Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Maxtreme #12506 üzenetére
Nem arra gondolok. Hanem hogy a képernyőn van egy tárgy és húzod balra jobbra az egeret, akkor ilyen fura utánhúzást csinál. Pisztoly csöve szintén ezt csinálja ha balra jobbra forogsz. És mint kiderült ennek oka a fos TAA analising. Azt kikapcsolva viszont látszódik a reflection működése, ami egyértelműen ocsmány, szóval azt is ki kell kapcsolni, illetve agyon van húzva a sharpening is.
Bírom ezeket a mai fejlesztőket: össze vissza ráhánynak a képernyőre, majd ezt az egészet összemossák azt így jó lesz. Szerintük.Végére járok, hogy lehet-e valami szebb, kevésbé defektes megjelenésű végeredményt kihozni belőle.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
modflow
veterán
Eljutottam a játékban addig, hogy elmentem aludni.
Én nem játszottam korábbi CDPR játékkal, de ez a játék eddig eléggé bejövős.
Egy problémám van. Random módon a hang elkezd recsegni.. .
Valaki tapasztalt ilyet?
-
abéla
senior tag
F és kurzorbillentyű átállítás (kurzorokat leellenőriztem, az működik, nem veszti el újraindítás után sem):
a lényeg hogy mind az itt
és az
itt leírtaknak megfelelően járjunk el és mindkét flie-ban írjuk át a változókat:#1 "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Cyberpunk 2077\r6\config" and open "inputUserMappings.xml" with notepad or similar
#2 "C:\Users\YOU\AppData\Local\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077" and open "Usersettings.json"
mindkét fileban átírjuk mindenhol a "IK_F" -et nekünk megfelelően (pl nálam "IK_NumPad4")
vagy kurzoros irányításnál (ugye csak az előre/hátra nem bindelhető) átírjuk
az "IK_W" --> "IK_Up" -ra; "IK_S" --> "IK_Down" -ra mindenhol.notepad Edit-->Find és végignyálazva átírni(ctrl+c/ctrl+v), majd save (+ backup, ha esetleg vlmi nem stimmelne, mert akkor visszaáll defaultra minden), játék indít és voilá műxik minden, legalább ezért nem kell már picsogni .
Ja a játék szuper, nyilván GOTY esélyes, nálam élménypanteon-esélyes; és igen végre megvan a balance kaland/akció, látvány/művészi érték között, persze ez azt is magával hozhatja hogy minden oldal fanyalog kissé, de szerencsére, úgy néz ki, mindenki inkább úgy érzi, hogy megkapta kicsit a magáét , a hangulat elképesztő, persze nyilván nem árt némi vonzódás e kultúrkörhöz, szóval farmSimesek nem biztos, hogy megtalálják a számításukat.
Mondjuk miket beszélek, éppenhogyDESo písz és mindenki játszon boldogan, előitéletek/toxikusság nélkül, hagyjátok magatokat sodródni. Ámen
...nem is szaporítom, megyek vissza NC-be
szerk: modflow : tedd a sound mintavételezési frekit 96khz vagy ez alá, akkor nem csinálja (nálam legalábbis)
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
csababarca
őstag
Sziasztok.
Most elkezdtem a játékot, de még csak ott járok, hogy először mentem haza. Na a kérdésem, hogy a fegyvereket hogy lehet pakolgatni, mert egyik küldetésnél betáraztam gépkarabélyt is, pisztolyokat, de nem vágom, hogy is tudom használni őket.
próbálgattam rakosgatni, de ha kimentem az utcára mindig ugyanaz az egy pisztoly volt nálam.
tudtok ebben segíteni? vagy a játék elején csak pisztolyozni lehet?
illetve van valami képességtábla, és küldetésekről lista, amiket lehet csinálni? mert kaptam közben egy csomó feladatot, azokat hol lehet előhívni és megnézni?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
nagyúr
-
Pörp
senior tag
válasz csababarca #12512 üzenetére
Küldetéseket a naplóban tudod megnézni, J gomb.
O gomb leltár, a fegyver helyeket töltsd fel.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nubreed #12412 üzenetére
elvileg nem.
elvileg igen.50 a max szint, minden szinten kapsz egy elosztható attribute pontot. 20. szinten unlockolódik elvileg a legutolsó perk is, emiatt ahhoz sokkal több attrib pont kellene, hogy mindet unlockold. [ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz csababarca #12517 üzenetére
A menüben itt keresd a fegyvereidet. Hazamenned sem kell, bárhol elérhetőek! Három fegyvert tudsz magadhoz venni, kontrollerrel az Y gombbal tudod váltogatni őket.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
válasz Roland861010 #12502 üzenetére
30 nap a vásárlástól számítva ha nem töltötted le, ha letöltöd akkor 14nap!
A tudomány a valóság költészete!
-
csababarca
őstag
válasz bulikavagyok #12518 üzenetére
ohh, ezt hogy érem el, melyik billentyűvel? J?
így egyszerűbb lenne igen.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
gyantaszuz
aktív tag
Ucsó 3 oldalon nem láttam, de bocsi, ha volt már.
Hotfix Patch 1.04 coming december 15th -
bagyulajuve
addikt
bár csak kb 2 órám van benne, de tetszik, van egy különleges hangulata
high-on futtatom nagyjából, 40-65 fps váltakozva
amit sajnálok, hogy a geforcenow-val egyelőre nem sikerült normális felbontásban játszanom, de hátha javul majd a helyzetResistencia eterna
-
nagyúr
válasz csababarca #12521 üzenetére
Én kontrollerrel játszom, de most kipróbáltam a J betűs belépést és működik! Szval J gomb majd Inventory (Leltár).
[ Szerkesztve ]
-
Pörp
senior tag
-
Fitzgerald
veterán
8 óránál járok kb. A lelkesedésem még mindig nem hagyott alább, bár azért néhány dolog kapcsán van bennem egy kis hiányérzet.
A technikai dolgokon már sikerült felülelmelkednem, igazán komoly bugba még nem futottam bele.
Ami viszont kifejezetten nem tetszett eddig - én nem tudom, hogy ez mennyire lesz jellemző általánosságban a játékban - az az, hogy a gameplay demókban szereplő dialógusokat sok helyen átírták, és az eredeti jobb volt. Ez eddig a Maelstrom-bázison volt a legszembetűnőbb, amikor Dum Dum-al és Royce-al csevegsz. -
KaitouP
nagyúr
válasz nubreed #12504 üzenetére
Erről csak ennyit, amit egyébként írtam korábban:
"De az semmiképpen sem lehet mentség, hogy a PS4 hardvere így meg úgy. Nem, ezt erre a gépre, ha komolyabb megjelenési korlátokkal is egy PC-hez vagy next-gen konzolhoz képest, de korrekt állapotban kellett volna megjelentetniük. Ez, ahogy ezt megkaptuk, minden, csak nem az. Ez hanyagság, lustaság, szakmaiatlanság, bármi, de azt biztos, hogy hülyének nézés felénk."
Amikor meg a játékot beharangozták és készítették, a PS4/XONE volt az aktuális csúcs konzolfronton. A játék továbbá nem azért fut ilyen szarul, mert 7 éves hardver van benne, hanem, azért, mert szar munkát végeztek a CDPR-nél. Senki nem vár csodákat prev-gen konzolon a CP 2077-től, de amilyen állapotban kimerték ezt adni, az hanyag, kókler szar munkáról tesz tanúbizonyságot. Ennyi.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Maxtreme
addikt
válasz bulikavagyok #12514 üzenetére
Na az arcokra én is azt mondom hogy zseniálisak ilyet még sehol nem láttam eddig.
Elképesztő
-
csababarca
őstag
válasz bulikavagyok #12524 üzenetére
köszi, megvan! végre nem pucéran flangálok
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Viper26
nagyúr
válasz gyantaszuz #12522 üzenetére
Akkor pár nap, és jobban fut majd.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
MikeWazowski
veterán
Hogy lehet eltenni a fegyvert?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Hege1234
addikt
válasz MikeWazowski #12534 üzenetére
dupla alt
-
nagyúr
-
nincsnév007
őstag
a jó tett helyében jót várj mellék küldiben mit kell csinálni? (várd meg a zárlat végét)
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Ez jó hír!
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
dawez
tag
Eddig ugy olvastam hogy ma jon :(
-
almalé
tag
A jövő rendőrei [link]
-
Vesa
Topikgazda
válasz KaitouP #12528 üzenetére
"A játék továbbá nem azért fut ilyen szarul, mert 7 éves hardver van benne,"
De igen, sajnos azért. PC-n sem fut jobban egy ekvivalens, 7éves hardveren. Ez nem a CP sajátossága, minden AAA+ játék esetén lefekszik a régi hardver, amitóa világ a világ a számítógépes játékok esetében.
A tudomány a valóság költészete!
-
WATERDACA
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=8d-BfR4cVmQ
A main theme eszméletlen jó lett amúgy, a Doom Eternalhoz is hasonlítják, badass.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest