Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz
tescodr
üzenetére
Ma már el kellett mindenkinek jutnia oda, de már a Dayz előtt is lehetett sejteni, hogy ez így lesz.
Akkor kap majd bétát a játék amikor megírják a dayz2-t vagy teljesen mindegy, ... kijön az Arma 4 vagy bármi jobb, amit a Bohemia gyárt.
Sajnos a mai technológiával erre futja. Nem a dx9 -ről dx12 re vagy dx11-re való átállás fogja meghozni a megváltást. Nem is egy uj motor.
Aki rendszeres olvasója ennek a lapcsaládnak bizonyára tájékozódik hardver és szoftver szinten is. De ha nem is; olvas annyit, hogy : akkor is arcba tolják már azokat a híreket ahol elmondják az erre vonatkozó megoldásokat illetve magát a problémát írják körül, mert valljuk be ez a probléma nem csak a dayz sajátossága. A gond a hardver gyártók és a szoftvergyártók közötti difi. Hiába jó a "gém", ha egyszerűen egy videokártya forráskódja nem használható amivel kb 90%ban optimalizálni lehetne a játékot. DE amúgy a legnagyobb gond itt ennél a cégnél a valós tudás hiánya. Nincs jó programozójuk aki érti is hogy mit kell csinálni és valószínű bár most már én is azt mondom valószínűbb hogy a lóvét most inkább felélik mint beforgatnák egy profi szakemberre vagy szakemberekre.Bármi amit leírtam végletekig szubjektív és feltételezhetően nem is minden igaz. Mármint nem hazugság csak rosszul, helytelenül tudom, gondolom , sejtem.
-
Gilthanas
aktív tag
Koszonom!

Tegnap 1 hetes felszerelesemtol szabaditottak meg.. Sokkal elobb el kell kezdeni a Bandita vadaszatot, tanulsag. Meg nem szabad messzirol lovoldozni mert csak azt lattam hogy az ellenfel csuszkal irdatlan sebesseggel (valszeg lag) es meg is mint a Hitman olyan jol celzott.
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)