Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
RubbishBin
senior tag
Na, mégis leültem megint pár órára. Hátha...
Tűzharc közben elteleportált 10 méterrel arrébb, és nem tudtam mozogni, csak forogni. Meg is haltam. Jackie a lövöldözés harmadik percében is idegesítő gyakorisággal suttog, hogy "óvatosan V, mert észrevesznek". Alapból is egy neutrális, unalmas karakter, de azóta már fogom a fejem amikor meglátom.
A város unalmas, semmi tennivaló nincs a küldetéseken kívül. Arra jó kb az egész map, hogy átsuhanjak rajta A-ból B-be, a pacman NPC-k között. Ez a "next generation of the open-world games"?? Na ne már.
Ennek tetejébe, egyelőre a sztori is dögunalom.
Holnap estére eldöntöm, hogy visszakérem-e a pénzem.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Pörp
senior tag
válasz hszilard666 #12097 üzenetére
Városban rohangálva 80-90%-ra ugrik a CPU időnként, nekem ez már limit
-
b3Ro
senior tag
Találkozott már valaki olyan bug-al, h a random NPC az utcan csak tatognak, nins hang csak felirat a fejuk felett, es ellenfelek fegyvereineknek pedig nincs hangja, de viszont azt lehet hallani h ordibalnak...?
Az utóbbit úgy vettem észre, hogy az életem ment lefelé es villogas korulottem. Megfordultam, es egy Koma éppen ontotta belem az ólmot 2 méterről. -
BoneDragon
veterán
válasz RubbishBin #12102 üzenetére
Lathatoan csak a hibat keresed. Ez nem a te jatekod, ne eroltesd. Lepj tovabb.
-
RubbishBin
senior tag
válasz BoneDragon #12105 üzenetére
Igen. Azért rendeltem elő, meg maradtam ébren hajnalig, hogy hibákat keressek.
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
C4mp3r
addikt
erdekes ez a gpu usage, varosban valami megfogja a rendszert, mert vezetes kozben meg bizonyos reszeknel beesik a gpu usage es ugy az fps is. alapbol 80+ fps-em van de ez nagyon idegesit. 3700x max 50% ig megy fel de ez mar azt jelenti hogy mind a 8 fizikai magot fullon porgeti. lehet, hogy a cpu mag skalazodast gyengen oldottak meg? erre utal egyebkent, hogy a beallitasokban a crowd densityt low-ra allitva javul kicsit a helyzet.
-
KubanitoS
veterán
Óvatosan, ide nem szabad ilyesmit írni, mert a fanboyok nagyon durván le fognak oltani. Amúgy egyetértek veled, Jackie már 5 perc után annyira, de annyira idegesítő, hogy az nem igaz... holnap teszek még vele egy próbát.
Mégis miért kell erőltetni ezt a mexikói kisebbségi izét szinte manapság mindenbe a filmektől kezdve most már a játékokig? Komolyan, mintha valami idióta szappanoperába lennénk...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Maxxy10
addikt
Elérhetők valahol a játék zenéi?
Btw, a stamina felirat és bar valami iszonyatosan kicsi, ezt lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ez a villogós hp csökkenés nem tudom milyen feature, de nálam harc közben konstans jelentkezett.
Egyszer ugyan láttam egy felém repülő molotov koktélt, ez az égési jelenség viszont akkor is bekövetkezett ha háztömb választott el az ellenfelektől.
Utána letudtam annyival, hogy vmi xar minőségű cuccot rakhattak belém, amitől időnként spontán kigyulladok.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
hyggelig
senior tag
Xbox Series X-szel játszom.
A párom PC-n játsza, ő több bugba futott bele, mint én.
VISZONT!
Ilyen nagyon rég volt velem, de egyáltalán nem játékosbarát a játék.
A tutorial résznél kaptam először majdnem agyérgörcsöt. Mi az, hogy a TUTORIALBAN NEKEM kell rájönnöm, hogy mit nyomják és mikor?? Nem pont az lényege, hogy megértsem? Aztán a konkrét játék közben a tippek közül mindent csak egyszer magyaráznak el, de úgy, hogy a leírást többször végig sem tudtam olvasni.Nem érdekel, hogy valami hány fps, ha egy magyarázó szöveg végét már nem tudom elolvasni, mert még ezen kívül az xyz hív, a képernyőn 60 cuccot kéne megtanulnom, erre benyomják, hogy ezmegaz, de hamar eltűnik? Jó. Majd 25 játékóra után magamtól rájövök, de közben csak nézek, hogy "itt mit kell csinálni"
Bocsánat, ha összefüggéstelen a szöveg, de rég éreztem, hogy egy játék ennyire elengedni a kezem és nekem ez a része nem jön be.
Biztos van, akinek minden elsőre egyértelmű, de rajtam ez most kifogott.
Alszok egyet és holnap újrakezdem[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
válasz BoneDragon #12116 üzenetére
Eldöntöm hogy mikor kell továbblépni. Nagyfiú vagyok, köszönöm!
-
MÚMIKA
csendes tag
válasz Maxxy10 #12110 üzenetére
Ha jól láttam, Spotify-on elérhető az OST.
Vélemény a játékról:
Nekiugrottam egy OC-zott GTX 750 ti-jal, 8 GB rammal, és egy Xeon E3-1225 procival. Tudom, tudom, nem a legjobb masina, de a másik alternatíva az Xbox One S, amin videók alapján még rosszabbul is futott volna. Meglepően jól ment, 30-40 fps között low grafikán, high population density-vel. Játszható, a grafika ellenére nagyon élvezem, az írás olyan jó, akárcsak bármely másik CDPR játékban. A hangulat is magával ragadó, egy bugg jött szembe, combat training során nem sikerült a Tag funkció elsőre. Mindenkinek ajánlom, még így 40 FPS környékén is. -
Madwe
nagyúr
válasz hyggelig #12115 üzenetére
Ez engem is zavart. Megy valami aktuális küldetés szöveg , közben dobálja be a tippeket, felvett feltörendő dolgokat, smseket, telefonokat, nagyon fura a pacingje. Persze lehet így authentikus! Gondolj bele 2020 van s pörög az életünk kapkodjuk a fejünket, alap hogy 2077ben ekkora a káosz!
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
-
LK
addikt
válasz KubanitoS #12109 üzenetére
Hát a mai nap pont nem így nézett ki. Több embernek nem tetszett mint igen. És mindenki elmondhatta amit akart. Vagy csak szapulni lehet a játékot, reflektálni nem?
RubbishBin : sajnálom, hogy így érzed, én a kiképzésen vagyok túl, várom az első bugomat, Jackie tetszik jó poénjai vannak, úgy látszik ízlések s pofonok, holnap tolom tovább. Várom a csalódottságot okozó dolgokat, most ár érdekel mi nem tetszik az embereknek.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
ragehu
csendes tag
Mikor kijönnél a bárból, crashel a játék?
A CPU-d nem támogatja az AVX-et.
Mostanában ez elég "divat" lett az új játékoknál.
AVX nélkül nem megy, utána 5-6 patch múlva kiszedik, s működik tökéletesen anélkül is.Az AVX checkinget ki lehet kapcsolni, vagyis hexeditorral átszerkesztve az exet, működni fog.
https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/34Szedd le innen az editált exet, másold be az eredeti mellé, s indítsd ezzel a játékot.
Megszűnik ez a probléma. -
juliensorel
senior tag
2 órát tudtam beletenni most este. Magáról a játékélményről nincs nagyon mit mondanom egyelőre, ennyi idő után semmi értelme. A világ, az atmo tetszik, hiszen emiatt vettem.
Grafika: Én szebbre számítottam (így is szép), viszont tökéletesen fut legalább eddig. Csak a (szerintem) felesleges "cinematic" effekteket kapcsoltam ki, minden más maxon, v-sync OFF
Gyönyörűen muzsikál 80-90 FPS között, igaz a nyílt utcákra még nem jutottam ki
A vga még sose volt ilyen hangos, de fix 70 fokon tartja a kártyát egy m-itx házban, cpu is 69-71 fokos.
1080p
144hz freesync monitor
R5 1600x 3900MHz
16gb ram
Evga gtx 1080ti ftw3
SSD: Samsung PM961 512GB[ Szerkesztve ]
-
likeaRAINBOW
senior tag
mindenféle kötöszködés nélkül.
Mit szeretnél/szeretnétek csinálni az utcán sétálgató NPC-ktől?
mindenki ezzel jön, hogy úristen, hát az NPC nem csinál semmit. Más játékban csinált bármit is?
-
hyggelig
senior tag
válasz bélanéni #12120 üzenetére
Erre amúgy gondoltam, mert a Witcher 3-ban is így volt és pont azért írtam 25 órát, mert a Witcherben is kellett kb 10, mire kezdtem kapizsgálni a dolgokat. Hogy ki kicsoda, minek mi az értelme a menüben, és hova is tart a játék stb.
A játék továbbra is tetszik, nekem kicsit nehéz, de majd megszokom.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz likeaRAINBOW #12130 üzenetére
Csinal amug
Pelda:
GTA V spontan osszeverekszenek, kiraboljak egymast stb.Sot olyat is lattam GTA V-ben hogy az intezkedo rendort elutotte a busz..erre az elkezdte loni a buszt, az meg elhuzott, erre a rendor kirantott egy civilt a kocsijabol es a civil kocsival kezdte uldozni a buszt.
-
RubbishBin
senior tag
válasz likeaRAINBOW #12130 üzenetére
Párbeszédek mondjuk, amikből kiderülnek valami érdekességek. Ennél a GTAV npc-k is többet mondtak, életszerűbben reagáltak, pedig az nem egy rpg.
De egyelőre az is gondot okoz, hogy ne sétáljanak át rajtam, meg ne teleportáljanak el az autó elől elugró animáció helyett, szóval túl nagy elvárás ez.Na, elkéstem a példával.
[ Szerkesztve ]
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Malibutomi #12134 üzenetére
Nagyon rég GTAztam, de ez volt a single-ben is 0day-ben, vagy csak később került be, esetleg csak multiba van?
Megjegyzem, én futottam bele rablásba, meg ilyen-olyan eseményekbe, szóval azért akad benne olyan, hogy NPC-k egymással akcióba keverednek.
tényleg nem kötöszködni akarok, csak ez szerintem annyira másodlagos, hogy az NPC-t összeverik-e egymást az utcán, vagy sem. Értem én, hogy hozzáad a világhoz, de 0day-nél járunk, köztudottan egy nem kész játéknál. Mert szerintem abban egyetértünk, ha nincs ekkora hype meg nyomás, nem adták volna most ki.
szerk:
RubbishBin: hát, én gtao-zok, azon kívül hogy elküld az anyjámba az npc, meg néha elpicsáz, sokat nem csinál engem néha inkább felbasz, mint örülnék neki.de btw beszélgetni akarsz, vagy játszani?
[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
válasz likeaRAINBOW #12136 üzenetére
" btw beszélgetni akarsz, vagy játszani? "
Ezt gondolom viccből kérdezed, egy szerepjáték topikjában.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Vesa
Topikgazda
válasz Malibutomi #12134 üzenetére
Ilyen itt is van. Egy NPC random kizuhant az ablakon és zuhant 5 emeletet, egy balhé közben. Egy csaj balhézott a pasijával valami miatt. Egy utcai rajtaütés keretében a MaxTac halomra gyilkol egy csoport bűnözőt...Ha lőni kezdek csak úgy az utcán, random hívhatják a yardot (arra még nem jöttem rá, hogy ezt NPC-k teszik, a rendőr lát, vagy kamera lát), és jellemzően szarrá lőnek a kiérkező rendőrök (az elején még legalább is)...így hirtelen. A GTA kiváló játék volt, de ehhez már nem mérhető. Játszatok vele, lehetőleg sokat, mert az első 2óra alapján ezt a gémet nem lehet megítélni!
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
hszilard666
veterán
Srácok, ami nekem nagyon bejön, és még egy játékban sem láttam nagyon az a klasszik black metal. Olyan jü kis hörgős számok vannak a játékban hogy leteszem a hajamat!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz RubbishBin #12137 üzenetére
de, komolyan kérdeztem
vagy minden RPG játékban kötelező 300 óra "hangoskönyvet" betenni?
hány olyan kiváló rpg volt/van, ahol nem trudsz itnerakcióba lépni az NPC-vel, de ettől függetlenül a story, az atmoszféra, az egész játék működött, működik?Ha beszélgetni akarsz, menj, morrowind-ezz, skyrim-ezz.
-
Vesa
Topikgazda
válasz RubbishBin #12135 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a GTA is rogyásig volt hibával a megjelenést követően? Egy 5éve folyamatosan peccselt, fele ennyi lehetőséget sem tartalmazó címet hasonlítani egy friss megjelenésű, next gen játékhoz nem annyira szerencsés, vagy legalább is, nem teljesen igazságos.
[ Szerkesztve ]
-
likeaRAINBOW
senior tag
-
stuka20
aktív tag
válasz likeaRAINBOW #12142 üzenetére
Én folyamatosan olvasom minden egyes új hsz-t, de akkor ezek szerint még nincs day 1 patch? Vagyis nem azzal jelent meg, nem?
-
Vesa
Topikgazda
válasz likeaRAINBOW #12142 üzenetére
Pontosan, főleg egy ekkora címnél. Lehetetlen már hibanemtesen kiadni ekkora játékokat. W3 is tele volt hibával, ez most sokkal jobban egyben van, mint az volt. Futás szempontból is. Emlékszem, a W3-nak kellett vagy 3-5hónap, mire kezdett gatyába rázódni. Aztán mégis a legjobb játékok között van mai napig.
RDR2 jelenleg 82%-on áll Steamen, 130k szavazatból, úgy, hogy nem éppen ma jelent meg. CP2077 75%-on áll most 45k szavazatból úgy, hogy 1 napja jelent meg, és reggel még 71% volt. Ahogy az emberek elkezdik megérteni, mit jelent RPG-vel játszani, és lemegy a GTA klónt várók sirám időszaka, helyére kerül majd minden.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
válasz MÚMIKA #12118 üzenetére
Köszönöm szépen a hozzászólásodat, erre várok 2 napja. Végre valaki aki hasonlóan gyengus géppel rendelkezik. Akkor nem aggódom, nálam is menni fog valahogyan. Nem kell nekem max-os csilli-villi grafika, meg engem az élmény érdekel mindig is, soha nem foglalkoztam a grafikával. Amúgy meg a futár ide sem ért ma, ezért úgy döntöttem levonom a borravalójából, általában bőségesen adok nekik, de e játék esetében kegyetlen leszek. Már nagyon várom a szombatot, még egyszer köszönöm.
-
shotika
őstag
Aláírásba gép
Mindent maga állított be, egyedül az RTX-et lőttem ki. Az elején a kajás résznél ott beesett 45 körülre, azon kívül tartja a 80-95 fps-t, belső tereknél ennél is több. RTX nagyon durván beszántja, azt csak belső tereknél merném használni, de eddigi tapasztalataim alapján nem dob akkorát a látványon, mint amekkora vasat kér alá.
Viszont a képek talán nem is adják át igazán, amit élőben nyújt a játék látvány oldalról. Ezt látni kell. Fantasztikus.Ja, és kikúrt jó lett a játék!
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
jonnyjoker01
veterán
válasz RubbishBin #12135 üzenetére
Te mikor játszottál utoljára GTA V-tel? Az NPC-k az esetek 90%-ában hülyeséget beszélnek és ha kettő egymással beszélget akkor teljesen irreleváns sorokat mondanak egymásnak. Csak néhány kivételes előre scriptelt szituációban nevezhetőek értelmeseknek az NPC-k.
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest