Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
Hát 1050TI-vel ezt a játékot elfelejthetem a youtube videók szerint.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
LK
addikt
válasz savior #11748 üzenetére
Az egybevág az eredeti teszttel. Úgy látszik szubjektív, kit mi zavar. Van akinek csíkozódik, van akinek nem. Ki érti ezt? Amikor záporoznak a golyók is és tele van effekttel a képernyő, akkor sem akad? Akkor adtál egy kis reményt. A prológ alatt majd beállítgatom. Nagyon köszi! (Közben megjegyzem kinek van RX570, akikkel lehet diskurálni később is) És próbálok a többi sorstársnak is infókat adni.
szabeska: én élből kikapcsolom ezeket, már az ME sorozatban sem tetszettek, a motion blur volt alacsony szintre állítva, sajnos nem kerestem még videót ezekről, de köszönjük gyimgernek a linkeket!
Kedves topicgazdák! Ha cp2077 graf. beállításokról beszélgetünk az most off vagy nem off?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
MoVieFaN
aktív tag
-
SenorGrande
senior tag
Egyetértek, engem főleg a hardcoded F bosszant. Mindig az E-t használom use gombként, érthetetlen, miért nem lehet átállítani.
Egyébként ahogy vártam, 1050TI-vel, low-n, 18-30 fps. Ami nem túl játszható. Viszont így is baromi jól néz ki.
Jó pár apró bugba belefutottam, de egyik sem volt vészes, crash nálam nem volt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
juliensorel
senior tag
válasz SenorGrande #11758 üzenetére
Na, most, hogy megjelent végre játszani is fogtok vagy csak még több lesz a napi hsz átlag? Én esetig nem jutok gép elé de aztán szerintem eltűnők, lesz mit felfedezni a következő hetekben...
-
Topikgazda
válasz Goldmember01 #11750 üzenetére
Ilyenkor amúgy magadnak is megspórolhatod az időt: rákeresel a topickeresővel a 2070-re és voilá. Egyébként FHD-n nincs para, DLSS Quality + Ultra / RT Ultra (nem Psycho, ugyanis az a legnagyobb, nem az ultra) a súlyosabb esetekben is csak olyan 45 FPS körülre esik be, amúgy inkább 60FPS (nálam V-Sync + max. FPS 60 van belőve).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
adakiller
senior tag
ingyenes, profilozható keymapper. nekem eddig bevált, tegyetek vele egy próbát, hátha ...
ha működik akkor légyszi jöjjön egy infó erről. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
És azt hova számolják, amikor fizikai kiadásban érkezett a digitális kód?Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bennyboy
őstag
Nem tudom ki rendelt dobozos verziót de kb úgy érzem magamat mint ha CE-t kaptam volna szobor nélkül. A fémdoboz is nagyon minőségi. Aki teheti vegye meg fizikai formában is mert nagyon tetzsetős. Most telepítem de rohadt lassú gog-on. Az, h a digitális képregény is magyarul van Számomra már innen látszik, h redkívül pozitív a kép a fejlesztőkről. Baszó lesz ez a játék én mondom (a bugok ellenére is) A gépigényről meg annyit, h mindig ez van ha egy korszakalkotó játékkal van dolgunk. Ugyan ez van ha kijön egy új GTA. Ez így van rendjén. Egyedüli dolog amit sajnálok, h pc-n nem volt kód nélküli előtöltés. Most szedhetem 1MB-al miközben jöhetne 100-al is.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Érdemes megvenni a dobozos verziót vagy steamen töltsem?
Nyújt valamivel többet a dobozos verzió? -
veterán
Ti ps pro-ra vennetek meg vagy pc-re amiben van egy rx580 8gb OC kartya. Melyik fog jobban kinezni h mondjuk a 30 fos a cel?
Pc-n lehet tolni kontrollerrel? (Csak mert akkor kihoznam a gepet es kiraknam az OLED-re ott viszont nincs eger)Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Cassi
őstag
válasz bélanéni #11721 üzenetére
Nekem is kb. annyi időm volt hajnalban félálomban, de a tutorialnál már voltak idegesítő bugok, az egyik bemutató rész néhány ismétlése után elkezdett beszaggatni, majd jött egy "corrupted save game, can't load" üzenet. Mentegetni kell rendszeresen. Mindez egy R5 3600+X570+2070S+NVME SSD only gépen. Nem lesz ez rossz, de még sok-sok hét intenzív javítás kell bele, hogy a játékra lehessen koncentrálni.
-
Pörp
senior tag
Csak gyorsan kipróbáltam most, a natív 6magos i5 8500-at azért eléggé meg tudja dolgoztatni a 2060, 6/12 lehet hogy elkél majd a játéknak.
-
Topikgazda
válasz adamssss #11768 üzenetére
A kérdés az, hogy mi a jövőbeni célod. Ha tervezel PS5-öt, akkor jó lehet a PS4 Pro, ugyanis élből tudod tovább játszani azon. De én PC párti vagyok amúgy (pl. modok, addonok miatt, ha foglalkozol ilyenekkel).
PC-n is lehet kontrollel tolni, szóval ilyen szempontból az nem akadály.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
veterán
Nagyon jól néz ki a PC sima változat is szerintem. Sok a kis extra plusz a kulcs tartó is menő.
A mesében nincs ilyen...
Mire haza értem a Telekom beadta a kulcsot és nem tudom leszedni a játékot...KARMA
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Tervezek ps5-ot venni igen, ezert is gondolkodom. A videokat nezegetve lesujto a latvany a ps-en, meg a pro-n is... ezert gondolkodom hogy inkabb pc-re veszem es ott a kanappebol tolom vegig. Mondjuk kicsit aggaszt hogy fps-t sosem jatszottam kontrollerrel itt meg amugy sem konnyu a celzas.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
Segal
veterán
20%-hoz erve most nem tetszik a sztori
Kivancsi leszek mit hoznak ki belole"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
Akkor szerintem megveszem pc-re aztan elkezdem tolni monitoron. Elvegre nem minden a latvany. Macera lenne kikoltoztetni a gepet. Mondjuk az a gondom hogy 1440-en kell jatszanom mert 1080-ban a 4k monitoromon nagyon otvar a kep...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Nektek működik az autókázás közben a nézet váltás?Hiába nyomom a Q betűt, semmi....A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
LK
addikt
válasz RubbishBin #11774 üzenetére
60 fps átlag High textúrán? Még a végén az összefoglalóban átiratjuk Cifu-val azt a low feliratot med-re vagy high-ra RX570-nél. Night City-t égesse, ne a kártyánkat.
Köszi, egyre jobb kedvem van.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Lac122
tag
Sziasztok! Van-e esetleg köztetek valaki aki próbálta már 5700xt-vel a játékot 1440p-ben? Mik a tapasztalatok? Köszi!
-
stuka20
aktív tag
Amúgy ki milyen nehézségen tolja?
Én hard és már 2x haltam Kicsit félvállról vettem, aztán a srác nagypusival 2x meglőtt és elfeküdtem. -
ForRedGlory
félisten
Na csak érdemes volt péntekről és szombatról 4-4 órát előre ledolgozni kedden és szerdán.
Végre sikerült elindítani. Hát ez sokkal jobban fut egyelőre, mint ahogy be lett harangozva. 1440P maxon RT-vel és DLSS-el, meg sem röccen.
Soha nem szórakoztam még fél órát karakter generálással, de van egyáltalán értelme? Lesz olyan jelentet a játékban, ahol mutatják is a karaktert? Csak mert ugye fps nézetben játszódik.
[ Szerkesztve ]
-
stad10
csendes tag
Sziasztok! Nálam i54460-gtx970 kombóval elég szépen fut, legalábbis amennyit játszottam eddig vele nem volt gond. Nálam textúra highon van ez a legmagasabb. A többi medium+1-2 magas beállítás, illetve az ilyen motion blur, film grain stb kikapcsolva. FHD-ben.
Fps-t nem mértem, mondjuk az én szemem nem nagyon veszi észre, ha 60 alatt van, kb akkor amikor már szaggatt. De a látvány így is elég szép. És akció közben sem volt-e tekintetben probléma, hogy beszaggatott volna vagy ilyesmi. -
P00By
nagyúr
Huh ez a gyűjtői jó nagy lett
-
Joco_77
senior tag
válasz ForRedGlory #11786 üzenetére
Jól fut az normális konfigon csak nem kell nézegetni azt a bizonyos számlálót.
40Fps + nekem már elég lesz, addig fogok játszani a beállításokkal amíg 4K ban meg nem lesz. -
Segal
veterán
válasz MikeWazowski #11781 üzenetére
Igen mukodik
3 nezet van"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bélanéni
őstag
Korábbi üzenetemet update-elem, eddigi tapasztalatok:
Ryzen 3600X / 5700XT / 32GB DDR4 / M.2 SSD
- 1080p
- minden maxra húzva, ami vagy HIGH-t vagy ULTRA-t jelent (PSYCHO 1-2 helyen van, azt hanyagoltam), kivéve: 4db árnyékkal kapcsolatos beállítás Medium-on
- Film grain, Motion blur, Depth of field OFF (csak azért, mert ezek rontanak az összképen)
- mind beltéren, mind a városban megvan a stabil 60fps, fps dropot nem tapasztaltam
- gyönyörű a game, új mérföldkő-gyanús, ami az új generáció játékainak egyfajta mérce lesz, mint anno a W3 volt
- CDPR maximum respect, nice jobstuka20: Very hard
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
demmer123
őstag
válasz bélanéni #11792 üzenetére
Vicces is lenne ha egy felsőkategóriás kártya nem vinné ultran 60 fps-vel
Én 1070-el nem tudok vele játszani normálisan édes kevés már ez a kártya új játékokhoz, mediumon nem tűnik szépnek. Így elteszem a gamet tavaszra, majd az új kártyával előveszem.
[ Szerkesztve ]
-
almalé
tag
válasz demmer123 #11794 üzenetére
Én is GTX 1070-vel tolom, i5 8400, 16 Gb RAM. Mindent HIGH-ra rakva remekül megy 50-60 FPS-sel 1080p-n, 75 °C felé nem ment a videókártya. Drivert frissíteted?
Ugyanakkor... a sztori eléggé érdektelenre sikerült. A világ közel sem annyira interaktív és lehetőségekkel teli, mint azt beharangozták. Egyértelműen nem "next generation of open world games". Mintha egy szép Borderlands-szal vagy Dying Light-tal játszanék. Ja és: ha valami kicsit is távolabb kerül V-től, bűnronda lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz MikeWazowski #11781 üzenetére
Próbáld meg átkonfigolni a billentyűt..
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In