Hirdetés

2021. január 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#201) DokiBaxxi válasza Chalez (#199) üzenetére


DokiBaxxi
őstag

Ált. 4 óránként

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#202) Chalez válasza DokiBaxxi (#201) üzenetére


Chalez
őstag

És azt hogyan veszem észre? Kivág a szerver? Néha szoktam látni ilyen piros láncszerűséget, és hamarosan elkezd számolni, hogy nincs üzenet x mp óta...az mi?

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#203) DokiBaxxi válasza Chalez (#202) üzenetére


DokiBaxxi
őstag

Az a reset :D

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#204) Chalez válasza DokiBaxxi (#203) üzenetére


Chalez
őstag

Nahh, ezt is jó tudni...azt hittem valami anomália izé...de akkor no problemo. :) Nem azért az egy húszért, de az inventoryban nagyon kevés a hely, ha majd minden funkció aktívvá válik a játékban, szerintem borzasztóan összehangolt csapatmunka kell a sikeres túléléshez...kell mesterlövész, kell szakács, kell doki, kell pilóta, sofőr, felderítő, pffff...el sem tudom képzelni, hogy hányféle győztes stratégia lehet majd a final verzióban. :D

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#205) DokiBaxxi válasza Chalez (#204) üzenetére


DokiBaxxi
őstag

Az biztos, hogy teljesen át fog szerveződni minden(ki) és bizony komoly stratégia kell majd :K

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#206) feka007 válasza DokiBaxxi (#197) üzenetére


feka007
nagyúr

Igen, a mod-ra gondoltam, amit toltam. Viszont abba is volt pl. Chernarus, a modban általában mindig oda spawnolt le (vagy legalábbis a part mellé vhova).

nanorambo: Hogyha egyedül is el lehet indulni itt, az jó, mert a modban eléggé esélytelen volt bármit is csinálni egyedül.

(#207) bugylee


bugylee
tag

Mikor bázison v reptéren lootolok mindig beteszem mögöttem az ajtókat, hogyha jön vki azt higgye még nem volt ott senki és ne fogjon gyanút. Jött is ezerrel egy cowboy kalapos ember M4 a hátán, hallom épp merre van mert dobogott a bakancsa. Baltával agyonb_sztam.

Gondolom megtanulta a leckét: veszélyes helyeken a fegyver mindig a kézben de lövésre készen. Nem elég csak tartani, meg kell nyomni a space-t is mert az is idő míg felemeli. Plusz soha nem háttal a bejáratnak nézegetjük a lootot mert baltával lecsaphatnak. :K

Továbbá nem árt normális fejhallgatóval játszani. Délelőtt a reptéren a börtönben hallottam mikor indult lefelé az emeletről egy fickó pedig dörgött és esett. Gugolva vártam rá a lépcső aljánál...

Áttértem hardcore-ra mert így nincs külső nézet és nulláról indult a karim. Kb 30x váltottam szervert mire dobott egy M4-et, de se ACOG, se tompi se grip. Azt mondtam, ha dob egy Mosint az lesz (már volt 2 távcsövem hozzá), ha M4-hez cuccost akkor az. Se ezt se azt nem találtam. Átnéztem legalább 100 barakkot, legalább 30 börtönt és uannyi iskolát. Aztán átroham a pályán a másik oldalra és Mosinom lett. Sznájperkedni fogok.

Egyébként ma lemértem mennyi idő átszelni a pályát ÉK-DNY saroktól sarokig. Megy egy magasfeszültségű vezeték így azt követtem, majdnem egyenes nyomon halad így nem kell nézegetni a kompaszt. 1 óra átérni. Az ÉK-i reptér - Zelenogoszk táv 45 perc, Berezino - Zelenogorszk valamivel rövidebb. Csak érdekességként mondtam... :)

(#208) Radnix válasza bugylee (#207) üzenetére


Radnix
senior tag

Kis érdekesség az időjárás témához:

Az időjárst egyelőre nem szerver oldalon szabályozza a játék, egyik barátommal szoktuk nyomni és felváltve esik... vagy ha egyszerre akkor máskor dörög az ég és egyéb finomságok :D Elvileg már villámlás is van, de azt még nem láttam

[ Szerkesztve ]

(#209) Krike


Krike
aktív tag

Sziasztok, bedobtam a facebookra is, de hátha itt már találkoztatok vele:
A kezdés után kutattam a házakat, mikor egy szobába belépve megváltozott körülöttem a fal. Átlátszóvá vált, csak a gerendák, nyílászárók kontúrjai látszanak, és nem bírok azóta kimenni a szobából Valahogy ki lehet nyírni a karaktert, vagy esetleg más módot tudtok, hogyan lehet ilyen helyzetből kiszabadulni? Az éhenhalás gondolom órák kérdése Előre is köszönöm a segítséget.

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#210) Radnix válasza Krike (#209) üzenetére


Radnix
senior tag

gyors mozgás (2x W) és ugrás (V), vagy kúszás (Y) és talán valahogy sikerül kijutnod. Nekem volt hogy így sem sikerült de a közelben volt 2 zombi és azok ahogy letámadtak sikeresen kilöktek a ház "alól" és szabad lettem! :D

(#211) Krike válasza Radnix (#210) üzenetére


Krike
aktív tag

Köszönöm a gyors választ, kipróbálom, hátha :)

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#212) Macka


Macka
veterán

Tegnap elhalálozott a kéthetes karakterem.... Béke poraira... :DDD

(#213) bugylee válasza Radnix (#208) üzenetére


bugylee
tag

Én láttam és qrva jó!!! Szürkületben láttam pont előttem, és egy az egyben mint élőben. De ami a legjobb volt, a hangja késve ért oda. :K

[ Szerkesztve ]

(#214) bugylee válasza Macka (#212) üzenetére


bugylee
tag

Részvétem. Majdnem purcantam én is a nagy sznájperkedésben. Szépen kempelem az erdőszélen a bázist mikor két másik sniper úgy száz méterről mögöttem elkezd rám lőni. Mindkettőt sikerült megsebeznem aztán spuri. De csak nem hagyott nyugodni a dolog és 10 perc alatt mögéjük kerültem. Cél, tűz, talál, aztán csak kattanás. Akkor látom, h elfelejtettem újratölteni a Mosint és csak egy golyó volt benne. NOOOB. Azért egyet leszedtem a másik eltűnt. Megint spuri és visszakanyar. Elkaptam azt is, így megnyugodtam, h két köcsöggel kevesebb egy kis időre. De rájöttem nem nekem való a Mosin. Spray and pray rulz :D

[ Szerkesztve ]

(#215) Macka válasza bugylee (#214) üzenetére


Macka
veterán

Északkeleti bázis volt?

(#216) [w] válasza bLaCkDoGoNe (#198) üzenetére


[w]
őstag

basszus, az már olyan régen lett volna??? :D hiába no, senki sem lesz már fiatalabb... :(

te nem szállsz be ebbe a mostani őrületbe? :B

cmdr PETER W. VOLKOV

(#217) Chalez válasza [w] (#216) üzenetére


Chalez
őstag

Én is a 40 felé közeledem...bár 28-nak érzem magam, csak a derekam lehet olyan 78-80 körül... :DDD
És 22 év tudására szükségem lesz, hogy kiderítsem, miért nem hallom a többieket TS-en... míg ők hallanak engem... :U

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#218) bugylee válasza Macka (#215) üzenetére


bugylee
tag

Nem, Zelenogorszk.

(#219) Chalez válasza Chalez (#217) üzenetére


Chalez
őstag

Naná, hogy sikerült... ;]

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#220) CrusherW


CrusherW
tag

Javították volna azt a bugot feature-t, hogy éjszaka a felhőket kikapcsolva egészen kivilágosodott?

Bementem egy éjszaki serverre, gondoltam legrosszabb esetben kicsit hunyorogni kell, de nem, hiába kapcsolgatom ide-ode a video settereket korom sötét marad, a zseblámpát pedig már nagyon régen kidobtam, hogy nehogy kísértésbe essek.

(#221) gabee jr válasza CrusherW (#220) üzenetére


gabee jr
tag

A zseblámpiont én is csípőből ba.ztam ki. Aztán rohadtul bántam, mert néha jó lett volna...!

Jó, nyilván nem zsúfolt szervereken katonai repterek közelében premier plán világítani vele, de szürkületben ablaktalan nagy helységekben (raktárak, csűrök) sokkal jobb keresni vele, mint vakoskodni.
Arról nem is beszélve, hogy a hajnali órákban -mikor én vagyok csak a szervereken, senkit nem érdekel mennyit világolsz. A zombik les.arják. :D

Éjszakai pályákon az éjjeltátó lenne a főnyeremény, ha ismerné a játék...
De tudtommal még távcső sincs... Vagy talált már valaki ilyesmiket?
Mármint nem puskára tehetőt, hanem kézit.

[ Szerkesztve ]

"Csukaharapást szőrivel"

(#222) bugylee


bugylee
tag

Nekem van lámpa pisztolyon, m4-en és van egy fejlámpám is. Nem szarozok, felmegyek éjjeli szerverre ahol csak páran vannak és lootolom a barakkokat. Mennyi az esélye annak, h pont ott legyen mint én, ráadásul csupa fa a környék, lámpa nélkül senki nem lát semmit, ergo nagyon nem félek, h vki megtámadna. Max megölöm.

(#223) CrusherW válasza bugylee (#214) üzenetére


CrusherW
tag

Nagy kár, hogy a játék pont ezek miatt kimerül a: [kempeltem a fa alatt, de egy másik kemper megpróbált lelőni]-ben. Erre nagyon játékszabályt sem lehet módosítani, amíg van friendly fire, az egyszerű többségnek úgyis kimerül ebben a survive.

Lehet, hogy ahogy van ki kéne szedni a long-range fegyvereket a játékból, legalábbis erre kialakított servereken, hogy ki lelehessen iktatni random-ernő 400 méteres headshotját konzerv keresés közben.

Aztán persze ugyanúgy megmaradhatna a játszótér a sniperekkel a legtöbb serveren, mindenki ül egy bokorba, és mozgó dolgokra gondolkodás nélkül lő.

És persze ha a zombik számát radikálisan tudnák növelni, és az AI-n is kicsit csiszolnának, akkor igazán hangulatos lenne csapatban próbálni túlélni, kaját keresni, menekülni.

Addig viszont csak egy szokatlanul nagy cod pálya az egész a délutáni órákban. (eltekintve a késelés instant-kill effectjétől, az még nagyon hiányzik :) )

[ Szerkesztve ]

(#224) bugylee válasza CrusherW (#223) üzenetére


bugylee
tag

Majd meglátjuk milyen lesz a végleges verzió. A zombik majd többen lesznek az biztos, olvastam a fórumon. Lehetne olyan is, hogy hordákban portyáznának, ellepnének városokat. Meg lehetnének zombi kutyák is akik gyorsak lennének. Meg zombi madarak. Meg zombi legyek. De itt van a bibi, mert több zombihoz erősebb konfigok kellenének.

Pedig egyetértek veled, ez így elég uncsi. Vhogy rá kellene venni a játékosokat, h ne egymást lövöldözzék hanem közösen zombikat vadásszanak. Mondjuk nem kellene mindenhol zombi, de ahol jó felszerelés lenne, ott sok zombi. És legyenek veszélyesek, ne csak dülöngélő részegek. Egyelőre a játék kimerül abban, h lelövök mindenkit akit tudok.

(#225) CrusherW válasza bugylee (#224) üzenetére


CrusherW
tag

A fejlesztők high priority taskként kezelik a zombi létszám kérdést, sőt valahol a problémáról is hosszasan beszéltek.

Nem a klienst terheli, hanem a servert, hiszen a zombi egy shared objektum kell legyen. Abban a cikkben ha jól emlékszem pár ezres nagyságrendről beszéltek a jövőben. Ennek érdekében a spawn rendszert és az AI-t párhuzamosítani akarják, ami elég sötét jövőt sejtet, hiszen egyrészt nyilván nem triviális a párhuzamosítás, másrészt, ha sikerül is, az csak pár szoros gyorsulást - és ezáltal populáció növekedést - eredményez (a GPU párhuzamosítás pedig nem kivitelezhető server környezetben), harmadrészt sok fog múlni a servereken. Ez utóbbi különösen fájdalmas, könnyen előállhat, hogy a gyengébb servereken óriási lag alakuljon ki. Jelenleg épp a server lag miatt tartják alacsonyan a zozi számot.

Ráadásul az igazán izgalmas zombi-horda jelenség szinte kizárt. Ha tudják is növelni a számukat, akkor is marad a jelenlegi eloszlás.

Viszont még a bétáig is majd egy év van legalább, lehet itt még akármi is!

(#226) Gordon32


Gordon32
tag

Sziasztok!
Tudnatok segiteni? Egesz jol alakul a jatek de vmiert a kep folyamatosan homalyos és a karakteremnel azt irja zold hatteren hogy hydrate vagy mi de hiaba iszok semmi nem valtozik vmint most fel jott vmi energiazed is ez mi?

Üdv! Gordon

(#227) bugylee válasza Gordon32 (#226) üzenetére


bugylee
tag

Sötétzöld alapon a kiírás nem elég, át kell váltson világos zöldre akkor a legjobb. Azért homályos a kép, mert még csak ekkor indul be a vérképződés. Ha minden jó lesz egy 3. felirat is, h healthy. Ha el akarod tünteni a blurt, katt config - video - render és vissza ki a játékba.

(#228) Chalez válasza Gordon32 (#226) üzenetére


Chalez
őstag

Esetleg próbálj meg belemászni a video configba, és állíts át egypár opciót. Hátha nem csak a vérveszteség a baj...

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#229) Gordon32


Gordon32
tag

Videobeallitasok ugyanazok mint eddig de egyszeruen minden szurke a de legalabb mar nem homalyos ha belepek a inventoryba ott minden szines csak a jatek alatt nem
Ez mitol lehet?

Üdv! Gordon

(#230) Macka


Macka
veterán

Seggnyalók:

[ Szerkesztve ]

(#231) bLaCkDoGoNe válasza [w] (#216) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Egyelőre ellenállok, kicsit sokallom az árát tekintve hogy egy alfa verzióról van szó, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő. :)

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#232) RasHaN válasza Gordon32 (#229) üzenetére


RasHaN
aktív tag

ti lattatok mar olyat hogy a zombik a levegot utik? en eddig sehol, de ma egy halom iylenbe futottam bele elektroban.

Gordon32: minel tobbet sebzodsz, annal inkabb vesznek el a szinek. ha gyogyulsz, verkepzodes utan ujra szines lesz a vilagod.

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(#233) Chalez válasza Gordon32 (#229) üzenetére


Chalez
őstag

Én egyszer sérülés után fullosra ettem ittam magam, és nem javultam semmit, szürke és homályos elmosott volt minden. Belemásztam a videóbeállításokba, átállítottam 1-2 dolgot és visszaszínesedett az egész. De persze lehet, hogy nálad más a bibi...

cuccok: LG OLED B9 65" ł 5800x ł 2080 Ti FE

(#234) [w] válasza bLaCkDoGoNe (#231) üzenetére


[w]
őstag

óvatos mostanság kutyaúr, pedig kellenének a nagy csatákat megjárt, tapasztalt öregek az újabb és újabb kalandokhoz! :K

talán még a lamph!a is újra összeállna! :D

cmdr PETER W. VOLKOV

(#235) bLaCkDoGoNe válasza [w] (#234) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Na igen. :)
Nézegettük egyébként Joe-val, de kicsit mindketten sokalltuk az árát, ráadásul én sok évvel ezelőtt konzolhuszár lettem és otthagytam a PC-t. Mondjuk COD1 megy virtuális gépről is... :D

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#236) RasHaN


RasHaN
aktív tag

Kalandos volt az este Elektroban. Bekesen kempelgettem a tuzoltosagon, amikor szemet szurt hogy ket baltas srac ujoncokat oldokol. Megmutattam nekik hogy a taplaleklanc csucsan sajnos nem ok vannak, szorakozzanak mashol, vegre felavatva az M4emet.
Ezek utan egy frissen spawnolt jatekos tevedt a tetömre, igy hat kapott egy vegso ajanlatot: adok neki egy revolvert, hat golyoval, cserebe faradjon odebb valahova mashova. Nagy boldogan fosztogatta tovabb a kornyezo hazakat, 5 golyot ellött zombikra, amikor egy M4-el ellatott ur jobbletre szenderitette. Sajnos a holttestenel a pisztolyom mar csak ruined allapotban volt.

Ezek utan ujra a tetön nezelodve egy mesterlovesz ugy gondolta hogy celszeru lenne engem eltenni lab alol. Sikerrel. Szerencsere pont elektro meleltt spawnoltam, es visszaszereztem minden holmim (egy katonai nadrag, es a benne levo targyaim ruined statuszba ugrottak sajnos).
Jobbnak lattam odebballni, mielott a gyilkosom is megerkezik a helyre, amikor hirtelen ramakaszkodott ket alsogatyas tag. Eloszor ki akartak rabolni egy ures pisztollyal, "PEW PEW felkialtasokkal, de ugy ereztem az m4-em csak elrettenti oket, es jobban erdekelt hogy szaladjak, mielott a korabbi gyilkosom odaer. Tuloltozott cimboraim lelkesen kovettek "YOU ARE MY BEST FRIEND HELLOO HELLLOOO" kialtasokkal. Probaltam szep szavakkal a fejukbe verni hogy egy mesterlovesz vadaszik rank, nyugodjanak le kicsit, de valamiert jobbnak lattak ha elkezdenek okollel utni.

Vesztettek.

Igy hat Sir Robin a bator elfutott, es batran kilogolt.

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(#237) Mr.White


Mr.White
senior tag

ma sikerült találkoznunk a játékban először cheaterrel.
40-es szerón mentünk 4-en balota reptérre, szépen hátulról megkerülve, mikor lövést hallottunk, mindenki pozícióba, fa mögé, én be egy házba.
társunk mosin-al kiszúrta, de abban a pillanatban kapta is a headshotot, majd jött a második és a harmadik headsot egyből!
én sem maradtam sokáig életben, annak ellenére hogy egy HÁZBAN voltam ahol kis ablakok voltak és direkt figyeltem nehogy be tudjon lőni.
nem kellett ablak neki, falon át kilőtt...

(#238) bugylee


bugylee
tag

Beszoptam egy grafikai ficsört. Két órán át kempeltem 500 méterről a bázist, a scope végig a főépület zárt ajtaján. Szerver csurig, mégsem jön senki. Gondoltam kicsit közelebbről szétnézek miért ez a csönd. Alig megyek pár lépést, látom az ajtó nyitva. Visszamegyek a helyemre, ajtó zárva. Előrébb megyek kicsit, ajtó tárva, meg kb 20 másik. Fasza volt. Végig kempeltem az ajtót ami nálam csukottnak látszódott, miközben az emberkék ki-be járkáltak gondolom. Ekkor lesétáltam Elektro határába, kiléptem az erdőből, éltem kb 5 másodpercet.

Ha vki leveszi a grafikát az élvezhetőség határára az jól jár. Mert hiába fetrengek a dzsindzsába, hiába vagyok fél méteres fűben bokor mögött, 300 méterről már csak engem látnak. A másik idegesítő dolog az irányváltás futás közben. Hogy ezt miért nem javítják ki? Ez a cikk-cakkban futás egy fizikai csoda. Semmi sebességvesztés, semmilyen centrifugális erő nem hat a mozgásra. Az már csak hab a tortán, h nem auto fegyverrel eltalálni egy ugrabugráló pixelhalmazt nem kis feladat. Mert itt van a célzás. Ez az összes armában szar volt, itt is az lesz úgy néz ki. Mintha egy lavór takonyban húzkodnám a fegyvert úgy mozog. Ne legyen árkád mint CoD-ban de igazán javíthatnának rajta, elvégre lövöldözős gém lenne v mi. Plusz ha leveszem az egér érzékenységét annyira, h jó legyen nagyjából, hozzáérek egy székhez v vmi tárgyhoz és epilepsziás roham kerülget mert annyira begyorsul. Van, h háromszor célzok be egy ajtót mire bemegyek.

Apropó ajtók. Miért felém nyílik 99%-ban az összes? Nem lehetne fordítva? A becsukásuk meg nagy gyakorlatot igényel, eltalálni azt a pontot... Ezek idegesítő hibák. Mert ok, tudomásul veszem, h alfa, h ledobtam ma is a fullos M4-et a fölre míg pakolásztam de felvenni már nem tudtam. Hogy ki akartam venni töltényt a ládámból és letettem de elnyelte a föld. Ja, M4. Rohadtul elterjedt Kelet-Európában. Az USA-ban meg Kalasnyikov nő minden bokorban. Van itt munka bőven.

(#239) Scooby Dou


Scooby Dou
tag

sziasztok!leszedtem a tört verziót kipróbálás gyanánt.nagyon tetszik a játék most erősen gondolkozok hogy megveszem, de : csak minimum grafikán fut a játék minden textúra minimumom, és kikapcsolva amit lehet.következő lenne a kérdésem: ez amiatt van hogy törttel játszok és esetleg az nem annyira optimalizált?mert ha igen akkor megvenném de így elgondolkodtató,mivel a minimum szintet simán eléri a gépem mégis ha medium beállításokon játszok akad.. konfigom : i7-3,2 ghz,8giga ram,msi GT630 2gb. valaki ötlet? legújabb nvidia dríver van fennt

hmm..

(#240) FuRiONight válasza Scooby Dou (#239) üzenetére


FuRiONight
őstag

A vga-t kivève minden jò! De nem èrtem, h egy ilyen gèpbe h lehet ilyen gyenge vga? Ki sem tudod hasznàlni a gèpedet így.

(#241) Scooby Dou válasza FuRiONight (#240) üzenetére


Scooby Dou
tag

ja vágom.akkor a vga a gond? nem volt már keret a vga-ra..

hmm..

(#242) FuRiONight válasza Scooby Dou (#241) üzenetére


FuRiONight
őstag

Akkor inkább egy közepes i5 és mellé legalább egy GTX 660Ti-t kellett volna..

Egy kérdés a játékkal kapcsolatban: mikor javitják, h zombik mindenen keresztül tudnak menni?

[ Szerkesztve ]

(#243) Macka válasza FuRiONight (#242) üzenetére


Macka
veterán

Előbb-utóbb.... :DD

Szerintem nem olyan zavaró.

(#244) [w] válasza bLaCkDoGoNe (#235) üzenetére


[w]
őstag

sokkal nagyobb marhaságokra is költöttetek már ennyit, nehogymár ez kifogjon rajtatok! ;] :D
vagy eresszem rátok Robajt? :DDD

[ Szerkesztve ]

cmdr PETER W. VOLKOV

(#245) Lien


Lien
tag

Tegnap regular, új karakter, gyors sprint elektróba, aztán a kkikötőhöz majd egy épület tetejére. Na most, egy 37 fős szerón négyen kempeltek ott fent, mi a fax,4 Én meg tiszteletemre leugrottam a tetőről, ha már nem tudtak szétlőni meg baltával szétverni, meg az ajtót is elállták, hogy ne tudjak lemenni. Oh, így minden ruined lett emiatt. Szóval kapják be.

(#246) nanorambo válasza Lien (#245) üzenetére


nanorambo
őstag

Az egy dolog, hogy valaki a reptereket bekempeli, de a kezdő helyszíneket minek? Kurva jó lehet a kimaxolt karaktereddel csupasz kezdőket lövöldözni...

(#247) Gordon32


Gordon32
tag

Láttam ma egy nyulat :))

Üdv! Gordon

(#248) Lien válasza nanorambo (#246) üzenetére


Lien
tag

De nekem az a bajom, hogy négyen voltak fent. Nem is úgy, hogy 2 lent 2 alul a két oldalánál. Nem, mindenki legyen fent.

(#249) CrusherW


CrusherW
tag

Nekem még a server szerencsétlenkedéssel van ki a mindenem.

Keresek egy nyugisabb servert - ami gyakorlatilag lehetetlen normális időben -, oké az első 10 találat játékosszám szerint mind KICK, DO NOT JOIN, BAN, AUTORESET, akármi. A következő 5 hardcore éjszakai, aztán kezdődnek a nappali regular serverek, ahol kevesebb mint 6-an vannak. A nevük rendre valami generikus mit sem sejtő baromság, belépsz, és már jön is a kick. Persze a harmadik ilyen után a játék úgy gondolja, hogy valami ritka nagy szemét lehetek, hogy mindig átconnectelek, szóval jön is az 5 perces büntető.

Általában a játék első fél órája azzal telik, hogy próbálok bejutni egy nyugisabb serverre, és mire sikerül, már sík ideg vagyok.

Komolyan gondolkodom rajta, hogy bérelni kéne egy lejelszavazott servert, havi 15 rugó. Érdekelne valakit? Megállapodhatunk egy összegbe, és 1-2 ezer forintért adok jelszót a serverhez ph!-soknak, és ott lehetne nyugodtan lootolgatni, mászkálni, és ha akció kell, átmenni egy 40 fős teli nappali serverre elektroba.

Persze az ára miatt, ez csak akkor játszik, ha összejönne úgy 5-6 érdeklődő.

[ Szerkesztve ]

(#250) Mr.White válasza CrusherW (#249) üzenetére


Mr.White
senior tag

engem érdekelne!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.