Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
venpapa
csendes tag
Leteszteltem, a Persistence szerveren ha a bokor alatt hagyod a felszerelést megmarad.(legalábbis nekem megmaradt)
Bár azt nem értem a szerver h bírja el a rengeteg lootot. -
venpapa
csendes tag
Ráadásként a ragdoll fizika elég gusztustalan módon működik... lelősz 1 zombit fut tovább aztán eltűnik vagy felrepül a levegőbe vagy lebegve odébb áll 3méteres magasságban és társai...
Szerintem ezekre kéne ráfeküdniük a fejlesztőknek, hogy ezek az alapvető program hibák kilegyenek javítva.
Nem tudom ki hogy van vele, de engem abszolult nem érdekel, hogy most az Oak Tree új skint kapot meg ilyen emlék művet dobtak össze vagy hány féle fajta fegyver jön ki amég ilyen alapdolgok az élvezhetőség rovására mennek. -
venpapa
csendes tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Valaki letesztelte hogy működik-e a persistence tárgyak?
Tegnap spanokkal letettünk pár holmit egy búvóhelyre és ma meló után ránézünk meg-e maradt!
A műanyag üveg ivás után elvetődik a karakter... érdekes.. zombit ha spintelve lelövöd a karakterrel szemben és hozzád ér még halála után akkor az olyan mintha megütne, a közel harc meg azért lett érdekesebb mert most már pont(célkereszt)ban kell lennie a zúzni valónak.
A zombik még be be bugolnak... -
venpapa
csendes tag
Valaki tudja hol spawnol a Binoculars?
Mert eddig nem igen találkoztam vele a játékban 0.45-ös pecs óta...
-
venpapa
csendes tag
Kipróbáltam az experimental szervert, de miután kilogoltam aztán vissza resetelődött a kari..lehet hogy csak az adott szerver hibája volt, a másik pedig hogy a szervereket nem lehet megkülönböztetni melyik experimental melyik a stable szerver...ez elég idegesítő egy dolog.
Azt valaki tudja mikor kerülnek be az újdonságok a stabil szerverekre?
Új hozzászólás Aktív témák

- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest