Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas
üzenetére
Pontosan , igaz nekem is volt egy karakter resetem még régebben ,de azóta nekem nem volt..
Itt meg olvasom sajnos, hogy sokaknak resetelődik állandóan a karakterük, mivel én is néha betévedek olyan szerverre ami nem hc de mégis előröl kell kezdeni..
Na én ennek utána olvastam ,hogy ha ilyen szerverre lépünk és nem akarjuk hogy karakter reset legyen akkor ne kezdjen el senki elindulni nézelődni és ne is próbálja meg megmozdítani az egeret ,hanem esc és szépen kilépni billentyűvel mivel állítólag ha megmozdulsz rögtön menti a karaktered .Próbáljátok meg ha esetleg ilyen történik ,mondom nekem eddig csak egyszer volt karakter restem!
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest