- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
Megvettem játszottam vele tapasztalatok:
Sokat kell menetelni mire jó helyre jutsz és jó cuccaid lesznek
Nehéz épp a talált fegyverbe való lőszert találni
Megharap egy mocsok utána én nem sokat bírtam mert beteg lettem vagy akármi mindig beszülkült a kép és nyomtam egy suicidet /// persze eső is esik megfázok kész... -.-
Nincs semmi fix amit lerakhatok és tartalék lenne későbbre ha pl meghalok és megint egy szál trikóban kezdekViszont a kontrák
Ha meg tudsz valakit ölni PvP akkor k***v@ nagy sikerélményed van
Megadta nekem azt az érzést amit annó az Arma2-es Dayz adott hogy küzdjek az életben maradásért 70% hogy valaki igazat mond és minden beszédbe elegyedés nagy kockázat
Kézi fegyvert könnyen találok akárhol és zombikat le lehet csapni ha rájössz a módjára // viszont néha alaktomosan halkan jönnek morgás nélkül és akkor dobom el az egeret mert becsinálokEzek mind saját vélemények kérem senki se szóljon be HOGY AZ NEM ÚÚÚGY VAN AZZZZZZ HACA CA CA CA CA
remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest