Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Most semmit! Egyszerűen azért, mert mindennek az ára tovább fog még esni. Tehát később megkapod ugyanezeket olcsóbban vagy többet tudsz venni ugyanannyi pénzért.
Később én BTC-t vennék, mert én BTC hívő vagyok. Másrészt megint ide fog megérkezni a pénz a következő hype-kor. Harmadrészt meg ha a mostani fejlesztek ha bekerülnek a main net-be, akkor elszívják az altok elöl a levegőt.
Ha kifejezetten szereted és vállalod a még nagyobb kockázatot, akkor az 1-2 USD körüli coinokra érdemes tenni. Lásd: ADA, XEM, XLM. Egyszerűen azért mert a tömeg elhitte/el akarta hinni, hogy ezek rakétaként fognak növekedni. Ha csak 100-ra mennek fel, akkor máris megszázszoroztad a befektetésed. BTC meg ugyebár nem fog egyhamar százszorozódni. Ez nagyon erős hatás volt most. Az emberek meg hosszú távon nem nagyon változnak. Lehet arra építeni, hogy ez legközelebb is be fog jönni.
Más. Én 5000-6000 USD körülre teszem a BTC esés alját. Ezt elérve inkább már érdemes kétkézzel önteni bele a pénzt. Ez is már egy bazi nagy gödör lenne. Tulajdonképpen 8000 USD alatt már érdemes vásárolni, ha hosszú távra (5-10 év) tervez vele az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest