- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #346 üzenetére
Igen ,mert még tesztelik pár napig , de le lehet tölteni aki kiszeretné próbálni--->steam /könyvtár/jobb klikk dayz-re / Tulajdonságok/Béták/ és ott ki kell választani az "experimentalt" és tölti is a 0.37-est patchet..viszont mivel teszt alatt van csak pár szerver elérhető és az is hardcore
viszont nem léptem be szerverekre, visszatettem a régi 0.35-ös patchet, karakterem megvolt nem resetelődött.,viszont amit észrevettem mikor felléptem, nem volt a karakteremen a gázálarc ?! azt olvastam , hogy nem lehet majd viselni bizonyos maszkokat ha sisakot viselsz ,de gázálarcos te ?!
az pedig sisakkal együtt a legjobb
na mindegy .
egyébként: ETA to Experimental: Within next 2 hours
ETA to Stable: No current ETA, dependent on testing results ..tehát ha nem lesz vele komolyabb gond akkor szerintem élesbe is beteszik hamarosan .. -
Macka
veterán
A következő patch mikor esedékes a normál szervereken?
-
z0l1ka
aktív tag
elnézést, lejárt a szerkeszthetőség, de itt is találtam egy kis érdekességet
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #339 üzenetére
Hát igen
na találtam még infót
ezeket még csak tesztelik gondolom apránként majd jönnek az új cuccok
pl kerékpár ?!
Ló ?
jó lesz ez úgy érzem mire kész lesz
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #337 üzenetére
Hát az LoL
Semmi infó nincs arról , de reméljük hamarosan leszSzorgosan dolgoznak a fiúk /lányok ,akkor hamarosan biztos lesz
-
z0l1ka
aktív tag
naaaaa
, Beindultak a fiúk
ez már kicsit komolyabb patch lesz
0.37-es patch
majd ha esetleg valaki ráér nem fordítaná le ?
-
Radnix
senior tag
kipróbáltam az experimental patchet!
Sok jó újítás: pl 2 új épulet amit láttam, rendőrautók nyitható csukható csomagtartóval, ajtókkal, bogyós bokrot viszont még nem találtam. És experimental létére kb 2 óra alatt egyszer sem fagytam ki. -
DokiBaxxi
őstag
Érdekes dolgok, érdemes megnézni.Elvileg 2-3 hónapon belül jöhet a vadászat, főzés, íjak. Illetve 3-4 héten belül bekerülhet az is, hogy a zombik (és a loot) újraspawnolnak.
(#328) renard
Második vidi nem jó(#330) Macka
Elég szemét dolog ez
-
H@lede
tag
Üdv mindenkinek!
Látom szép kis dayz tábor van már végre ezen a fórumon is!
Van esetleg valami közös szerver ahol megfordul az emberek nagy része innen?
-
DokiBaxxi
őstag
Hát ez elég kemény este volt. Úgy döntöttünk a csapattal, hogy PVP-zünk kicsit Balotán... hát, nem volt eseménytelen a dolog.
Láttunk egy Cherno felé futó embert a sátraknál, elkezdtük üldözni, 3. társunk a betonkerítésnél maradt. Egyszer csak szól, hogy menjünk vissza, mert 2 full geares kari rongyol rá. Nem értünk vissza, rárontottak, de sikerült mind a kettőt megölnie (már láttuk őket, csak "átbugoltak" a kerítésen.) Ezután szerver váltás, mert valami gond volt (magas ping, lagg, stb.). Lövéseket hallunk várakozás után, majd reset. Reset után vissza, gyorsan átsprintelés a börtönbe. Átértünk. Bekempeltük a börtönt, egyszer csak kb. 10 perc után nyílik az ajtó, 2 ember, társam egyiket lelőtte, a másik megölte. Amíg halott barátunk elektroból sprintelt vissza, másik 2 ember ismét kinyitja a börtön ajtaját, mind a kettőt lelőttük. Oké, kis lélegzetvétel. Nem telik el sok idő, jön még egy gyerek, lelőttem (bár nem tudom, ki az a retardált, aki benyit a börtönbe úgy, hogy az ajtó előtt 2-3 hulla). Ekkor jön egy új, sniperes ember, Balota másik felén (sátrak felől) támogat. Társunk átsprintel hozzá, egyszer csak lövéseket hallunk, mind a kettőt lelőtték, de az egyik újraéledt, és sikeresen lelőtte a támadót. Ezután, miután a halott ember visszaért, megint pici lélegzetvétel, ekkor mosinos társunk jelenti, a torony felé player közeleg. Felmentem a börtön tetejére, látom jön a hangárok felől, átfut. Erdőben szaladgál, rálövök, persze a törött ablakon nem megy át a lövés... Miközben 2 bajtárs a börtön garázsából tűz alatt tartotta, 2-en körbekerültük, de mire odaértünk, már lelőtték. Ezután loggoltunk ki, miután egyesült a csapat, mert a csapat 90%-ánál se kaja, se pia és a felszereltség is elég szegényes.
Tudom, hosszú lett, de volt izgalom bőven
(#325) Audifan
Ez a rövid változat -
Huma
addikt
Miért? Most is az van hogy akár 2-3 óráig nem találkozol senkivel.
Azt amúgy én is mondtam, hogy nem túl jó a jelenlegi kempelésszimulátor jelleg. Sok extra tartalom kell még bele. Pl lehetnének városok ahol npc-k vannak akikkel lehet pl kereskedni. Lehetne kajálni, aludni, stb. Esetleg saját szoba vagy láda ahol tarthatnád a cuccaidat és ezek nem vesznének el ha meghalsz. Valamint a városban természetesen nem lehetne megtámadni a másikat. -
bugylee
tag
Most komolyan, szerinted mi értelme van annak egy mmo-ban, hogy 2-3 óráig nem találkozol senkivel??? Nem az a játék baja, h sokan v kevesen vannak, hanem nincs mit csinálni. Megvan a gear, kempelgetsz v rambózol, lelőnek v te lősz le mást, aztán itt a vége. Megunod mert nincsenek célok. A lényege a zombik lennének, márha lennének. De egyelőre nincsenek.
-
Huma
addikt
50 nem sok. De ha azt vesszük, hogy elméletileg nagyrészt kipusztult az emberiség...
Ekkora népsűrűségnél még csak nem botlik lépten-nyomon jk-ba az ember.Az lenne a tuti ha mmo-hoz hasonló méretű világ lenne és rengetegen csatlakozhatnának. Persze azért lenne valami ésszerű limit hogy ne menjen át agyatlan fps-be hanem tényleg akár több óra is eltelne anélkül hogy másik játékosba botlana az ember.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #316 üzenetére
Hát
elvileg Igen
aztán meglátjuk
Huma
Én úgy tudom egyenlőre 50 a max ! Térkép meg hát .."hatalmas: 225 km², nagyjából kétszer akkora, mint a GTA5-ben bejárható terület, és 38-szor akkora, mint a Battlefield-széria eddigi legnagyobb térképre. 2-3 óra folyamatos rohanással érhetünk át egyik végéből a másikba." -
nanorambo
őstag
A játék még eléggé kezdeti stádiumban van, a hivatalos fórumra várják az ötleteket/észrevételeket. Semmi sincs kizárva. Amúgy láttam egy képet, amin a csávó kofát játszott. Kipakolt maga elé egy csomó mindent az útra és leült.
Én az íjakat várom nagyon, remélem lesznek majd. -
Huma
addikt
válasz
CrusherW #310 üzenetére
Itt nem lehet cuccokat bespájzolni? Minden elveszik mikor meghalsz? Kezdheted előröl az egészet?
Amúgy ahogy a hozzászólásokat olvasom attól tartok, hogy ez a játék nem fog másról szólni mint kempelésről. Az meg elég értelmetlennek tűnik számomra. Pedig az alapötlet szerintem nagyon jó.
Az lenne az igazi ha a játékosok nagy hatással tudnának lenni a környezetükre. Pl többen összeállnak és felépítenek egy kis falut/erődöt. Lehetne piacot üzemeltetni ott. Esetleg lehetne farmot létrehozni és kajával kereskedni. Persze ezt már nagyon túlgondoltam.
-
Macka
veterán
Napi kill: ÉNY-i reptér, irányítótorony. Épp bent vagyunk négyen, kivételesen csak kutattunk. Épp lehasaltam, mondom táplálkozok, mert megéhezett a szentem. Erre nem oda spawnolt valaki? Gyorsba elő magnum, bele ment az egész tár...
-
CrusherW
tag
válasz
ElDiabloo #309 üzenetére
Év végére tervezik a betát, és még az is csúszhat, reálisan még legalább egy év a release-ig, de lehet sokkal több is. Addig tényleg akármi lehet. Szerintem egyébként nagy csodák nincsenek. Az AI és a fizika nyilván nagyságrendeket javul, de az erőforrásigénye nagyban függ az ARMA II-től, ami rossz ómen.
@Huma: ez bármelyik másik játékban borzasztóan idegesítő lenne, de talán pont a DayZ-ben engem kevésbé zavar. Gyakorlatilag ugyan akkora esély van arra, hogy az erdő széléről valaki agyonlő. Az első pár tökéletes gear elvesztése még talán fáj, de utána már egészen hozzászokik az ember. Nyilván, idegesítő, hogy önhibámon kívül veszem el a karakterem, de az sem sokkal jobb, ha lecsipáznak.t
-
DokiBaxxi
őstag
Emberek... tudhatnátok, hogy az optimalizálást soha nem az alpha közben/előtt végzik el, hanem a beta előtt/beta közben/beta után. Szóval lesz ez még jobb is
-
CrusherW
tag
Reggelre nekem is eltűnt a karakterem, úgyhogy nekiálltam az újnak, de úgy egy félóra után servert váltottam, és láss csodát, visszakaptam a régi karakteremet. Úgy fest, mintha a db-k nem lennének szinkronban. Elég idegesítő, mert a másikkal már elmentem a világ végére.
-
ElDiabloo
senior tag
Szóval esélytelen, hogy játszak :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest