Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csaba951

veterán

válasz pimmi #2958 üzenetére

Most semmit! Egyszerűen azért, mert mindennek az ára tovább fog még esni. Tehát később megkapod ugyanezeket olcsóbban vagy többet tudsz venni ugyanannyi pénzért.

Később én BTC-t vennék, mert én BTC hívő vagyok. Másrészt megint ide fog megérkezni a pénz a következő hype-kor. Harmadrészt meg ha a mostani fejlesztek ha bekerülnek a main net-be, akkor elszívják az altok elöl a levegőt.

Ha kifejezetten szereted és vállalod a még nagyobb kockázatot, akkor az 1-2 USD körüli coinokra érdemes tenni. Lásd: ADA, XEM, XLM. Egyszerűen azért mert a tömeg elhitte/el akarta hinni, hogy ezek rakétaként fognak növekedni. Ha csak 100-ra mennek fel, akkor máris megszázszoroztad a befektetésed. BTC meg ugyebár nem fog egyhamar százszorozódni. Ez nagyon erős hatás volt most. Az emberek meg hosszú távon nem nagyon változnak. Lehet arra építeni, hogy ez legközelebb is be fog jönni.

Más. Én 5000-6000 USD körülre teszem a BTC esés alját. Ezt elérve inkább már érdemes kétkézzel önteni bele a pénzt. Ez is már egy bazi nagy gödör lenne. Tulajdonképpen 8000 USD alatt már érdemes vásárolni, ha hosszú távra (5-10 év) tervez vele az ember.

Új hozzászólás Aktív témák