Hirdetés

2021. január 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#651) Chalez


Chalez
őstag

Ma jött ki patch? :F

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#652) z0l1ka válasza Chalez (#651) üzenetére


z0l1ka
aktív tag

Igen :) csak sajnos ismét, sok bug lett :/

[ Szerkesztve ]

<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

(#653) larpi


larpi
tag

Üdv!
Husvétra meg ajándékoztam magamat játékkal. Halok rendesen, de azért tetszik. Sok mindenre rájöttem hogyan kell szanálni, de van jó néhány kütyü amit egyenlőre csak fölös tehernek tartok. Tud valaki egy használati útmutatót ahol ki van vesézve ez a téma? (Netán magyarul.) Olvasom a fórumot is, meg nézem a videókat, de leginkább játszanék.

(#654) G^zC^mp€r válasza larpi (#653) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

hidd el, hogy sokkal jobb, hogyha hülye tutorial videók nélkül rájössz a dolgokra. Ha mindent megnézel előre, akkor semmi értelme nincs a játéknak.

(#655) larpi válasza G^zC^mp€r (#654) üzenetére


larpi
tag

Jó, persze igazad van, elvégre játék!
Azt azért leírhatnád hogy a kulacsot vagy a vizesüveget szabad víznél (tó, patak stb) meg lehet-e tölteni valahogy?
A másik: a szerverek között van valami különbség a található tárgyak fajtája, minősége és mennyisége között?

[ Szerkesztve ]

(#656) G^zC^mp€r válasza larpi (#655) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

mindkettőt meg lehet, és szabad is tölteni, csak annyit kell tenni, hogy egy water purification tablettát pöttyints bele miután megtöltötted - mielőtt beleiszol.

Szerverek között minőségileg nincs különbség, csak annyi max, hogy minél régebben volt restartolva, annál kevesebb a loot.

(#657) larpi


larpi
tag

Még egy kérdés: A harcok során elszenvedett vérveszteség miatti szürke és homályos látás javul-e egy idő után? Esetleg lehet-e valamivel gyorsítani a gyógyulást?

(#658) Goblin12 válasza larpi (#657) üzenetére


Goblin12
őstag

Igen, bekötöd magadat, aztán meg telezabálod magadat. :D

(#659) G^zC^mp€r válasza larpi (#657) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

van pár módszer:

Vagy addig eszel-iszol, amíg ki nem írja a fejed mellett az inventoryba, hogy Energized, és Hydrated VILÁGOS ZÖLDDEL! (Sötét zöld nem elég). Ez után megjelenik egy zöld healing felirat is, ami aztán átvált healty-re, miután újra maxon van a véred. (A vér szintet nem írja a játék, csak ezzel a színvesztéssel, és homályosodással jelzi.

Másik módszer, hogyha találsz Saline Bag IV-t, avagy csinálsz magadnak Saline Bag IV-t Saline Bag-ből + IV Starter kit-ből. Ehhez kell egy másik játékos, aki beadja neked. Ez ad 500 egység vért. (5000 a top)

Harmadik módszer, legnehezebb, és hülyeség is, mert kb sehol nincs blood test kit. Blood test kittel megnézed a saját vércsoportod, a haverod is megnézi a sajátját, majd ha esetleg egyezik, akkor vesztek tőle vért, és beadjátok neked.

Ennyi

(#660) larpi


larpi
tag

A kötözésre gyorsan rájöttem, mivel nélküle hamar halál van. Eddig csak akkor kajáltam vagy ittam ha jelezte az inventory. Egyszer megettem egy egész doboz chipset mert kellett a hely, akor jelent meg a zöld energized felirat.
Köszi a segítséget!
A tartós elázás jelent valami hátrányt?

(#661) G^zC^mp€r válasza larpi (#660) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

A legutóbbi patch óta romlik a ruhád állapota. Nem tudom, hogy az hova vezet, de az lenne a logikus, hogyha eljut addig, hogy ruined legyen, akkor a benne lévő cuccoknak is kampec.

(#662) larpi válasza G^zC^mp€r (#661) üzenetére


larpi
tag

A ruha romlást azt észrevettem az utóbbi napokban, 1-2 óra alatt lerobbanak a cuccaim, még a hátizsák is. A nadrág zsebében tartott saját gyártmányú kötszer is elkoszolódott, azóta a hátizsákban tartom. Bármit találok ami jobb állapotú, mint ami rajtam van, már cserélem is. Tegnap próbálkoztam a varrókészlettel de nem jött össze a nadrág javítás. Lehet hogy már késő volt.

(#663) Sanyaaa26 válasza larpi (#662) üzenetére


Sanyaaa26
aktív tag

Szia, ha nem ruined (romos) állapotú valami általában működni szokott a varrás. A ruha elhasználódás nekem még új, eddig ugye csak az volt hogyha megütnek, ill lőnek, akkor megy tönkre. Viszont ha, egy ruined állapotú ruhában ruined legyen a cucc is, csak mert elhasználódik, szerintem nem életszerű. Ha lyukas a zsebed, max kipotyog a cucc, de nem megy szét.

https://hardverapro.hu/apro/e88cc_tesla/hsz_1-50.html

(#664) G^zC^mp€r válasza Sanyaaa26 (#663) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

ha belelőnek a ruhádba, akkor elromlik a cucc, mert átlövik.

(#665) larpi válasza Sanyaaa26 (#663) üzenetére


larpi
tag

Ahogy észrevettem esőben romlik nagyon a ruha. Majd a varrást újból kipróbálom.
Reggel csak hárman voltak a szerveren, elmentem a Balotai reptérre. Kellett volna egy nagy hátizsák, amit csak találtam mind romos volt, néztem a nadrágot, kabátot, találtam is szépen összehajva ahogy kell és azok is lerobbanva, szerintem valaki ha nem viszi el akkor szétlövi.
Átmentem egy másik szerverre ott már mindben rendben volt.
A lábtöréssel mit lehet kezdeni?

(#666) Chalez válasza larpi (#665) üzenetére


Chalez
őstag

Lábtörésre: morfiumot beadni, vagy pedig faággal és kötözővel sínbe tenni. :)

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#667) larpi válasza Chalez (#666) üzenetére


larpi
tag

No akkor ebből elhalálozás lesz. Fent ücsörgök egy emeleti szobában, a fejszenyéllel és ragasztó szalaggal próbálkoztam de semmi. Így meg messzire nem jutok.

(#668) DokiBaxxi


DokiBaxxi
őstag

Srácok! Izgalmat akartok? 40-es szerveren irány Berezinho!!! Ez a mai este brutális volt! Egyszerűen olyan durva PVP-t nyomtunk le, hogy ilyen izgalom egy COD-ban/Titanfallban/BF-ben nincs. Az este során legalább 20-25 playert lőttünk le! Kb. így nézett ki a dolog, hogy halomra lőttünk egy pár gyereket, meghaltunk, találtunk lootot, lelőttük a hullákat lootoló embereket, fellotoltuk magunkat, és még lőttünk egy halom játékost. Ez volt az eddigi legjobb PVP mióta megvan a játék :DD

[ Szerkesztve ]

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#669) larpi


larpi
tag

Uraim! Egy kérdés: ha össze állítok a fölös cuccaimból egy túlélő-csomagot és azt elrejtem gondolva a rosszabb napokra (pl. újjáéledés), azt meddig találom meg? Eltűnik az első server-reset után vagy tovább megmarad?

(#670) G^zC^mp€r válasza larpi (#669) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

az csak azon a szerveren lesz ott, amelyiken éppen vagy, és vagy szerver resetig, vagy restartig ott marad. Ezen kívül amúgy nem rossz ötlet.

(#671) nanorambo válasza larpi (#669) üzenetére


nanorambo
őstag

Pont gondolkodtam rajta, hogy betehetnének egy ásás opciót. Egy kicsi hátizsákot tele cuccal eláshatnál valahova.

(#672) larpi válasza nanorambo (#671) üzenetére


larpi
tag

Az már túlzás hogy elássam a dolgokat. Nem is gondoltam sokra, csak pl: egy pisztoly egy doboz lőszerrel. Eldugom és ha netán elhaláloznék, és ha a közelben élednék ujjá nagyon jól jönne az egy szál zseblámpa mellé. Úgy is sokszor előfordul hogy eldobok egy fegyvert mert már nem fér a cucc, vagy jobbat találok.

[ Szerkesztve ]

(#673) larpi


larpi
tag

Mi a baj a hangtompítókkal, nem működnek. Az M4-re való elég ramaty állapotban van, még elnézném neki hogy zajos, de a pisztolyon vadi jó a tompító és még is hangos. A szomszéd faluból is odaszaladnak a zombik. Az első napokban találtam egy olyan pisztolyt ami egybe volt építve a tompítóval (a tipusát elfelejtettem), na az csendes volt, sajna tár nélkül csak egylövetű volt, ezért is haláloztam el vele.
Az M4-hez tartozék: Hangboard vagy valami hasonló a neve, próbálom rátenni de valami még biztosan kell hozzá, mert nem marad rajta. Mi ez?

[ Szerkesztve ]

(#674) FuRiONight válasza larpi (#673) üzenetére


FuRiONight
őstag

Nagyon sok dolog van a játékban, ami még nem müködik. Ilyen a hangtompitó is.

Kicsit olvasd át a topic-ot szerintem, mindenre találsz választ.

(#675) larpi


larpi
tag

Tegnap Berezino határában éledtem ujjá, elindultam északnak, végig lootoltam az ipartelepeket lett is fejsze, SKS, magnum, és kevés lőszer. Fel mentem a hajóroncsig, egyik felét már átnéztem mire társaságot kaptam.
Üdvözöltem, mire visszaintett, na gondoltam nem bántjuk egymást, de azért gyorsan elhúzom a csíkot. Mire leértem és leselkedtem egy kicsit, csak elindultam megnézni a roncs másikfelét, vesztemre. Utánam osont és ledurrantott, ennyit a bizalomról.
Ezek után a roncstól északra ébredtem, gyorsan visszafutottam hogy hátha marad valami a cuccomból,vagy ha még ott a gyilkosom, legalább bemutatok neki egyet. Csak a hullámat találtam, látszólag megvolt minden, kabát, fejsze, sks és mégsem tudtam felvenni. Az inventory nem mutatott semmi felvehetőt, ez után a szomszédos faluban is találtam egy hullát, azon is ott volt a felszerelés, minden, de csak 3db 7,62-es lőszert lehetett csak felvenni. Ez miért van?

[ Szerkesztve ]

(#676) Mr.White válasza larpi (#675) üzenetére


Mr.White
senior tag

valószínű mindkét hulla ellett rejtve már mire odaértél és akkor nem tudod lootolni.

(#677) Sanyaaa26


Sanyaaa26
aktív tag

Valaki, egy közös lövöldére? :)

https://hardverapro.hu/apro/e88cc_tesla/hsz_1-50.html

(#678) larpi válasza Mr.White (#676) üzenetére


larpi
tag

Bocs, de még csak két hete játszom, még nem találkoztam ezzel az opcióval. Most akkor a játék "rejti" el a hullát egy idő után, vagy aki elsőnek lootolta?

(#679) G^zC^mp€r válasza larpi (#678) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

Ha a játékos elrejti a hullát, akkor nem lenne ott semmi. Szimplán csak annyiról van szó, hogy egy bizonyos ideig lehet csak lootolni a halott testet. Kb 5 perc. Ha később mész, akkor ott a test a sok cumóval, de már nem nézhetsz "bele". Ezért ha ketten vagytok pl, és te meghalsz, majd haveroddal azt akarnátok, h ő örzi a tested amíg visszaérsz, akkor azonnal vegyen le minden cuccot a testedről, és tegye a földre. Akkor szerver restartig ott marad. (ez volt nekünk valamelyik nap. másfél órája volt odaérni havernak a bokorba rejtett cuccáért)

(#680) Mr.White válasza larpi (#678) üzenetére


Mr.White
senior tag

15 perc után a játék maga is elrejti a holttestet, addig lehet lootolni, hacsak nem megy oda valaki és hideolja el, mert akkor egyből lootolatlan lesz.
az egér görgőjével tudod kiválasztani te is ha ezt akarod használni.

(#681) Tibtobi válasza Sanyaaa26 (#677) üzenetére


Tibtobi
tag

Ha tudsz adni az SKS-hez lőszert, akkor besegítek. Sajnos drága Béla6-om meghalt, így Béla7-es tolja az ipart akinek csak egy SKS-e van. Amúgy ha legközelebb is lesz ilyen szólj még mennék kicsit "csapatos" PVP-zni! :)

(#682) Lien


Lien
tag

Ilyen még sosem történt velem, de mi van akkor, ha a kezem eltörött? Ilyenkor mit lehet csinálni, ami helyreállítja?

(#683) Mr.White válasza Lien (#682) üzenetére


Mr.White
senior tag

morfium

(#684) cyberwarfare


cyberwarfare
őstag

Sziasztok!

Nézegettem videókat a játékról. Hát nem bírtam magammal meg kellet vennem. Kiváncsi vagyok milyen lesz játszani.

Itt szeverek hogyan vannak? Tudok magyarokkal játszani vagy tök random az egész?

(#685) Lien válasza cyberwarfare (#684) üzenetére


Lien
tag

Amikor a szervereket választod, akkor van egy olyan, hogy filter. Ha a szerver nevéhez csak annyit írsz be, hogy hu, akkor eddig csak az az egy magyar szeró lesz. Nyilván külföldi szervereken is vannak magyarok, de ezen a szerón azért a fele általában az. :)

(#686) Lien válasza Mr.White (#683) üzenetére


Lien
tag

Hm, hát majd megpróbálok keresni, egyenlőre nem zavar a dolog, mert semmi hátránya nincsen, a törött lábbal ellentétben. :D

(#687) cyberwarfare


cyberwarfare
őstag

Támadás után a szürke képernyővel mit kell csinálni?

(#688) Chalez válasza cyberwarfare (#687) üzenetére


Chalez
őstag

Egyél, igyál amíg vissza nem térnek a színek!

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#689) G^zC^mp€r válasza cyberwarfare (#687) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

(#690) cyberwarfare válasza G^zC^mp€r (#689) üzenetére


cyberwarfare
őstag

Köszi! :R
Már csak sick-séggel kéne kezdeni valamit. Vettem be antibiotikumot, de semmi.

Meg magat hogyan találom meg a térképen? Van már észak, észak-kelet meg keleti térkép részlet.

[ Szerkesztve ]

(#691) G^zC^mp€r válasza cyberwarfare (#690) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

széntabletta... health centerben gyakran előfordul

magadat pedig csak a város táblák által tudod behatárolni, vagy ha már annyira vágod, akkor ránézésre meg tudod mondani hogy hol vagy. Majd ha lesz GPS, akkor az kiírja a koordinátákat, és az alapján meg tudod majd nézni a térképen, h merre vagy, de egyelőre nincs még.

[ Szerkesztve ]

(#692) cyberwarfare válasza G^zC^mp€r (#691) üzenetére


cyberwarfare
őstag

Gondoltam, hogy város név alapján betudnám csak a cirilbetűk olvasásával vannak gondjaim. :)

Sick problem solved.

Lehet véletlen, de böngészve a térképet van egy olyan hely ami az én nevem. :D Ez véletlen vagy mindekinek van egy bázisa?

[ Szerkesztve ]

(#693) cyberwarfare


cyberwarfare
őstag

Nem tudok lábra állni, mert írja, hogy fáj, de szerintem nincs semmi cuccom hozzá. És csak kúszni tudok. Teendő? Esetleg öngyílkosság van? :D

(#694) G^zC^mp€r válasza cyberwarfare (#693) üzenetére


G^zC^mp€r
addikt

felmászol valamire, és legurulsz.

(#695) cyberwarfare válasza G^zC^mp€r (#694) üzenetére


cyberwarfare
őstag

Kúszva hogyan lehet mászni? :D

(#696) DokiBaxxi


DokiBaxxi
őstag

Kettő millió
Habár a hivatalos oldal szerint csak 1 954 119, de sebaj :DDD

[ Szerkesztve ]

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#697) cyberwarfare


cyberwarfare
őstag

Most tényleg mi a szart csináljak? Csak kúszni tudok.

(#698) Mr.White válasza cyberwarfare (#697) üzenetére


Mr.White
senior tag

szívesen segítenék, de jelenleg nullgeares vagyok. :(
dobj egy steam nevet, felveszlek aztán ha a közelben vagy megöllek. :P :D

[ Szerkesztve ]

(#699) cyberwarfare


cyberwarfare
őstag

Amúgy ha valaki egyedűl van mint én ...

http://steamcommunity.com/profiles/76561198018266059/

(#700) Rison77


Rison77
senior tag

Kb másfél órája sétálgatok gyűjtögetek airfield felé az úton , már lassan odaérek kabanino-ba, erre kivág a játék valami corrupted memory szöveggel, visszalogolok látom magamat ahogy leülök pár méterrel előrébb odamegyek kontaktusba tudok lépni vele, aztán rá 5 mp-re eltűnik, futok úgy 100m-t megint kivág.. Egész nap játszottam semmi baja nem volt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.