Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Ezzel is már jó rég gameltem... Mikor legutóbb felnéztem volt vagy 20 db szerver, abból kb 3-an voltak 2-nél többen, úgyhogy ez is dead lett elég hamar.

-
feka007
veterán
Na látom van patch.
Javítottak vmit? -
feka007
veterán
Na akkor vki csináljon légyszíves, és lökje be az IP-t/nevet.

-
feka007
veterán
Nem indítunk egy multit?

-
feka007
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Élsimítás nélkül szépen megy a single végig, multi 4xAA-val is jó.

-
feka007
veterán
A kis camp matyik...
Érdekes, én is próbáltam már ezen a mapen kempelni, de nekem vhogy nem megy úgy a kempelés, normálisan játszva jobban megy nekem.
Már jópár napja nem játszottam, holnap sztem majd csatlakozok, de csak abban az esetben ha addig nem jön ki krekk az FC2-höz.
-
feka007
veterán
FC2 bench
A 4870 jócskán elveri a GTX260-at.

-
feka007
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
Jah, ezt sajnos elkúrták, rosszul bufferolja a motor egyes textúrákat azért ilyen mosódott, első részben ilyen nem volt. Singleben nem annyira zavaró, mert csak egyes távoli dolgok ilyenek, de multiban a Battlegroundon úgy néz ki a híd textúrája, hogy az vmi hányás.

-
feka007
veterán
2x kűtte

-
feka007
veterán
Bocs, ma nem mentem, fos volt a délutánom...
Majd holnap
Bár ahogy látom nem maradtam le gameről
-
feka007
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Részemről ok.

-
feka007
veterán
Most a Clear Skynak adtam mégegy esélyt, de megint menekültem ki a játékból fél óra után, látni hogy orosz technika...

-
feka007
veterán
Akkor ma legyen game mindenképp, hétvége van, ráérünk, mindenki jókedvű, ideális a gamehez
Bia-val végeztem, nagy fos az egész.
-
feka007
veterán
Fejlesztőkkel én is nyomtam már, elég jól is játszanak, de azért mindig elvertem őket.
Kivéve Battlegroundon, az nem az én pályám, pedig szeretem a járműves harcot.
Este azért gamelhetnénk, de akkor úgy legyen majd hogy felváltva a hatalmi-instant, mert mire jönne egy kis hatalmizás, addigra mindenki lelép. -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Ez a Wars nagyon a lámák játéka lett. Tegnap este is CoD4-eztem inkább, semmi kedvem nem volt szétverni az asztalt, mikor idegberaknak a gl-el, vagy gaussal...

Egyébként a CoD5 és az FC2 is 10k alatt lesz, úgyhogy nem kell félni. -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nemtom, biztos jót b@szott nálad a játék...

-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Azt gondoltam, hogy jobban összerakják miután más csapat fejleszti a multit mint a singlet, de semmi nem történt, csak csináltak néhány mapet, meg ráb*szták az összeset egy külön dualra...
Olvasd el a modot előző hsz-ben... -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Lara azt mondta neki is szokta csinálni...
Amúgy meg nagyon el van cseszve a multija, az elsőben sokkal gyorsabb volt.
Mod: Szerinted erre nem gondoltam?
Ugyanolyan volt alacsonyabb órajellel is, úgyhogy visszaraktam erdetire miután csinálta továbbra is. Elvan cseszve a multi, ha tetszik ha nem. Egy map pack az egész. 
-
feka007
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Másnak ugyanazon a kártyán is szokta csinálni mint ami neked van.

-
feka007
veterán
Apja faszát már hogy állandóan exe hibázik a multija, a faszom verem beléjük.

-
feka007
veterán
Ma jöhetne mostmár egy kis game, rég volt már.

-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Én nC*reról, szerintem bithu mellett ez a legjobb.

Én a másodikat szedem. Reloaded rulZ! Én nem ezt mondtam?

Na jó, hagyjuk ezt abba, mert temp-bann lesz (vagy perm
) -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Elsőt, yep
Te honnan szeded? 
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nekem tavaly a köcsög ipon miatt egész nyáron egy 9600XT/Bartonos letöltőgépen kellett élnem, mert kétszer is elbaszták az alaplapomat (először gyári hibás volt, be se indult, utána ezt kicserélték egy általuk bevizsgált működőképesre 3 hét elteltével, amit a futár vagy vki félhold alakúra görbített, aztán további 3 hét kefeevés után kiküldtek 3k felárral egy asus p5k-e-t amivel végülis jól jártam, vacak gigát életbe nem vennék többet, megbízhatatlan olcsó fos)
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Az a hülye magyar gyerek Adrenalin is úgy csinál, mintha nem értené meg a hagyd már azt a qrva gl kifejezést... Hát mondjuk magyar

-
feka007
veterán
Nevetséges, hogy nem tudok a Tarmacon játszani, mert kilépked a játék...

-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Utána meg még ők nooboztak le, hogy GL-ezek... Mondjuk más kérdés, hogy tényleg noob GL vetőzni, dehát istenem, qrva jó érzés, mikor jönnek kocsival, odaküldök nekik egyet, és úgy elszállnak mint a győzelmi zászló
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feka007
veterán
Keldor csinált szerót PH-s arcok néven, gyertek!

-
feka007
veterán
Tök jó modder mapek vannak az egyik szerveren (Battlefield Assassin vagy mi), jobbak mint az eredetiek

-
feka007
veterán
Csináltam egy netes szervert a 3 új mappal, itt az IP: 87.97.82.200:64100
Jöehetne vki... -
feka007
veterán
Tarmac - ez a map felejtős, állandóan kifagy a kurva anyját

-
feka007
veterán
87.106.139.150:64100
Én ezen vagyok, aki akar, jöjjön

-
feka007
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Attól, hogy blend jól megy, még nem vennék mérget rá, hogy nem az miatt van a gond... Tudom, hogy jobban hajtja a magokat, de viszont játék közbe a vga-nak a cpu osztja a taskokat... Gridben nekem 5 perc után fagyott, miközben a prájm meg stabil volt, de te tudod, ha megéri az instabilitásért

-
feka007
veterán
Kezdik ezt a játékot is szétcsítelni... Mind1, CoD5/FC2-ig jó lesz...
-
feka007
veterán
Én azt mondom csapjunk a lecsóba
Ki indít szervert? Sztem legyen jelszavas, ha vagyunk 6-an legalább, mert tegnap beállt ellenfélhez olyan, hogy neve se volt, de úgy osztott minket, hogy pislogni se tudtam 
-
feka007
veterán
válasz
fpeter07
üzenetére
Sztem akkor vidd vissza a lemezt, ki kell hogy cseréljék, ha nem jó...
Én mikor anno megvettem a Chaos Theoryt a mediába, már jöttem hazafelé mikor kibontottam és láttam, hogy nuku lemez... Reverse volt ezerrel, már zárás volt pont, de rendesek voltak, mert adtak egy normálisat miután elmondtam mi a helyzet, pedig mondhatták volna azt is, hogy mivan ha én vettem ki a lemezt (mivel már elhagytam a boltot)
-
feka007
veterán
Kösz a gamet, jó volt.
Sokkal jobb neten, mint Hamachin.
-
feka007
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
GTX 280-on is ennyit megy?
Én azt hittem, hogy sokkal jobban megy, mint a 4870-en, ezexerint nem... -
feka007
veterán
Jó volt tényleg, köszi
Holnap is ugyanekkor 
-
feka007
veterán
32-es mapen very highon összerosálja magát a gép

-
feka007
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ezek voltak az eredeti crysisban is és azzal is jobban futott szóval ebben pont nincs igazad szerintem
Tudom, hogy voltak az 1-ben is...
(de egyébként itt sokkal realisztikusabb lett) A Warhead azért lassabb, mert sokkal több az ellenfél, a robbanás, tágasabbak a terepek, nem visszafelé optimalizáltak, csak megnőtt a számítás... Első részben nem az első pályához kell viszonyítani, hanem a jeges részekhez, ott is azok voltak a lassúak (mondjuk 4870-en már pont ezek a gyorsabbak, de egy 88gtx korú kártyán még úgy van) -
feka007
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Nálam nem csak lövöldözésből, meg rohanásból áll egy fps kijátszása, hanem ha meglátok egy szép tájat, akkor bámészkodom, körbenézegetem... Amikor először játszottam a Warheadet, akkor elsők között tűnt fel, hogy milyen faszán kivan dolgozva még a földút is, egy egyenes vonalat nem látni rajta, minden kis mélyedés, gödör, kátyú olyan, mint a valóságban, ha csak egy sík vmi lenne, mint a legtöbb játékban amelyik azért gyors, mert semmilyen ilyen nincs benne, mint a parallax, akkor sokkal átlagosabb kinézete lenne, nem lenne semmi extra... Szóval ez így jó, ahogy van, csak optimalizálás kéne több.
#1828: Engem nem etettek be sztem, de valószínűnek tartottam hogy így vagy úgy gyorsabb lesz, hamár saját véleményük szerint is ezmiatt fogyott eleinte tréül... És sztem sokan így gondolták.
"Jah, persze, majd visszafelé fejlesztik a garfikát mi"
Hallottál már optimalizálásról? -
feka007
veterán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Aha, többen is írták már, hogy 2GB-ot megeszik a játék...
1798: Nekem a jeges részen volt a leggyorsabb a game, ott élsimivel is kb 40 fps volt. Sztem az RV670 új felépítése miatt gyorsabb a jeges részen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Neked jó a neted, indíts szerót. 

Vagy szerezz feliratot...
Majd holnap