Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmx9
aktív tag
Mondjuk a lényeg nem is a zombik elleni harc szerintem, hanem a játékosokkal való kapcsolat. Ez lenne a szíve a dolognak, nem az esetleges betegségek, megfázások. Viszont ahogy mondtad, sajnos tényleg sokan le se tojják az egészet, ha meglátnak lőnek és ennyiből áll nekik a nagy móka.
Sokan minimális kommunikációra se képesek, csak futkároznak össze-vissza. Nyilván ha valakinek ez tetszik, akkor csinálja, de számomra irritáló, hogy nincs beszélgetés, nincs társalgás, mivel ezt tartom a legfontosabb elemnek, ezzel éled bele igazán magad a helyzetbe, ez emeli fel nagyon a játékélményt.
-
gmx9
aktív tag
Köszi, ki is próbáltam. Sikerült is több emberrel találkoznom, de ritkán beszélnek. A legidegesítőbb mindenesetre az, aki ahogy meglát már lő, mintha a Call of Duty-ban lenne.
Ráadásul láttam egy olyan srácot, aki az egyik emeletes házban kempelt. Mentem felfele, hogy körülnézzek (nem tudtam hogy ott van), az egyik szinten úgy 4-5 hulla volt a padlón, majd rövid időn belül lelőtt ő is. Nem értem ebbe mi az élvezet.
-
gmx9
aktív tag
Hali.
Nem a Standalone-nal játszom, de talán ez a topik pörgősebb és a kérdésem is helytáll végülis itt is. Én is elkezdtem a DayZ modot az Arma 2-höz, tetszik, de egyszerűen alig találkozom emberekkel és ez még szép kifejezés. Úgy 3-4 órát próbálgattam és össz-vissz 3 emberrel találkoztam, abból kettővel úgy, hogy ők chatben megbeszélték a találkát, épp arra jártam és elmentem én is oda, cseréltünk egy-két cuccot és léptek is. A harmadik meg minden beszélgetés nélkül lelőtt, szóval ja, nem túl jó arány.
Nincs valami tanácsotok mire figyeljek, hogy több emberrel találkozzak? Nem rohanok át a városokon, próbálom átfésülni őket, lootolgatok stb. A térképet is próbáltam használni, nem nagyon jött be úgy tűnik. Volt olyan szerver, ahol alapból nem kaptunk térképet kezdésként, ott nem tudtam kipróbálni.
A szervereken, ahol voltam, kb. 40-50 fő volt online.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest