Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mauzes

addikt

Látom elég sok a panasz a Curve-re. Valójában már én sem nagyon tudom, miért tartom fenn.

- a legeljén még az volt az előnye, hogy beraktam mögé az összes kártyámat és így csak az 1 db fizikai Curve kártyát kellett magamnál tartanom
    - aztán amikor Google Pay-be be lehetett digitalizálni a Curve-öt, akkor azért volt jó, mert a Curve mögött olyan kártyák is voltak, amiket viszont még nem lehetett digitalizálni, de így a Curve-vel mindet tudtam használni
    - aztán a Curve kitalálta, hogy ingyenes csomagban csak 2 kártyát engedélyez, így már nagyban csökkent számomra a hasznossága. De még mindig ott volt a Raiffeisen kártyám, amit ósdi módon nagyon sokáig nem lehett GPay-hez adni
    - de most már a Rafi is megugrotta a dolgot. Talán 2 előnye maradt a Curve-nek: (i) ingyenes pénzfelvételi lehetősége, bár ezt alig használom, (ii) külföldi fizetésnél jobb árfolyamon vált, mint a bankok többsége (mondjuk hétvégén nem tudom), de ez sem annyira hasznos, mert Revolut kártyám már régebb óta van

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés