Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
válasz
vismaior04
üzenetére
Dehogy.

Csak nem értem, hogy miért ide és miért így (önálló hsz-be megfogalmazva, félig se kifejtve a gondolataidat, vagy beleszőve a témába legalább) - ez így nem volt konstruktív megjegyzés, csak puffogás, ráadásul így azt sem teljesen érthettem meg, hogy valójában miért. Ezért is reflektáltam a szerintem általad lehetségesen indikált két vonalra: a reg.napok száma miatt, vagy a hsz-ek száma miatt kevesled a rangot.@mepet: hol néztél KRW / JPY forgalmat? Amúgy egyetértek, hogy klauzációnak beállítani további pontok nélkül enyhén szólva is túlzó, de nem eszébe jutott másnak is már, pl. cikk1, cikk2. Mondjuk itt sem sorakoztatnak fel túl erős érveket.
Tőzsde-NK összefüggésről több cikket találni, ott is afelé érvelnek, hogy összefüggésben van a mozgás az ÉK mozgolódással (például cikk3 vagy cikk4).
Ez akkor már érdekesebb témának tűnik: Are Failing Currencies Boosting Crypto Interest? Investing.com Suggests Yes (a második cikk hivatkozik rá)
"In a place without the reliable dollar or euro, citizens might resent and distrust their financial institutions. In this case, the danger of an unsupervised currency is not only minimized, but it becomes a real advantage and place of refuge."
Persze ez is csak óvatosan van fogalmazva, ezt is helyén kell kezelni.@KoVee84: én Poloniexen tartom a SC-m (ott is vettem), az is lehet egy opció
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest