- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Mr.White #3219 üzenetére
Ok nem gond így is van elég távcsöves, csak a feeling miatt volt érdekes számomra a mosin.
Amúgy az sem zavar hogy nem tudom mennyien vannak, csak azért kellett volna, hogy tudjam nem egyedül csapatom a szerveren.
Bár a szerverkeresőben van olyan, hogy high- med- és low ami ad valami támpontot.
Most ahol vagyok, szoktak lenni. Lopkodok egy eldugott sátorból, igaz szoktam berakni ezt azt, hogy ne érezze ki van fosztva. -
PeeterssoN
őstag
válasz
Mr.White #1005 üzenetére
Inkább nem reagálok mert fölösleges szócséplésbe menne el a dolog. Nem szeretném ezt.
Mindazonáltal nem adtam okot, hogy ebben a stilusban nyilvánulj meg a kérdésemre. Tartsuk tiszteletben egymást. Ahogy a többiek tették; lehet normálisan is válaszolni.
Remélem én sem sértettelek meg és a továbbiakban sem tennék ilyet. Nálam e téma lezárva és ha nem írsz a posztomra, akkor úgy veszem nincs konfliktus, egyetértünk. -
PeeterssoN
őstag
válasz
Mr.White #1002 üzenetére
Miért mi a gond ezzel?
De viccet félretéve te sem gondoltad komolyan, hogy a mikrofon fog gondot okozn, ha 6ezret kiadtam a játékra?
Egyszerűen arról van szó, hogy nem zavarnám a familit a hangos beszéddel amikor alszik.
Akkor a játékon belüli cset sem opció.
Na mindegy. Akkor egyedül tolom. -
neato3loco
senior tag
-
CrusherW
tag
válasz
Mr.White #253 üzenetére
Igen, és ahogy a szabályokat és az elődöt elnézem, erre nem nagy esély van, ha main hive-ba akarjuk tartani a karaktert, máshogy meg semmi értelme.
bugylee: én nem azokra a serverekre gondolok, amik már nevükben hordozzák a privát jellegüket, hanem a látszólag üres (max 7 fő), átlagos nevű serverekre, amiket keresek, ezeket pedig nem lehet kiügyeskedni, nem mondod meg előre, hogy kickelnek, vagy sem.
-
CrusherW
tag
válasz
Mr.White #250 üzenetére
Lehet tévedek, de amennyire értem, jelenleg a DayZ:mod szabályi érvényesek a Dayz:SA multijára is, ami pedig azt mondja ki:
Server Rules: You may NOT password your server
Jelenleg három szolgáltatonál lehet hostolni:
- ViLAYER (41.5 EUR)
- Multiplayer Gameservers (44 EUR)
- Gameservers (50.3 EUR)Egyiknél sincs még protected vagy private lehetőség, tehát a járható út, egy ClanServer létrehozása, hasonló mentalitással, ahogy most is működnek a fennemlített serverek, amiknél mindenkit bannolnak, akik nem klán tagok. Bár a szabályok azt is kimondják, hogy loot farmként nem üzemeltethetsz servert, és nem kickelhetsz ki játékost azért mert joinol, de gondolom már mindenki tapasztalta, hogy a gyakorlat eltér ettől az elmélettől.
szerk.: ja igen, azt valaki tudja, hogy mégis hogyan lehetnek akkor protected serverek a server listában? Hemzsegnek a jelszavas hostok, nem értem, elvileg se a szabály nem engedi, se a hivatalos server hostok nem engedik.
-
bugylee
tag
válasz
Mr.White #156 üzenetére
Van esélyed egyedül is, csak tudni kell kikbe szabad belekötni. Mert ismét összefutottam egy nagytudású emberrel. Pont egy zombit csapok le mikor meglátok egy playert baltával a kézben, baseball sapka meg piros ing rajta, épp előjön egy kunyhó mögül és ugrana rám. Átváltok gyorsan fegyverre de egy ütést bekaptam. Cserébe kitömtem golyóval.
Nem értem, h lehet ennyire idióta vki. Rohambili, M4, taktikai mellény, terepruhában vagyok. Gondolhatja, h nem a fáról pottyanik ilyesmi de neki ez nem számít, le akar fejszével csapni. Megnéztem a hulláját és volt nála puska. Csak golyó meg ész nem volt hozzá.
-
Audifan
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest