Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Az alábbi írás találtam a facebook-os Dacia fórumon:
Sziasztok!
Az utobbi idoben eloterbe kerul, hogy a kiszemelt kocsi amit megvenni szeretnel, hol van raktaron! Ebben az excel tablazatban a partnernel levo szabad keszletet nezhetitek meg!
Csatolom az excelt a készleten elérhető autóinkról. Minden autó online ügyintézéssel is megvásárolható és kb. 2-3 munkanapon belül hazavihető. Az aktuális akciók a Klubtagoknak élnek.
Az autókat a https://www.renaultgyongyos.hu/dacia/ honlapon össze lehet konfigurálni a szín miatt, de kérésre fotót is tudunk a konkrét autóról küldeni. Jó lenne, ha érdeklődés esetén a dlsk@renaultgyongyos.hu email címre írna a klubtag. Autóbeszámítás természetesen működik, de ott nehezebb az online ügyintézés. Nagyon fontos, hogy ezek az autók még a "régi" áron vásárolhatóak meg, az EUR/HUF árfolyam miatt garantáltan drágulni fog minden autó a jövőben.Itt az ott megtalálható excel táblázat:
[link]
Nagyon kíváncsi vagyok rá hogy mennyi lesz az emelés.
Én hétfőn tudom az autóm átvenni. Szalonos Techroad felszereltségű. Én már a mostani árra is azt mondom határeset. Ha drágább lesz nem biztos hogy megéri megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest