- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Szia, bár a topiknak ehhez sok köze nincs én leírom mit csináltam, mert konkrétan ugyanígy jártam a diginél tavaly csak a paypallal. Pontosan ugyanezeket a lépcsőket jártam meg, sms keresés időpontok stb. Aztán a végén bepipultam mert senki nem akart segíteni és végülis logikusnak tűnt hogy a paypalt kezdjem el baszogatni. Ki akartam kapcsoltatni a kétfaktoros hitelesítést a digis számról.
Kurvára kiakadtam és megkérdeztem hogy mit csinálnának akkor ha pl ellopták volna a telefonomat vagy nem lenne hozzáférésem a telefonomhoz. Kérjenek be olyan papírt amilyet csak akarnak, mert mailcímemhez van hozzáférésem és a jelszavamat is tudom. (de akár a telószámon is felhívhatnak , mert az is itt van csak SMS-t nem tudok fogadni). A kulcsszó ezeken az ügyfélszolgálatokon az "eszkaláció". Ezzel kezdem el őket fenyegetni és láss csodát 3 hét szarakodás után még az nap! felhívtak a digs számon és egy csaj 1 perc alatt kikapcsolta a 2FA-t majd beléptem és egy másik számra aktiváltam. A kulcsmondat: "I have to escalate this ticket". Ezek a first level supportosok nem a legélesebb kések a fiókban csak ezt a mondatot értik és ettől be is szarnak. Szép szó nem használt.Paypalnál működött, pedig az egy kicsit nagyobb pénzügyi szolgáltató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- EAFC 25
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Posta, csomagküldés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- MacBook Pro M1 8GB/256GB magyar
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged