Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KohanTroon
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Az álcaruha bugos , a hálót kivették a játékból , ugyhogy futkározhatsz a parton sok értelme nincs . a játék elején az early access feliratra kell koncentrálni , nem tudom mit vársz egy még alfa verzióban lévő játéktól ...
-
KohanTroon
tag
miért nincs experimentál szerver ? nem tudjátok ? azon még élvezhető ez a játék .
-
KohanTroon
tag
-
KohanTroon
tag
Ha majd lesz jármű akkor Neked az lesz lassú -vagy hogy miért nem találsz azonnal benzint gyertyát csavarkulcsot stb stb stb... szóval ezt a játékot vagy a Te játékstílusodat kedvelőknek -amivel az égadta világon semmi problémám nincs - vagy az én fajtámnak kell továbbfejleszteni . Viszont Mi soha nem fogunk együtt játszani ezzel , mert az egyikünk abba fogja hagyni az érdektelenség és az unalom végett .
-
KohanTroon
tag
Én még kevesebb loot-ot tennék a játékba -szinte lehetetlenné , de legalábbis 50-60 óra játékkal tenném csak lehetővé a fullos karakter megszerzését (vagy még több)- hihetetlen egyszerű a jelenlegi állapotában a játék , nagyon nagy probléma hogy lehet szerverről szerverre vándorolni -és át loot-olni egy adott helyet- szóval így senki nem félti a "rengeteg munkával megszerzett karakterét" , és minden esetben a PVP-t erőlteti . Étel ital annyi van a játékban , hogy az állatok levadászása , feldolgozása , hús sütése max. kipróbálás szinten működik , nem beszélve a horgászatról -vajon hányan horgásztatok már ??
Szóval , egyenlőre ez nem egy túlélő játék , hanem a Pisták játéka.
Remélem azzá válik ami a neve , zombi apokaliptikus , túlélő játék - a lényeg a túlélésen van nem a full cuccok megszerzésén , majd a bambik gyilkolása meg a légibázisok kempelésén . -
KohanTroon
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
képet hogy teszel be ? nekem nem sikerült . felokosítasz ?
-
KohanTroon
tag
Alakul :
Mosinomat meg letettem , és kidobtak a játékból , erre vigyázzatok Ti is ....
-
KohanTroon
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
igen játszató .. 06-00-kor kérded ? Te kocka xD , ja N3xT vagyok .
-
KohanTroon
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Megjelöltelek barátként a Steam-en , jó lenne együtt játszani , akár többen is .
Akit érdekel mert még nincs klánja vegyen fel , ott is _N3xT_ a nevem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest