Megjegyzem abban a kommunikációban sem volt köszönet, mert annak ellenére, hogy hagytuk volna elmenni ránk támadt.

Segítőkész vagy egyáltalán békés játékossal még nem találkoztam sehol. Tehát mivel loot egyáltalán csak úgy lehetséges, hogy vagy ugrálsz szerverek között, vagy elveszed attól akinek vagy (ergó megölöd a cuccaiért). Tehát az ugrálás még mindig a békésebb dolog. A játék pedig igen túlélő játék de itt jelenleg nem a zombikat meg az egyéb sorscsapásokat kell túlélned, hanem a többi játékos vérszomját, ahhoz pedig a kapánál/baltánál több kell. Természetesen nem kell mindent teljesen kiugrálva megszerezni annak tényleg nincs sok értelme, de egy alap felszerelési szintet így érdemes beszerezni. Elegendő kaját, egy értelmes fegyvert, valamennyi ruhát, valamennyi töltényt némi kötszert és egy jó zsákot. A többit ráérsz már nem ugrálva megszerezni, így már van esélyed a túlélésre.

Ez később változni fog, mert több lesz a zombi, jönnek a betegségek esőtől megfázás, járművek, sátrak, barikádok, respawnoló loot, kitudja még mi. De egyelőre még az ugrabugra szerintem megkerülhetetlen.

(#969) gmx9


gmx9
aktív tag

Mondjuk a lényeg nem is a zombik elleni harc szerintem, hanem a játékosokkal való kapcsolat. Ez lenne a szíve a dolognak, nem az esetleges betegségek, megfázások. Viszont ahogy mondtad, sajnos tényleg sokan le se tojják az egészet, ha meglátnak lőnek és ennyiből áll nekik a nagy móka.

Sokan minimális kommunikációra se képesek, csak futkároznak össze-vissza. Nyilván ha valakinek ez tetszik, akkor csinálja, de számomra irritáló, hogy nincs beszélgetés, nincs társalgás, mivel ezt tartom a legfontosabb elemnek, ezzel éled bele igazán magad a helyzetbe, ez emeli fel nagyon a játékélményt.

- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

(#970) #65537792 válasza RockHaRD (#965) üzenetére


#65537792
törölt tag

Egyáltalán nem értek Veled egyet. Nekem jelenleg az fun a játékban, hogy full gear 1-2 óra a alatt azt go egy full szeróra és meghalni vagy őlni párat és meghalni. :D Nekem ez a játék átfordult teljsen pvp-re. Nem kérdezek, nem kapnak el. HARC!

És nem magamtól lettem ilyen. "Hi im friendly!"

(#971) m3gyo válasza gmx9 (#969) üzenetére


m3gyo
csendes tag

Az a baj, hogy az emberek nincsenek rászorulva a kommunikációra az együttműködésre (bár azért csapatban az igazi a játék, de ezek a csaptok nem a játékon belül egy egy szerveren szerveződnek általában). Ráadásul ugye mindenki a legrosszabbat tételezi fel a másikról. Azaz egyből lő, nehogy elbukjon mindent ami kigrindelt. Ráadásul minél jobban felszerelt egy játékos, annál agresszívabb mert nem akarja kockáztatni azt amit megszerzett, a másik oldalról meg az is igaz, minél jobban felszerelt egy játékos annál több mindent lehet leszedni a holtestéről.

A játék egyik nagy varázsa egyben az ami agresszívvá is teszi a játékosokat, az az, hogy egy halállal mindent vesztesz amit megszereztél. Ez egy kicsit tompulni fog ha lesz ugye a sátor, hiszen akkor mégsem fogsz elbukni mindent elviekben. De ott meg ugye beindul a még nagyobb grind, mert kell a tartalék a sátorba :)

Viszont megjelenik egy újabb loot hely is, keresni a sátrakat amik elviekben még egy reptér kilootolásánál is jobb cuccokkal jelentenek. Főleg ha több játékos pakol egy sátorba. Legalább az emberek kicsit kimozdulnak majd a "komfort" zónákból.

Amúgy sok minden változhat itt még a frissítések során, még az is meglehet, hogy a össznépi mészárlás is kisebb méreteket ölt, esetleg nem fog mindenki egyből lőni és utána se kérdezni.

(#972) #65537792 válasza m3gyo (#971) üzenetére


#65537792
törölt tag

Kéne valami megkülönböztetés játékos és játékos között. Pl., ha sok másik játékost ölsz nem tudod felvenni a kevlár sisakot, nem lehetne m4-e. Mert ugye az amcsi cuccok mindig a jó oldalhoz vannak páróstva. A "gonosz" játékosoknak ak-val meg gáz vagy bohóc maszkal kellen menniük.

(#973) m3gyo válasza #65537792 (#972) üzenetére


m3gyo
csendes tag

De ezzel csökkenne az izgalom faktor, hogy vajon a másik ellenséges lesz velem vagy együttműködő. Ez a bizonytalanság is komoly adrenalin nővelő tényező amúgy ;)

(#974) #65537792 válasza m3gyo (#973) üzenetére


#65537792
törölt tag

Jah hát addig tart az adrenalin míg meg nem nyomom a bal egérgombot. :D

Szerk.:

Amúgy militarynál vagyunk. :D

[ Szerkesztve ]

(#975) Nationalelf


Nationalelf
csendes tag

Sziasztok

Nagyon király játék.
Persze vannak érdekes dolgok benne.
Kedvencem mikor full gear-es csávók Berezinhot kempelik, hogy kilőjék a bambikat.
Persze engem is kilőttek. Utána gondoltam egyet és megpróbáltam kiütni a panelház tetején kempelő sniperjüket. Felmenetem és ököllel megpróbáltam leteríteni. Akkor már persze ment a rinya, hogy mit akarsz b...meg. Mi kell ba...

Maga a játék nagyon jó, nagyon összetett.(persze bug még van) A játék sava borsa a játékosok közötti interakció lenne.
De tapasztalatom szerint 10-ből 8-an egyből lőnek. Ha sokkal több lenne a zombi, és a játékosokra leselkedő veszély, akkor talán kevesebb lenne a poénból való embervadászat.

(#976) #65537792 válasza Nationalelf (#975) üzenetére


#65537792
törölt tag

Na a bambi vadszok azok akik nem tudnak fullcontact-ólni. :D

(#977) etejedu


etejedu
őstag

És jesz!
Végre jó a karim és nem tépik le a fejem, éhes sem vagyok! Hogy miért? Mert végre minden tetves utcasarkon van ital és normális kaja! Nem kell kilométereket rohangásznom egy városért. Svetlojarks nyugati részén dobott le egy orvosi rendelő mellett! Kaja pia orvosi felszerelés ok lett 5 percen belül. Van defibrilatorom is. Viszont izgi volt mert előttem gyorsba valaki már körülnézett egy két helyen, de nem volt alapos szerencsémre. Ruha még utcai meg egy iskolatáskát sikerült beszereznem. SKS is van bibibi :) Most megyek felfedezni a repteret aztán irány az északi városok felé.
Megj.:A zombik furcsamód csak álltak igaz háttal. Még akkor is amikor közel mentem. Akkortól támadtak, ha megütöttem őket.
Mégvalami: Maxra vettem a grafikát és semmi lassulást, problémát nem érzékeltem. Igaz egy két helyen megvolt a villódzás de legalább szebb a kép.

[ Szerkesztve ]

(#978) Gilthanas válasza etejedu (#977) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

Ne éld bele nagyon magad ;)
Egy jó tanács: ne kötődj semmidhez, mert 1,5 másodperc alatt elveszthetsz mindent és el is fogsz előbb utóbb:. De nincs ezzel baj ez a DAYZ. Akinek nem tetszik menyjen tunkolni BF4-be.
Van úgy, hogy hosszú órákig nem történik semmi, aztán egyszer csak ott van előtted az ember, nem kérdez hanem lő. Te megijedsz, mellényomsz, pánikba esel és vége is. Kicsit az airsoft épületharchoz tudnám hasonlítani azt az adrenalint amit itt néha kapok :)

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#979) etejedu válasza Gilthanas (#978) üzenetére


etejedu
őstag

Durva, hogy a való életben is kezdem azt nézni hol lehetnek a jó loot helyek! :DDD

Amúgy az mekkora poén lenne ha lehetne üríteni a játékban.
Nagyban guggolsz a bokorban letolt gatyában egyik kezedben a bot amivel támaszkodsz a másikban a fejsze amivel a zombikat hessegeted. :))

(#980) Gilthanas válasza etejedu (#979) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

Nem hiszed el.... pont tegnap mondtam a haveroknak... Én biztosan beletenném, ha már hiperrealisztikus gamenek szánják.

Mert ez is időveszteség, kiszolgáltatottság stb..

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#981) salmiakki válasza _Gugu_ (#960) üzenetére


salmiakki
tag

Természetesen nem :D

(#982) #65537792


#65537792
törölt tag

Falba hogyan lehet belemenni? Vagy ez csak hackel? Irányítótoronynál volt ilyen. Lépcső alatt kijött a fal mögűl az ember.

(#983) m3gyo válasza #65537792 (#982) üzenetére


m3gyo
csendes tag

Elviekben van ilyen bug, nem tudom hogy működik, de ez ha nem tévedek egy sajnálatos bug. Mint ahogy az is, hogy bizonyos helyeken átnézhetsz a falon, ha ráhajolsz (alapbeállításoknál a q/e billentyűk). Ezek tudott bugok egyszer javításra is fognak kerülni, de nem tudni melyik patchben.

(#984) Gilthanas


Gilthanas
aktív tag

Srácok, ha konferenciába használjuk a skype-ot az mennyire okozhat laggot 50mb le 5mb feltöltés mbites nettel? Mert haverom bármit csinál lassabban fut, mint én. Pedig nem tölti közben a pornót. Egy mumble, vagy ventrilo sokat számítana szerintetek laggolás szempontjából?

köszönöm!

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#985) salmiakki válasza Gilthanas (#984) üzenetére


salmiakki
tag

Nem csak a sávszélességtől függ, lehet a routered nem bírja, és a pinget nagyon megdobja.

(#986) m3gyo válasza Gilthanas (#984) üzenetére


m3gyo
csendes tag

Nem tudom de egy olyan neten semennyire, feltéve ha hangkommunikációra használjátok és nem videokonferenciáztok.

Próbáljátok ki a neten fenn levő beállításokat nekem érezhető javulást okozott. Nem tudom mi de ha dayz perfomance-ra rákerestek akkor ott lesz. Vagy a steames magyar dayz közösségben is fenn van egy posztban. Azzal én kb 5-10 fpst nyertem és a játék is simában futott.

A lag nem feltétlenül hálózati okból van a haverodnál, lehet az a gépe miatt is. Sajna még nagyon optimalizálatlan a dayz.

(#987) Gilthanas válasza salmiakki (#985) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

A sávszél, hogyan függhet a routertől mint készüléktől? Wifis T-home-os routere van a haveromnak ami amúgy nem olyan rossz.
De a kérdés arra szólt, hogy a skype okozhat-e számottevő laggot, gyorsabb nette is, ha többen beszélünk.

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#988) salmiakki válasza Gilthanas (#987) üzenetére


salmiakki
tag

Ha jól tudom a Skype ptp kapcsolatban működik, szóval ha többen beszéltek, az igen is belassíthatja a netet, próbáljátok ki, hogy TS-en is fennáll-e a probléma?!

(#989) Gilthanas válasza salmiakki (#988) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

Rendben!

A mumble is ventrilo is jó vagy csak teamspeak?

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#990) salmiakki válasza Gilthanas (#989) üzenetére


salmiakki
tag

Mind három szerveren működik, szóval elvileg jó, de szerintem a TS a legjobb :)

(#991) Gilthanas válasza salmiakki (#990) üzenetére


Gilthanas
aktív tag

Köszönöm :) kipróbáljuk akkor hátha.. Ezek szerin egyikőtök se skypol?

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#992) m3gyo válasza Gilthanas (#991) üzenetére


m3gyo
csendes tag

Inkább TS

(#993) etejedu


etejedu
őstag

Az mi már hogy felmegyek a tetőre lépek kettőt erre két fekete villanás és "you are dead"!
eltört a lábam - to - extrém mód eltört a lábam! HOL? MIKOR?
WATTAFAAAAAK! :F :Y :C :C :C :U
Durvanagy loál!

Ja és mit jelent a megszakadt gémkapocs a jobb alsó sarokban pirosan illetve narancssárgán?

[ Szerkesztve ]

(#994) #65537792 válasza etejedu (#993) üzenetére


#65537792
törölt tag

Ez történt Veled.

Azokkal nem kell foglalkozni. Szerver kommunikációs hiba.

(#995) etejedu válasza #65537792 (#994) üzenetére


etejedu
őstag

Az az bugi! Még egyszer elrohantam oda, de már a cuccaimat nem találtam de nem azért mert összeszedte valaki, hanem egyszerűen eltűnt az éterbe. Ja és újra elhaláloztam ez miatt. :D

Ma már nincs kedvem újrakezdeni :N !

[ Szerkesztve ]

(#996) #65537792 válasza etejedu (#995) üzenetére


#65537792
törölt tag

kb 5 perc és a test eltünik.

(#997) Gilthanas


Gilthanas
aktív tag

Bájos: [link]

Érzem, hogy a ragdoll effektet az éppen halálsikolyt hallató, összecsukló karakteremen fogom először konstatálni..

[ Szerkesztve ]

Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.

(#998) salmiakki


salmiakki
tag

Kis érdekesség: LINK :D

(#999) #65537792 válasza salmiakki (#998) üzenetére


#65537792
törölt tag

[link] :D:D:D:D:D:D:D:D

És velem volt már ilyen. Nem kellemes élmény, hogy mi ez a hangzavar mire vissza lépsz.

(#1000) etejedu


etejedu
őstag

Nah nem fogok már fölöslegesen kérdezni. Végigolvastam végre a topikot.
Egy élmény volt! :)
Asszem kéne valahova csatlakoznom..
Feltéve ha elviselitek némaságom és szerettek olvasni ts-t vagy a gamen belül.
Este 21:00 től vagyok általában.

Off az offban: enyém az 1000.-ik poszt. :))

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.