Hirdetés

2021. január 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#251) CrusherW válasza Mr.White (#250) üzenetére


CrusherW
tag

Lehet tévedek, de amennyire értem, jelenleg a DayZ:mod szabályi érvényesek a Dayz:SA multijára is, ami pedig azt mondja ki:

Server Rules: You may NOT password your server

Jelenleg három szolgáltatonál lehet hostolni:

- ViLAYER (41.5 EUR)
- Multiplayer Gameservers (44 EUR)
- Gameservers (50.3 EUR)

Egyiknél sincs még protected vagy private lehetőség, tehát a járható út, egy ClanServer létrehozása, hasonló mentalitással, ahogy most is működnek a fennemlített serverek, amiknél mindenkit bannolnak, akik nem klán tagok. Bár a szabályok azt is kimondják, hogy loot farmként nem üzemeltethetsz servert, és nem kickelhetsz ki játékost azért mert joinol, de gondolom már mindenki tapasztalta, hogy a gyakorlat eltér ettől az elmélettől.

szerk.: ja igen, azt valaki tudja, hogy mégis hogyan lehetnek akkor protected serverek a server listában? Hemzsegnek a jelszavas hostok, nem értem, elvileg se a szabály nem engedi, se a hivatalos server hostok nem engedik.

[ Szerkesztve ]

(#252) bugylee válasza CrusherW (#251) üzenetére


bugylee
tag

Engem is raktak ki néhányszor, de ha nem muszáj nem joinolok ilyenekre. Kellemesen meglepődtem mennyi szerver van. Nincs olyan napszak amikor ne lehetne találni lootolni vagy lövöldözni szervert, legyen HC vagy Regular, nappalis v éjszakás.

(#253) Mr.White válasza CrusherW (#251) üzenetére


Mr.White
senior tag

jó lenne ha lehetne only magyar szervert fenntartani csak magyarokkal.
így, hogy se jelszó, se kick nincs, csak ha klán szervert üzemeltetsz, így nagyjából semmi értelme bérelni.

(#254) CrusherW válasza Mr.White (#253) üzenetére


CrusherW
tag

Igen, és ahogy a szabályokat és az elődöt elnézem, erre nem nagy esély van, ha main hive-ba akarjuk tartani a karaktert, máshogy meg semmi értelme.

bugylee: én nem azokra a serverekre gondolok, amik már nevükben hordozzák a privát jellegüket, hanem a látszólag üres (max 7 fő), átlagos nevű serverekre, amiket keresek, ezeket pedig nem lehet kiügyeskedni, nem mondod meg előre, hogy kickelnek, vagy sem.

[ Szerkesztve ]

(#255) Gordon32


Gordon32
tag

Sziasztok!
Valakinek van otlete miert nem jo jatekon belil a com. hiba beszelek nem halja senki...

Üdv! Gordon

(#256) RasHaN válasza Gordon32 (#255) üzenetére


RasHaN
aktív tag

en eddig sokat hasznaltam a belso hangalapu kommunikaciot, de ma nekem sem mukodott

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(#257) bugylee


bugylee
tag

Állok a kisházban az ablaknál és az ACOG-on keresztül jó 200 méterről pásztázom az udvar egy részét. Lassan megy az idő. Egy szitakötő repdes előttem, azt nézegetem. Időnként kipislantok oldalra de nem történik semmi. Elmajszolok egy narancsot és várok.

Eső lesz, már gyűlnek a felhők. Lassan elhallgatnak a madarak, egy nyúl ugrál a mezőn az erdő felé azt figyelem, közben az eső is megered. Hallgatom a kopogását és csak bambulok. Hirtelen felbukkan egy zombi az udvar sarka felé futva - server hopper érkezett. Nem látom, a kerítés túloldalán van csak a zombi hörgését hallani. Aztán csönd lesz. A fegyvert átállítom egyes lövésre és célba veszem a barakk ajtaját, míg a szemem sarkából az udvar szegletét figyelem. Eltart egy darabig mire előjön a hopper, épp a barakk felé tart. SKS a hátán, M4 a kezében. Az első lövés akkor éri, mikor egy pillanatra megáll kinyítni az ajtót. A második mikor beesik a házba. Még figyelem esetleg megmozdul e, aztán a biztonság kedvéért lövök rá mégegyszer. Le kéne menni betenni az ajtót.

Végül úgy döntök maradok. Ólomlábakon jár az idő, majdnem elalszom. Hogy felfrissüljek iszok néhány kortyot a kulacsomból. Mikor ismét felemelem a fegyvert megpillantok két maszkos alakot de már késő, bementek a börtönépületbe. Pont most kellett, hogy igyak? Miért nem mentem le betenni a barakk ajtaját? Most ott fekszik a hulla messziről tudatva: vigyázat, veszély! Majd látom, hogy megindulnak a barakk felé. Gondolom már kiszúrták korábban, vagy az is lehet, hogy régebb óta itt ólálkodtak, legalábbis nem nagyon zavarja őket. A gázmaszkos legugol a halott mellett, a hokimaszkos az ajtóból fedezi és az udvart figyeli. Ő az arcába kapja, a társa mindenhova.

Mit csináljak? Le kellene mennem becsukni az ajtót, nem lesz ez így jó. Tanakodok egy darabig, az eső közben eláll, a nap újra kisüt majd elindulok. Már közel járok mikor megpillantok egy bukósisakos piros iskolatáskás embert az udvar felé közeledni. Lehasalok egy rozsdás tartály mellett és onnan figyelem. Fegyvere nincs csak egy balta. Annyira gyanútlanul szaladgál, hogy megsajnálom. Odaér a három hullához és megtorpan, látszik rajta, hogy tanakodik de azért bemegy. A gáztank mellől átmegyek a műhely mellé és onnan figyelem tovább de ő még mindig bent van. Lelogolt? Nem kellett volna átjönni mert nem látom rendesen, a nap pont elvakít. Végre kijön, megvárom míg végez a másik két épületben és elsiet pár méterre mellettem.

Felkelek, az ajtót becsukom és elindulok vissza az ablakomhoz. Útközben mégegyszer megcélzom a bambim aztán hagyom, hadd siessen tovább a végzete elé. Visszatérvén ismét a vidéket pásztázom és azon tűnődöm, hogy a nap minden playerre egyformán mosolyog, ha a szerencse nem is...

[ Szerkesztve ]

(#258) CrusherW


CrusherW
tag

(#259) Chalez válasza bugylee (#257) üzenetére


Chalez
őstag

Jó kis írás! :D Jöhet majd pár ilyen szösszenet! :D Engem még perpill az infarktus kerülget egy-egy találkozónál... :DDD :DDD

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#260) bugylee válasza Chalez (#259) üzenetére


bugylee
tag

Ja, köszi, épp álltak a szerverek és időm volt :K

CrusherW: ez a cikk lényegében arról szól, hogy az agyatlanok egyből Cherno és Elektro felé veszik az irányt, szinte az összes videóban ez van. Számomra nem meglepő módon mind angol anyanyelvű, értelmi szint nulla. Most van nála egy fejsze meg egy hátizsák de hagyja, h 10 percen át szopassák és megalázzák. Akkor lőjenek le, 10 perc alatt felgearelem magam alappal, még 10 perc múlva megvan az első lőfegyverem. De legyen fél óra. Kis szerencsével kezdés után 1 órával már lőteret kempelhetsz ha akarsz, nem muszáj alsógatyára vetkőzve romlott banánt enni mert más így akarja.

Bejártam az egész térképet többször is, emberrel szinte nem találkozni sehol a belső részeken. Ajtók zárva, zombik még ácsorognak, de a déli tengerparton lehet készíteni ilyen videót rengeteget mert a tökkelütötteknek addig van a játék és nem tovább. A Balotától ÉNY-ra levő bázison van 4 barakk, 1 kórház és egy iroda. Emberrel még nem találkoztam ott pedig már kempeltem nem is egyszer és csak10-15 perc Balotától. Persze lootolja más is, de mind szerver-hopper.

(#261) tarBubbles


tarBubbles
tag

Van itt olyan akinek lenne kedve bandázni? Most már jó pár napja nem játszottam a játékkal, egy társsal azért más. Jelenleg az ÉNY reptéren vagyok.

(#262) z0l1ka


z0l1ka
aktív tag

Sziasztok !
A badly damage cuccokat lehet javítani valahogyan?! Itt első sorban a távcsőre gondolok..

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#263) bugylee válasza z0l1ka (#262) üzenetére


bugylee
tag

nem lehet. fegyvert lehet wornra, de távcsövet nem. ruhákból bizonyos darabokat szintén lehet javítani varrókészlettel de csak wornig szintén.

(#264) z0l1ka válasza bugylee (#263) üzenetére


z0l1ka
aktív tag

Rendben köszönöm :)
még egy kérdés, leestem a lépcsőn és eltört a lábam , na ezzel mit lehet kezdeni ? ! azt tudom ,hogy sínbe lehet tenni azzal a bizonyos 2 fával ,de az nincs ,viszont van valami más ami "meggyógyít " ?

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#265) bugylee válasza z0l1ka (#264) üzenetére


bugylee
tag

Vagy bot+kötél vagy automorfin injekció. Ha 1ik sincs ölesd meg magad ha nem akarsz egész délután hason csúszkálni :D

(#266) z0l1ka válasza bugylee (#265) üzenetére


z0l1ka
aktív tag

köszönöm gyors választ :D Nem öletem :D:D de csak mert elég régóta vagyok talpon és jók már a cuccaim :D Igazából haverommal játszom :) és én addig elbújok míg ő meg elmegy keresgélni valamit a lábamra :D:D
az már más kérdés ,hogy visszatér e :D de ettől szép ez a játék :R :R

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#267) Pörp


Pörp
senior tag

Hi!

Egy E6600 + 5750, 4Gb DDR2 konfigon futna jól ha a grafikát butítom?

(#268) bugylee válasza Pörp (#267) üzenetére


bugylee
tag

Nem, ne is erőltesd. A proci gyenge, a kártya low-end, 4 giga mem pedig a főmenüre elég.

(#269) z0l1ka


z0l1ka
aktív tag

nem tud esetleg valaki egy jó grafikai beállítást ? ! 1080p-be játszom ,de a nagyobb városokba hihetetlenül lemegy az FPS , ilyen 17-20-ra ..de csak a nagy városokba, többi helyen megy frankón..

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#270) z0l1ka válasza z0l1ka (#269) üzenetére


z0l1ka
aktív tag

elnézést közben lejárt a szerkeszthetőség, gondoltam csinálok pár képet, hogy milyen beállítások mellett használom ,de így is a városokba rohadtul leesik az fps :U

Ha esetleg tud valaki valamilyen jó beállítást amitől valamelyest nő az FPS nagy városokba azt megköszönném :) :R

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#271) bugylee válasza z0l1ka (#270) üzenetére


bugylee
tag

Felhőket kikapcsolhatod még esetleg. Nálam ezek vannak még pluszban, városban hozott 10, terepen 15 fpst:

Parancsinkonnál: -nosplash -skipIntro -world=empty -maxMem=8192 -maxVRAM=2047 -cpuCount=4 -exThreads=4

steamname.DayZProfile-ban átírni: sceneComplexity=150000; (500000 az alap) és írásvédetté tenni a fájlt

a DayZ.cfg: GPU_MaxFramesAhead és GPU_DetectedFramesAhead értékeket 1-re átírni.

És Razor Game Boostert is használom hozzá.

maxmem= RAM*1024
-nosplash -skipIntro -world=empty értékekkel gyorsabban tölt be a játék viszont nem látod magad a menüben.

[ Szerkesztve ]

(#272) bugylee


bugylee
tag

Proci+kártya pöckölés jó konfignál nem igazán jelent jobb fps-t, új gépeken sem megy folyékonyan. Alfa létére viszont egész jó, ha majd optimalizálják akkor egész pöpec lesz.

Laptopomon is kipróbáltam hátha azon gyorsabb mint az asztalimon de nem, kb egyforma. Pedig gémer lapos, I7 3630 és GF 670mx hasít 16 giga rammal.

(#273) nanorambo


nanorambo
őstag

A legdurvább vasak is kifekszenek a nagyobb városokban. Alapból a játék motorja egy roncs és ráadásul még alfa verzió is.

(#274) z0l1ka válasza bugylee (#271) üzenetére


z0l1ka
aktív tag

okés köszönöm :) este ha hazaérek kipróbálom :)

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#275) Gordon32


Gordon32
tag

Sziasztok !
Gondoltam megosztom veletek elso gyozelmemet a Dayz világában :))
DNY repteren koszalok katonai cuccok remenyeben talaltam minden jot (M4,30-as tár) :DD
Megeheztem nyitottam egy konzervet bebujva a sarokba aztan mar indulni keszultem mikor lattam az ablakbol hogy tarsasag kozeleg....
Gyorsan spuri a bejarathoz lehasaltam m4 kezbe,,,,ajto nyillik....fiiiirreeeeeee....csokak kimultak es minden happy...2 pisztoly,loszer,kaja es a legfontosabb konzervnyitoval gazdagodtam. :))

Üdv! Gordon

(#276) z0l1ka válasza Gordon32 (#275) üzenetére


z0l1ka
aktív tag

Az úgy szép volt :D :D ezért jó ez a játék :D mikor azt hiszed egyedül vagy ,akkor kiderül hogy mégse :D
bugylee
Hát hozott szerintem pár fps-t ,de nem olyan sokat ..azért köszönöm szépen :R :R

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#277) z0l1ka válasza bugylee (#271) üzenetére


z0l1ka
aktív tag

ezeket hol találom ? :D -maxMem=8192 -maxVRAM=2047 -cpuCount=4 -exThreads=4
Többit megtaláltam ..

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#278) Gordon32


Gordon32
tag

Sziasztok!
Nektek mar volt karakter restart csak ugy ?
Tegnap ott hagytam a fullos karimat ma meg belepek es nincsen semmim :W :W :W :Y

Üdv! Gordon

(#279) CrusherW válasza z0l1ka (#277) üzenetére


CrusherW
tag

Ezekkel az argumentumokkal kell felkapcsolózni az alkalmazás belépési pontját, vagyis az exe-jé, teheted ezt pl az asztalon, ha csináltál ikont a játékhoz, de akár közvetlen az exe-re is kötheted, vagy indíthatod is így a játékot parancssorból.

szerk.: ja igen ,ez steam játék, szóval steam-ben DayZ context menüjében Tulajdonságok és indítási opciók beállítása.

@Gordon32: a karakterreset néha megtörténik, bár én eddig csak olyan resetet tapasztaltam, aminek volt látványos oka. Például annyira laggolt a server, hogy látszólag épéségben léptem ki, de a karakterem már meghalt, esetleg a kilépés utánin 20 másodpercben még valaki megölt. De többen találkoztak már spontán resettel is. Azért győződj meg róla, hogy nem véletlenül egy HC serverre léptél-e be, néha én is megijedek, de kiderül, hogy csak eltévesztettem a hostot.

[ Szerkesztve ]

(#280) z0l1ka válasza CrusherW (#279) üzenetére


z0l1ka
aktív tag

siker :) köszönöm :R

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#281) Mr.White


Mr.White
senior tag

másnál is rosszak a szerverek? csak please wait és más nincs...

(#282) CrusherW válasza Mr.White (#281) üzenetére


CrusherW
tag

nálam mükszik

[ Szerkesztve ]

(#283) Mr.White válasza Mr.White (#281) üzenetére


Mr.White
senior tag

remek megint lenullázták a karim.
nem mentem hc-ra, direkt nézem hogy mi a szerver neve.
vicc hogy minden 2. nap ezért kell kezdeni új karaktert.

(#284) Macka válasza Gordon32 (#278) üzenetére


Macka
veterán

Persze, hogy volt. :C Üdv a klubban...............

(#285) Mr.White válasza Mr.White (#283) üzenetére


Mr.White
senior tag

elektroba tesz le, lootolgatok majd kifagy a játék. :D
ma már tényleg csak funolni fogok, mert normál karakter nem lesz ebből.

(#286) Gordon32


Gordon32
tag

Van vki Gorka környeken? Kene a tarsasag a repter es katonai bazisok kozelebe... :))

Üdv! Gordon

(#287) Mr.White válasza Gordon32 (#286) üzenetére


Mr.White
senior tag

északi reptéren vagyok, van egy machatem.berohanok lesz ami lesz. :D

(#288) Gordon32 válasza Mr.White (#287) üzenetére


Gordon32
tag

Várjuk a fejlemenyeket... :DD :DD :DD

Üdv! Gordon

(#289) Mr.White válasza Gordon32 (#288) üzenetére


Mr.White
senior tag

sks, fnx, lőszerek. :)
ha gondolod van ts-ünk összefuthatnánk.

[ Szerkesztve ]

(#290) DokiBaxxi válasza Mr.White (#289) üzenetére


DokiBaxxi
őstag

Plusz ember mindig jól jön :K Megint összejön egy olyan csapat, mint a streamben :DDD :DDD

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#291) Radnix


Radnix
senior tag

Úgy érzem így kicsit több mint 30 játékóra után, hogy kifulladt a játék, legalábbis amit jelenlegi állapotában nyújtani tud, az már nem képes úgy lekötni, mint pár hete, amikor megvettem. :(

Minden esetre tűkön űlve várom az újabb patcheket, hogy újabb és újabb funkciók kerüljenek bele a játékba: főzés, vadászat, komolyabb crafting rendszer, achieventek, több féle ruha, étel és még sorolhatnám.

Tudja valaki mikorra tervezik a következő update-et és mi lesz benne?

(#292) Macka


Macka
veterán

Na, a mai nap sikerült találkozni két "csudás" dologgal:

1.: Francia szerver (Inglorius Bastards, vagy mi). A balotai reptérre várjuk (3-an vagyunk) az ételfutárt a börtönben. Benyit egy női karakter, rögtön hízott 2 kilót a skulóktól, amit magába nyelt. Fél perc sem telt el, megjelent az ugyancsak női társa, aki beszélt hozzánk franciául, majd chatbe beírta, hogy ő az admin. Innen kezdődtek az érdekes dolgok. Tele volt a 40 fős szerver, tömegével dobálta ki a játékosokat, fél perc alatt már csak 10-en voltunk (gondolom kereste a tettest). A végén server resettel zárt. Röhögünk egy jót, majd vissza akartunk lépni, de egyikőnket, akinek nevében volt a HUN (még az elején monduk, hogy magyarok vagyunk), bannolt, ő vissza sem tudott lépni.

2.: Ugyanaz a helyszín, más szerver, várjuk a pizzafutárt. Én a felső szinten, a többiek az ajtót lesik. Csattanás, zárt ajtón keresztül barátomat meglövik, épphogy túléli. Megindulok lefele a lépcsőn, már majdnem az alján vagyok, találat ér, beszürkülök. Visszafutok fel a lépcsőn, újabb lövés, meghalok. A 3. srác - aki még eddig találatot nem kapott - a lépcső alatt volt. Egy lövést kapott meghalt.MINDEZT ÚGY, HOGY AZ AJTÓN SENKI NEM JÖTT BE, ABLAKBÓL NEM LÁT RÁNK. A barátom, aki a lövést túlélte, elkezdte gyógyítani magát, mire észrevette, hogy a bal alsó sarokban lévő kiírás szerint force eat áldozata lett. Megfordul, lát egy fél fejet és egy fél hátizsákot mászni félig a betonba besüllyedve, odafordult, lelőtte. Sajnos a force eat miatt megmérgeződött, majd ő is meghalt.

Végül az ellen megdöglött, csalók pedig vannak.

(#293) bugylee válasza Radnix (#291) üzenetére


bugylee
tag

Ez igaz, jelenlegi állapotában inkább fps mint zombi apokalipszis.

0.36.115535
2014-02-18

New

Actions: Vomiting have associated sound effects
Actions: Can check pulse on unconscious players
Actions: Searching for berries will now add berries to your inventory
Actions: Eat All now supported for consumables
Animations: New Ruger 10/22 reload animations
Animations: Player now can sit with gun/weapon
Environment: New rock textures
Food: Sambucus berry item added
Food: Canina berry item added
Graphics: Adding lights to currently rendered scene changed
Map: Olsha has been updated
Map: Khelm has been updated
Map: New rock formations outside Svetlo have been created
Map: New Orthodox Chapel has been created
Map: Police Stations & Medical Centers have been placed across the map
Map: New villages surrounding Svetlo
Medical: Players can have a heart attack (declared as "irregular pulse" with pulse checking actions)
Weather: Rain, Clouds, Wind, calculated on server and distributed to clients
Weather: Rain now causes items and player to become wet

Fixed

Actions: Added 'inUseItem' back to action on target function
Actions: Proper nutritional value will be added when eating near empty food
Actions: Berry picking script messages to player improved.
Graphics: SSAO in options saved
Graphics: Rain effect settings changed
Graphics: Rain geometry optimized (28bytes vs 12 bytes per vertex)
Graphics: Spot light culling fixed
Graphics: Fix of terrain intersections
Graphics: Fix of geometry trace for flares
Login: Failure during new character creation could cause player to get stuck as unconscious
Map: Optimizations for Svetlo performance
Map: Forests surrounding Svetlo bugfixes
Medical: Would never actually die from zero health or blood due to medical conditions
Medical: Epi-pens will now wake anyone (briefly) from unconsciousness even if blood very low
Medical: Defibrillator used for restarting the heart of players who have a heart attack
Medical: Unconsciousness had irregular and unpredictable behavior (epi-pens will now always wake an unconscious player, unless they are having a heart attack)
Medical: Melee damage application system changed to better balance
Medical: Chance of bleeding from fists reduced significantly
Medical: Disconnected players avatars did not take shock or blood damage
Zombies: Zombies aims mostly for chest area now when attacking

(#294) nanorambo válasza Macka (#292) üzenetére


nanorambo
őstag

Kell nektek arra várni, hogy lelőhessetek valakit.

(#295) Mr.White válasza Macka (#292) üzenetére


Mr.White
senior tag

a második velünk is előfordult már nem egyszer...

(#296) ElDiabloo


ElDiabloo
senior tag

Az optimalizálás még sokat fog javulni ? Mert most először elbizonytalanodtam a vásárlásban, hogy mi van ha egyáltalán nem is fut simán a játék, mert azért nem a legolcsóbb kategória, hogy kidobjak annyi pénzt.

A configom: dual core e5400 2.7 ghz, 4 giga ram, és nvidia n250gts 512-es vga

Az új játékok is egész jól futnak, de azért csak nem mai gép. :F

(#297) Huma válasza RasHaN (#236) üzenetére


Huma
addikt

"Eloszor ki akartak rabolni egy ures pisztollyal, "PEW PEW felkialtasokkal"
Nem kaptál sokkot? :D

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#298) Pörp válasza ElDiabloo (#296) üzenetére


Pörp
senior tag

(#299) Huma válasza ElDiabloo (#296) üzenetére


Huma
addikt

Hivatalos:

Rendszerkövetelmények
Minimum:
OS: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1
Processor: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3830 or Intel HD Graphics 4000 with 512 MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 10 GB available space

Recommended:
OS: Windows 7 SP1
Processor: Intel Core i5-2300 or AMD Phenom II X4 940 or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 7750 with 1 GB VRAM or better
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 14 GB available space

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#300) nanorambo válasza Huma (#299) üzenetére


nanorambo
őstag

Az a "Recommended" pont arra elég, hogy minimumon jétszható legyen. Irdatlan nagy gépigénye van a játéknak. Semmi optimalizálás nincs és sajnos nem az alfa állapot miatt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.