- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
Megvettem játszottam vele tapasztalatok:
Sokat kell menetelni mire jó helyre jutsz és jó cuccaid lesznek
Nehéz épp a talált fegyverbe való lőszert találni
Megharap egy mocsok utána én nem sokat bírtam mert beteg lettem vagy akármi mindig beszülkült a kép és nyomtam egy suicidet /// persze eső is esik megfázok kész... -.-
Nincs semmi fix amit lerakhatok és tartalék lenne későbbre ha pl meghalok és megint egy szál trikóban kezdekViszont a kontrák
Ha meg tudsz valakit ölni PvP akkor k***v@ nagy sikerélményed van
Megadta nekem azt az érzést amit annó az Arma2-es Dayz adott hogy küzdjek az életben maradásért 70% hogy valaki igazat mond és minden beszédbe elegyedés nagy kockázat
Kézi fegyvert könnyen találok akárhol és zombikat le lehet csapni ha rájössz a módjára // viszont néha alaktomosan halkan jönnek morgás nélkül és akkor dobom el az egeret mert becsinálokEzek mind saját vélemények kérem senki se szóljon be HOGY AZ NEM ÚÚÚGY VAN AZZZZZZ HACA CA CA CA CA
remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest