Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade

Hozzászólások

(#8151) instantwater válasza htc07 (#8149) üzenetére


instantwater
addikt

A csúcson venni a legnagyobb pénzkidobás.

(#8152) htc07 válasza instantwater (#8151) üzenetére


htc07
addikt

Persze, ha tudod, hogy mi a csúcs. ;]

Emlékszem, 2013 november vége körül hogy szívta a fogát sok fórumtárs, hogy sikerült "a csúcson venni" 1000 dolláros árfolyam körül. :D

(#8153) Ferdzsoo válasza instantwater (#8151) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Jah ez ment 20k-nál is. :DDD

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#8154) jézusom


jézusom
addikt

Hali!
Androidra van applikáció, ami trezorral kompatibilis? Rá dugtam telóra, világÍt, de a pin ablakot sehol nem adja. Exodus se szinkronizálja a trezoros részt csak a sima tárcámat.

(#8156) sokli


sokli
csendes tag

Sziasztok
Leírom az esetemet, hogy a google rátaláljon és nehogy hasonló problémába ütközzön más is a coinbase.com-mal kapcsolatban.
Ja meg hátha tud valaki bármilyen ötlettel segíteni.
Van egy pénztárcám a coinbase.com-on, nagyon sok pénzt mozgattam meg rajta már talán 3 éve használom illetve használtam.
Tavaly kénytelen voltam új telefonszámra váltani és mivel a szolgáltató új, gondoltam elsőnek kipróbálom a copinbase-n, hogy működik-e vagy vennem kell a coinbase miatt még egy másik sim kártyát is. A szolgáltató a Digi és 50es a körzetszám. Működött a coinbase-n a szám, mentek az utalások a belépés egy szóval minden. Szépen mindenhol lecseréltem a számomat erre az 50esre. Egyedül a revolut-nál nem boldogultam, de ott akkor éppen valami gond volt és még az előző kártyámra sem jött meg az sms-ami vodafonos volt. De az összes többi helyen ez kb. 10-15 szolgáltató, bank stb jelent, sikerült így elkezdtem tavaly használni mindenhol ezt az új számot. És akkor jött az év vége dec. 31 rendben ment újra a sok pénz rá a coinbase-re mentek a váltások, utalások minden. Majd kb. január első hetének a végén próbálok egy kis pénz leszedni és nem tudok belépni a coinbase-re, nem jön meg az sms. Mindent kipróbálok, amire lehetőség van, telefon újraindítás stb. Na jó először nem esek pánikba, felhívom a digi-t, hogy nem változtattak-e valamin, első javaslatuk, hogy menjek el személyesen a bankba, ahonnét nem jön az sms és ott lesz a hiba, valami nincs beállítva. Ez azért eléggé kivitelezhetetlen szóval újabb keresgetés, hátha még valaki járt így, de semmi. Akkor egy hét újból eltelik próbálozom újra diginél, egy másik ügyfeles azt javasolja, hogy írjak nekik emailt és adjak meg az emailben egy adott időpontot, amikor jönnie kellene az sms-nek és utánanéznek és persze előtte kérdezzem meg a coinbase-t, hogy ők hogy látják hol a probléma. A coinbase írt egy szűkszavú levelet, hogy ha nem kapom meg az sms-t, akkor bizonyára az ő számuk blokkolva van a szolgáltatónál vagy a telefonon. Erre a szolgáltató Digi azt válaszolta, hogy az adott időpontban nem jött sms. Ezt a választ megírtam a coinbase-nek, akik újból most már hosszabban leírták, hogy milyen hibák lehetnek vagyis megismételték magukat, meg hogy esetleg betelt az sms a készüléken.
és most itt tartok, nem tudok mit csinálni szerintem ettől a ponttól kezdve egyik fél sem akar utána nézni a hibának és így nem tudok belépni. Ha van valami ötlet, hogy kivel próbálkozzak vagy mit írjak emailben annak nagyon örülnék. És nem is a pénzről van szó, hanem, hogy egyszerűen becsapva érzem magam, mert ez korábban működött és közben se telefon csere nem volt se más változás így azt gondolom nem én tehetek a kialakult helyzetről.

(#8157) Ferdzsoo válasza sokli (#8156) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Szia, bár a topiknak ehhez sok köze nincs én leírom mit csináltam, mert konkrétan ugyanígy jártam a diginél tavaly csak a paypallal. Pontosan ugyanezeket a lépcsőket jártam meg, sms keresés időpontok stb. Aztán a végén bepipultam mert senki nem akart segíteni és végülis logikusnak tűnt hogy a paypalt kezdjem el baszogatni. Ki akartam kapcsoltatni a kétfaktoros hitelesítést a digis számról.
Kurvára kiakadtam és megkérdeztem hogy mit csinálnának akkor ha pl ellopták volna a telefonomat vagy nem lenne hozzáférésem a telefonomhoz. Kérjenek be olyan papírt amilyet csak akarnak, mert mailcímemhez van hozzáférésem és a jelszavamat is tudom. (de akár a telószámon is felhívhatnak , mert az is itt van csak SMS-t nem tudok fogadni). A kulcsszó ezeken az ügyfélszolgálatokon az "eszkaláció". Ezzel kezdem el őket fenyegetni és láss csodát 3 hét szarakodás után még az nap! felhívtak a digs számon és egy csaj 1 perc alatt kikapcsolta a 2FA-t majd beléptem és egy másik számra aktiváltam. A kulcsmondat: "I have to escalate this ticket". Ezek a first level supportosok nem a legélesebb kések a fiókban csak ezt a mondatot értik és ettől be is szarnak. Szép szó nem használt. :DDD Paypalnál működött, pedig az egy kicsit nagyobb pénzügyi szolgáltató.

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#8158) szekra válasza sokli (#8156) üzenetére


szekra
őstag

> első javaslatuk, hogy menjek el személyesen a bankba, ahonnét nem jön az sms és ott lesz a hiba
Ez megtörtént?

(#8159) Ferdzsoo válasza szekra (#8158) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Nemtudom mennyire egyszerű a Coinbase irodájába elmenni bárhol is legyen. :U

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#8160) szekra válasza Ferdzsoo (#8159) üzenetére


szekra
őstag

Ja hogy ja.

(#8161) zerodot válasza sokli (#8156) üzenetére


zerodot
aktív tag

Én egyáltalán nem ajánlok sms-t használni 2FA-nek. Inkább TOTP (Google Authenticator és társai) vagy Yubikey, ahol van erre lehetőség.

[ Szerkesztve ]

(#8162) cof válasza sokli (#8156) üzenetére


cof
veterán

Volt már tel. szám cserém a Coinbase-n mert lejárt a kártya és kihoztam egy újat de itt meg elfelejtettem cserélni a számot. Szerintem vegyél egy bármilyen másik kártyát és azzal menni fog.

Telefonon az appon szépen végig lehet vinni a folyamatot, régi tel. számot meg kell adni, majd az újat amire jön majd egy SMS, ID-t fotózni, meg önarckép aztán pár nap és él az új számmal újra a fiók.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#8163) instantwater válasza sokli (#8156) üzenetére


instantwater
addikt

Én azzal az 50-es körzettel vigyáznék. Elképzelhető, hogy az SMS küldő szolgáltatás változott, és nem szereti az 50-es körzetet, mert elég új.

A helyedben vennék egy 20/30/70-es simet és áthordoznám, ha mindenáron DIGI ügyfél szeretnél lenni.

Illetve ahogy ajánlották, célszerű kódgenerátort használni SMS helyett ahol lehetőség van rá. Olcsóbb, gyorsabb, biztonságosabb.

[ Szerkesztve ]

(#8164) mepet válasza instantwater (#8163) üzenetére


mepet
addikt

Biztos úgy voltak vele, mint én, mikor először láttam 50-es számot. Azt hitték emelt díjas és nem mertek rá smst küldeni! ;]

(#8165) BandiT85


BandiT85
aktív tag

Én sem kaptam meg jó sokáig, vagyis azóta se az sms-t (telenor asszem), a feleségem 20-as számára viszont igen, utána bekapcsoltam a 2FA-t google aut-tal. Csak ilyenkor arra kell nagyon figyelni, hogy el ne hagyd, vagy le ne cseréld a telefonodat mielőtt ki nem kapcsoltad a 2FA-t a coinbase-nél, mert akkor beszopt@d... :K

(#8166) htc07 válasza BandiT85 (#8165) üzenetére


htc07
addikt

Vagy írd le a kódot, amivel be lehet állítani a 2FA-t.

(#8167) instantwater válasza BandiT85 (#8165) üzenetére


instantwater
addikt

Használj Authyt az tudja a felhőbe szinkronizálni a 2FA seedet.
Vagy Keepasst.
Vagy talán a MS Authenticator is tud szinkronizálni, de ebben nem vagyok biztos.

Nem szeretem a Google Authenticatort az általad említett ok miatt, ezért a Keepass generálja a 2FAt is.

(#8168) #68216320


#68216320
törölt tag

Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni wallet ügyben. Illetve abban, hogy jól látom-e a dolgokat.
Szeretnék coin-t vásárolni kisebb mennyiségben forintért/euroért. Mondjuk BTC-t vagy ETH-t. A lényeg annyi lenne, hogy csak szórakozásból kipróbáljam a coin-ok közötti váltogatást, árfolyam figyelést, stb. Tehát jelen esetben a tapasztalat megszerzése lesz a cél, nem a haszonszerzés. Legalábbis még nem.

Egyelőre nem szeretnék hw walletet megfinanszírozni a játékhoz, valami egyéb megoldást keresek.
Ha jól értem a dolgot, akkor a kereskedő oldalak által létrehozott wallet-ek igazából nem az enyémek teljesen, kizárólag a gyors tranzakciókhoz használatosak. Jól gondolom?
Vagyis szükséges volna valami privátabb megoldás a tárolt coinokhoz.
Létrehoztam egy Atomix accountot, amiben több wallet létrejött. Itt látom a private/public key párost 1-1 tárcához. Ez a fajta megoldás mennyire biztonságos? Úgy értem, ha valami miatt megszünik az Atomix weboldal/szerver/stb akkor hogyan tudok mondjuk a 12 szóval bármit visszaállítani?

Régebben (jópár éve már) azt a megoldást használtam, hogy külső vinyón a teljes blokláncot letároltam egy coinhoz tartozó github-os walletben és azt frissítettem folyamatosan és annak a címét használtam. Ez most már nem járható út azóriási blokkláncok miatt.

Tehát, ha jól értem, akkor azt kellene csinálnom, hogy mondjuk a fiat->coin vásárlásnál az Atomixban lévő adott coin kulcsát adom meg. Oda megérkezik a befizetett pénzem ellenértéke coinban. Aztán amennyivel kereskedni akarok átutalom mondjuk a binance.com tárcámba. Ott adok-veszek ilyen-olyan altcoinokat. Aztán mikor megunom, akkor érdemes visszautalnom az Atomix megfelelő coin tárcába?

Van jobb megoldás a tárolásra a hw kulcs kivételével?

(#8169) instantwater válasza #68216320 (#8168) üzenetére


instantwater
addikt

Vannak szoftveres walletek pl Electrum.
De majd az okosabbak adnak tanácsot merre indulj.

[ Szerkesztve ]

(#8170) #68216320 válasza instantwater (#8169) üzenetére


#68216320
törölt tag

Gondolom ha olyat szeretnék, amit telefonon és desktopon is elérek, az csak felhő lehet, ugye?

(#8171) butch3r válasza #68216320 (#8170) üzenetére


butch3r
senior tag

A walletek csak hozzafernek a blockchainhez, igy nem kell hogy ugyan azt hasznald deskctopon es mobilon. Tramzakciok a lancban tortennek, walletek meg azt mutatjak meg mi tortent ott ( a te coinjaiddal a privat kulcsod alapjan).nem 100%ig pontos megfogalmazas mielott valaki jelzi :))

[ Szerkesztve ]

(#8172) #68216320 válasza butch3r (#8171) üzenetére


#68216320
törölt tag

De jó lenne ugyanazt használni. Kényelmes. Az Atomix például nagyon jó megoldás lenne számomra. Működik desktopon és a visszaállító szavakkal áthoztam mobilra ugyanazt a tárcát. Viszont a 12 szavas visszaállítás miatt valahol gondolom tárolja a priv/pub kulcsaimat. Ergó bármikor visszaélhet vele, nem?

(#8173) butch3r válasza #68216320 (#8172) üzenetére


butch3r
senior tag

nem tárolja, a 12 szó egyedi és abból generálja.
[link]

(#8174) #68216320 válasza butch3r (#8173) üzenetére


#68216320
törölt tag

Az Atomic Wallet (ezt használom mobilon és desktopon) rákerestem feltörésre és picit kétségbe estem az imént. Tényleg feltörhető és simán elviszik amit benne tárolok?
[link]
Sokféle coin-al szeretnék majd kereskedni érdekesség képpen. Milyen saját walletet használjak akkor, amivel biztonságban van a coin?
Eddig jó ötletnek tűnt az Atomic, de most elbizonytalanodtam.

[ Szerkesztve ]

(#8175) htc07 válasza #68216320 (#8174) üzenetére


htc07
addikt

Ha csak játszós pénzt teszel be, szerintem nyugodtan tárolhatod nagyobb váltókon, nem minden nap dőlnek be ezek, ha meg úgyis tradelni akarsz mindenfélével, akkor amúgy is sokszor megfordulna ott a tőkéd (tranzakciós költségek miatt lehet, hogy amúgy sem érné meg nagyon gyakran ki-be utalgatni).

Ha meg (számodra) komolyabb összegeket kezdesz el menedzselni, úgy sincs jobb, mint a hardveres tárca, az ára is elenyésző ahhoz képest.

(#8176) zerodot válasza BandiT85 (#8165) üzenetére


zerodot
aktív tag

Bekapcsoláskor megkapod az inicializáló kódot a 2FA-hoz, azzal kell kezdeni, hogy azt elmented, és csak aztán rakod a GAuthba. Vagy felírod magát a karaktersort vagy kinyomtatod a QR kódot. Szerintem ezt írja is mindegyik tőzsde 2FA aktiváláskor, csak hát ugye el is kellene olvasni...

#8166 htc07
Nem "vagy". Alapból backupolni kell azt is, mint a jelszavakat és privát kulcsokat.

(#8177) #68216320 válasza htc07 (#8175) üzenetére


#68216320
törölt tag

Igen, van abban igazság és jó is amit mondasz. Valóban ez volna ésszerű.
A tervem eredetileg az volt, hogy bitcoin automatában egy nagyobb összeget (azért nem kell túl sokra sem gondolni) beváltok BTC-re és egytárcába (ez lett volna az Atomic) utalom.
Aztán ennek egy részét, amolyan játszós pénzként továbbküldöm egy váltóhoz és ott játszom vele. Aztán ha kell még, akkor BTC-ből beutalok még egy kicsit. És így tovább.
Kénytelen vagyok automatát használni, mert a binance.com nem tud kártyás vásárlásnál kétfaktoros hitelesítést és így a bankom visszadobja a vásárlást. A crypto.com (igazából ez volna a legjobb) pedig folyton kifog rajtam. Már vagy 10x próbáltam a személyi autentikációt náluk, elküldették a személyimet, szelfi, minden apjuk fa**a, de még mindig nincs accountom.
Szóval emiatt az automata marad, ami pedig költséges és kevés pénznél (játszós mennyiségnél) arányosan rosszabb is a ténylegesen megérkező coin értéke.
Szóval kicsit tanácstalan lettem.

(#8178) htc07 válasza #68216320 (#8177) üzenetére


htc07
addikt

Pont most írtam a bitcoin topikban, SEPA utalással is lehet binance-ra pénzt küldeni, még olcsóbb is.

#8176 zerodot
természetesen. :D MINDEN kódról, ami meggátolhat abban, hogy hozzáférj valamihez, legyen másolat. Sok. Biztos helyen. (PET palack, elásod a kertben valahol, ahol meg is találod, aztán ez le is van tudva. :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#8179) zerodot válasza htc07 (#8175) üzenetére


zerodot
aktív tag

Hát kb. ez, ja. Kis összegeknél nem paráznék. A Binance pl. asszem egyszer lett feltörve, de teljesen kártalanítottak mindenkit. Mondjuk annyi előnye lehet a walletekkel játszani, hogy így kipróbálod az utalásokat is.

#8174 PeachMan
Végeredményben attól függ, milyen coinokat szeretnél majd walletben tárolni. Egyik sem támogatja az összes altcoint, lehet hogy több tárcára is szükséged lesz. Vagy ott vannak a stakelhető coinok, azokat is általában csak bizonyos tárcákban lehet stakelni. Vagy pl. ha DeFiznél, akkor a Trust Wallet alapból támogatja ezeket a beépített böngészőjéből. Asztalin pedig marha kényelmes ugyanerre a Metamaskot használni. Nagyon széles a paletta, nincs egy darab "best" wallet.

Amúgy jelenleg az ethereum láncon baromi drága utalni, ethert vagy ERC-20 tokeneket játszós pénzzel kb. nem is éri meg most küldözgetni, mert a tx fee elviszi szinte az egészet...

(#8180) #68216320 válasza htc07 (#8178) üzenetére


#68216320
törölt tag

Azt hallottam, hogy sokan utalnak revolut-ról binance-re, de valakinek megérkezik, valakinek pedig nem sikerül utalni. Persze egy próbát megér, revulot-ot csináltam már, az ingyenes csomagot választottam. Még idegen a dolog, de megpróbálom talán.

#8179 zerodot: Például szeretnék DOT és RVN coinokat venni. Ha jól tudom RVN nincs is a binance-en.
Amúgy jelenleg az ethereum láncon baromi drága utalni, ethert vagy ERC-20 tokeneket játszós pénzzel kb. nem is éri meg most küldözgetni, mert a tx fee elviszi szinte az egészet...

Az mit jelent, hogy ethereum láncon utalok? Illetve mik az ERC-20 tokenek? Alapvetően nem az ismertebb/felkapott coin-ok érdekelnek, hanem a kis ismeretlenek között váltogatnék. Csak ugye amit beviszek pénzt az lesz indításként mondjuk BTC-ben vagy ETH-ban.

[ Szerkesztve ]

(#8181) zerodot válasza #68216320 (#8177) üzenetére


zerodot
aktív tag

Ahogy htc07 is írja, eurót beutalni érdemesebb, mert kártyás vásárlásra plusz díjat számolnak fel. A Revolutról ingyenes a SEPA, és jelenleg a Binance-re és Coinbase-re engedélyezik.

Vagy esetleg próbálj meg regisztrálni a Wirexnél, náluk most fee-free február van kártyás vásárlásokra: [link]

[ Szerkesztve ]

(#8182) zerodot válasza #68216320 (#8180) üzenetére


zerodot
aktív tag

Az ethereum blokkláncon nem csak Ether coinokat lehet küldözni, hanem létre lehet hozni úgynevezett tokeneket is az ERC-20 "szabvány" szerint, és ezek aztán ott laknak az ethereum a blokkláncon, nincs nekik saját chainjük. És ma már rengeteg van ezekből, a váltón nem is fogod tudni, hogy coint veszel vagy tokent.

De pl. a Binance-nek is van saját smartcontractos lánca, az is kezel tokeneket, azok BEP-20 kódnév alatt futnak.

Egyik jellemző példa a stabilcoinok, pl. a Tether-t (USDT) eredetileg a bitcoin blokkláncon lehetett küldeni (OMNI), de most már vagy 5 másikon is, és leginkább az ethereumon mozog jelenleg ERC-20-ként, ugyanúgy ahogy pl. az USDC is.

Legfőbb előny, hogy tőzsde helyett/nélkül a blockchainen is lehet egyenesen váltani a tokenek között, sőt kölcsön lehet adni, hitelt lehet felvenni, és csomó más varázslat van már... Ez a DeFi, nagyon tömören :)

[ Szerkesztve ]

(#8183) #68216320 válasza zerodot (#8182) üzenetére


#68216320
törölt tag

Köszönöm az infokat.
Közben felmerült bennem egy kérdés. Az imént regisztráltam a coinbase-re és ott gauth-ot állítottam be. Viszont szerettem volna beállítani másik készüléken is, viszont csak cserélni lehet. Ezzel az a problémám, hogy esetleg megsemisül a gauth valamiért, akkor nem fogok tudni belépni. Ellopják a telefont, tönkre megy, factory resetet csinálok, stb. A binance egy kódot adott, amit felírtam és simán átvittem egy másik készülékre is. Szóval bármikor visszaállítható vele. Nem lehet valahogy lejegyezni a coinbase által létrehozott kódot? Csak leolvasni lehetett kamerával.

(#8184) zerodot válasza #68216320 (#8183) üzenetére


zerodot
aktív tag

Tényleg nem ad seed kódot?! Régebben ott volt kiírva a QR felett: [link]
Ha megszüntették, akkor ezek barmok. Hisz az lenne az alap. Hát, eddig se szerettem a CB-t...

Akkor csak azt tudod csinálni, hogy a QR kódot mented el képként. Vagy kinyomatatod papírra, vagy valami biztonságos jelszó kezelőbe rakod, amelyik támogat kép backupot is.

Esetleg egy QR felismerő appal olvastatod be és a szövegből kiszeded magadnak a seed kódot. Csak ugye az már biztonsági kockázat, mert nem tudhatod az app nem küldi-e el a szerzőjének amit kiolvasott... (ugye a QR-ban benne van az email cimed is, es a Coinbase szó is... :( ). Pl. a Google Lens megtudja ezt csinálni, de fogalmam sincs mennyire megbízható biztonsági szempontból...

Mindenesetre, ha így csinálnád, akkor egy otpauth:// url-t kell kidobjon, amiben a Coinbase:emailcim?secret= utáni karaktersort kell kiszedni egészen a következő & jelig. Az = és az & már nem tartozik bele, csak ami közte van, a 16 karakter. És ezt mented el. (Tesztelheted úgy, hogy a Google Auth-ba beviszed ezt is, majd kamerán át beolvastatod az eredeti QR kódot is, és fogod látni, hogy egyező 6 betűs TOTP kódokat fog generálni a kettő folyamatosan.)

Ja és a C) verzió, hogy hagyod a francba a Coinbase-t... Amúgyis drágák.

[ Szerkesztve ]

(#8185) tupacamaru válasza zerodot (#8184) üzenetére


tupacamaru
veterán

Tudnál mondani alternatívát a Coinbase helyett, ami olcsóbb?

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#8186) zerodot válasza tupacamaru (#8185) üzenetére


zerodot
aktív tag

Binance

(#8187) #68216320 válasza zerodot (#8184) üzenetére


#68216320
törölt tag

És alig vannak náluk altcoin-ok :)
Köszi a tippet, az lesz akkor, hogy a képet mentem le és amúgy is akarok fekete patront venni a nyomtatóba és ha még működik, minden ilyen jelszó, qr code, etc cuccot papír alapon akarok tárolni. Egyszerűen jobb úgy. A régi tárcáim is qr kóddal vannak kinyomtatva.

Binance tök jó csak tudni kell, hogy bankkártyával nem lehet jelenleg náluk fizetni.
Akartam, de a bankom visszadobta őket, mivel jan. 1. óta a vásárlásnál is kötelező lett nálunk a kétfaktoros hitelesítés és ők pedig nem úgy csinálják. Legalábbis a bankom ezt mondta.

Kraken-ről van valami vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#8188) szekra


szekra
őstag

Tudja valaki ez mi volt hajnalban? Az összes cryptonál.

(#8189) htc07 válasza szekra (#8188) üzenetére


htc07
addikt

Mivel a volume is 0 (az alsó grafikon), én arra tippelnék, hogy leállás volt.

szerk. és tényleg

[ Szerkesztve ]

(#8190) mepet válasza #68216320 (#8187) üzenetére


mepet
addikt

Igen, ez a megoldás, a qr kódot, mint képet mentsd le.

(#8191) butch3r válasza mepet (#8190) üzenetére


butch3r
senior tag

esetleg authy. páran használjuk megelégedve innen a topikból is.

(#8192) szekra válasza htc07 (#8189) üzenetére


szekra
őstag

De másol attól még kereskedhettek vele nem? Ez nem global chart?

(#8193) Ferdzsoo válasza szekra (#8192) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Persze, ez csak az adott váltó chartja. nincs olyan hogy globális chart. :)

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#8194) szekra válasza Ferdzsoo (#8193) üzenetére


szekra
őstag

Értem. De ezek egyébként lekövetik egymást? Vagy lehetnek nagy eltérések?

(#8195) Ferdzsoo válasza szekra (#8194) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Olykor olykor főleg kis marketcap-al rendelkező coinoknál elég nagy eltérés is lehet.
Viszont álltalában egyik sem tart sokáig.

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#8196) zerodot válasza #68216320 (#8187) üzenetére


zerodot
aktív tag

Bankkártyával drágább, 3% körüli díjat szoktak felszámolni. Általában érdemesebb eurót beutalni. Binance azért jó, mert oda lehet egyenesen Revolutról is utalni.

Kraken se rossz, a megbízhatóbb tőzsdék közé tartozik, én is használom. Csak kell egy eurós bankszámla olcsó utalással, mert a Revulotról oda nem lehet.

Amúgy ha nagy a roham, ezek még mindig el szoktak hasalni... CB, Kraken, Binance, kb. ebben sorrendben. Ha olyan tőzsde kell, amelyik bírja a terhelést, akkor az jelenleg az FTX és a Bitfinex.

(#8197) zerodot válasza szekra (#8194) üzenetére


zerodot
aktív tag

Az arbitrázs botok kiegyenlítik a különbségeket.

(#8198) zerodot válasza butch3r (#8191) üzenetére


zerodot
aktív tag

Nézegettem a Coinbase helpjét, mert meglepett, hogy már nem jelenítik meg a TOTP seed-jét. És azt olvasom, hogy "Coinbase no longer supports Authy as an authenticator." [link] :F

Ezt nem nagyon értem, hiszen bármelyik TOTP appal beolvastathatod a QR kódot, és ugyanúgy fog működni... Vagy az Authyban nincs QR olvasó, kézzel kell megadni a seedet? Ezt kétlem...

Szóval működik jelenleg vagy sem?

(#8199) HoppMaster


HoppMaster
aktív tag

Használja valaki a BitUniverse-t?

(#8200) cof válasza zerodot (#8198) üzenetére


cof
veterán

Csak egy kattintás a QR kódon.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.