Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludcsa
újonc
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
A héten megkaptam a D-Link DIR 842-es routeremet és ehhez szeretném csatlakoztatni az IP TV-s beltérit. Sajnos csak egy kábelen tudom megoldani a net odavezetését a routerhez és az IP TV-s beltérihez. A router beállításaiban bekapcsoltam az IPv4 multicast streams lehetőséget, így megy a net és a tv is, de a tv csatorna váltásoknál egyszer mindig megakad és utána hibátlanul működik tovább. Ahhoz, hogy a net is menjen vissza kellett kapcsolnom a DHCP-t. Van valami más megoldás a problémára vagy fogadjam el az akadást (most még nem, de később idegesítő lesz)
Ha valaki le tudná írni mit kell beállítanom még nagyon hálás lennék.Köszönöm.
Üdv,
ludcsa
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest