Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy Asrock N100DC-ITX lapom, éppen arról írok. Egy passzív borda van rajta, ha csak azzal használom, akkor felkúszik a proci hőmérséklete simán 80-90 fokra is. Ráírtam az Asrock supportra még korábban, hogy ezzel ilyenkor mi van? Valami olyasmit írtak, hogy ez teljesen normális. Na én azért nem hittem nekik és a proci fölé kötegelőztem egy 120-as ventit. Ezzel a proci padlózva is csak 60 fokos, amúgy szerintem 100-ig biztos felmenne. Nem tudom egyébként, valahogy nekem ez a szemléletem, hogy hűteni, alulfeszelni, stb. Kevesebbet is fog fogyasztani, nem is melegíti sem magát, sem más egyéb alkatrészt a házban. Egyébként tényleg kismillió ilyen eszköz van, amik évekig működnek, pl. routerek, pedig némelyiknek azoknál is rendesen süt a doboza működés közben.
Lehet át kéne vennem a modern trendet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest