- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludcsa
újonc
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
A héten megkaptam a D-Link DIR 842-es routeremet és ehhez szeretném csatlakoztatni az IP TV-s beltérit. Sajnos csak egy kábelen tudom megoldani a net odavezetését a routerhez és az IP TV-s beltérihez. A router beállításaiban bekapcsoltam az IPv4 multicast streams lehetőséget, így megy a net és a tv is, de a tv csatorna váltásoknál egyszer mindig megakad és utána hibátlanul működik tovább. Ahhoz, hogy a net is menjen vissza kellett kapcsolnom a DHCP-t. Van valami más megoldás a problémára vagy fogadjam el az akadást (most még nem, de később idegesítő lesz)
Ha valaki le tudná írni mit kell beállítanom még nagyon hálás lennék.Köszönöm.
Üdv,
ludcsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest