- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- GAI: Poor Volta...
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy Asrock N100DC-ITX lapom, éppen arról írok. Egy passzív borda van rajta, ha csak azzal használom, akkor felkúszik a proci hőmérséklete simán 80-90 fokra is. Ráírtam az Asrock supportra még korábban, hogy ezzel ilyenkor mi van? Valami olyasmit írtak, hogy ez teljesen normális. Na én azért nem hittem nekik és a proci fölé kötegelőztem egy 120-as ventit. Ezzel a proci padlózva is csak 60 fokos, amúgy szerintem 100-ig biztos felmenne. Nem tudom egyébként, valahogy nekem ez a szemléletem, hogy hűteni, alulfeszelni, stb. Kevesebbet is fog fogyasztani, nem is melegíti sem magát, sem más egyéb alkatrészt a házban. Egyébként tényleg kismillió ilyen eszköz van, amik évekig működnek, pl. routerek, pedig némelyiknek azoknál is rendesen süt a doboza működés közben.
Lehet át kéne vennem a modern trendet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Robot fűnyírók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Noctua NF-F12 PWM venti
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Update 06.02 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest