Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark KillerX #797 üzenetére
Eddig még akinek ajánlottam a fórumon (az SE-226-XT-t), senki nem jött vissza reklamálni, hogy gond lenne vele. Nálam is hang nélkül hűtötte a procit 60 fokon.
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Dark KillerX #797 üzenetére
Az én 226XT-m elég silány minőségű volt, pedig hivatalos ID cooling sticker volt rajta.
9900k procim 200 watton 90+ fokra ment vele. Hőkamerával nézve csak a borda alsó fele melegedett át, a hőcsövek nem értek benne végig.
A Thermalright Assasin King 90 hűtőm két ventivel csak 2-3 fokkal rosszabb a 9900k procin, és sokkal kisebb.
De azóta beszéltem itt olyan emberrel, akinek jobb minőségűt küldtek, megveheted és lehet hogy jót kapsz.
Viszont a Thermalright-ban tutira nem fogsz csalódni. -
Dark KillerX
addikt
válasz
vezeralmos2 #796 üzenetére
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Dark KillerX #790 üzenetére
Hali
Könnyű szerelni. Volt nekem, de tovább adtam rajta.
Szerintem egy Burst Assasin jobban megéri, kisebb méretben hozza ugyanazt/jobb teljesítményt, sokkal jobban is mutat.Jobb minőségű cucc.
-
válasz
Dark KillerX #792 üzenetére
15 mm az kevés lenne, az 1,5 centi. A lényeg, hogy a hűtőbordán keresztül kell benyúlni a csavarhúzóval, mert a hátsó rögzítő csavarja a borda alatt található a hűtőnek. Például: [link] Ezt most csak randomba linkelem, 150 mm talán elég. A saját csavarhúzóm most nincs előttem, de az is akörül van hosszra.
-
válasz
Dark KillerX #790 üzenetére
Szia,
Könnyű szerelni, nekem is volt. [link]
Szerk.: egy hosszabb szárú PH2-es csavarhúzó viszont kell hozzá, mert nincs a dobozában!!!
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mennyire nehéz szerelni ezt a hűtőt?
ID-COOLING SE-226-XT BLACK
Egy Ryzen 5800X-re lenne , és egy DeepCool Gammax GT-t váltana
-
boborján2
senior tag
válasz
boborján2 #780 üzenetére
Szerencsére bevált a tipp. Vettem hozzá LGA 1700 felfogató szettet kemény 500Forintért és vidáman hűti az új gépben a cpu-t.
Még jó hogy eszembe jutott hogy egy nagy coolermaster ott pihen a lomosban. Én hülye meg majdnem rendeltem egy új hűtőt.
Csak a felső lemez takarót kellett levenni, mert az kb 1 milimétert kiált a zalman s3 ház oldalán. De szerenszére az is csavaros és levehető.
-
hódmaci
senior tag
válasz
vezeralmos2 #784 üzenetére
Köszönöm megnézem ezeket is.
Procira menne majd.
8 évet ír hogy addig tuti nem kell újra pasztázni. 😀 -
vezeralmos2
senior tag
Hali
Processzor kupakjára jó lesz egy darabig, oda mehet nyugodtan.Direkt szilíciumra ne tedd, mert nagyon híg, lefolyik oldalra. A hővezető képessége sem a legjobb. Én nem ajánlom. Aliexpressről rendeltem Thermalright TF-9 pasztát, ez sűrű, erős tartása van, és jól vezeti a hőt. De az SYY-157 is nagyon jó, de a Noctua NT-H2 is megteszi ha jó pasztát akarsz.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Pasztának van lejárati ideje?
Vettem kb 1 éve ARCTIC MX-4 pasztát, most ismét szükségem lenne rá.
Felhasználhatóak ezek a dolgok korlátlan ideig felbontás után?
A csomagoláson nem találok lejárati dátumot. -
válasz
Csabi1984 #775 üzenetére
Teljesen jól írta a kolléga ez az ajánlóba való kérdés. Hűtő ajánláshoz az alábbi kérdéssort kellene megválaszolni:
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
Plusz még az is érdekes lehet, hogy milyen célra van használva az 5900x? Feltételezem munkára, nem pedig játékra. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Egy Ryzen 9 5900X-hez milyen processzor hűtőt javasoltok egy M-ATX alaplapba?
-
nekem pedig az itthoni szerveren sok szalra van szuksegem, de a szalankenti nagy teljesitmeny nem igazan fontos, en meg igy tudok sporolni a zajon/fogyasztason. sok vm, mind dedikalt magokkal. annak ellenere h szerver es szerverproci, jelentos tuningon esik at lefele, hiszen hivatalosan is tamogatja a cTDP/PPT/TDC/EDC ertekek allitgatasat es eddig nem is utkoztem semmifele problemaba.
-
boborján2
senior tag
Segítsetek már beazonosítani ez a hűtőt. 1151 foglalaton van. kb 152 mm magas a teljes méret.
A venti nem releváns ,mert házibarkácsban kicsi van a másik oldalon.
Egyébként 2db volt rajta két oldalon gyárilag.
Google lens -nek van tippje ,de biztosra akarok menni.
-
Land
veterán
Üdv!
MSI Tomahawk Mx B450-em van, mely nem tudja az ARGB-t.
A hűtő, melyet kinéztem ARGB-s lenne.Ilyen ssatalkozók vannak rajta.:
Connector:4 Pin (PWM Fan connector)
ARGB Connector: 3 PIN 5V
Ha az ARGB-t nem dugom rá, attól még a hűtő rendesen fog működni, csak nem fog világítani? Ebben az esetben a plusz kábel ott fog feleslegesen "fityegni"? -
Ha otthonra csinálok szervert, az igazából nem fog akkora terhelést kapni, hogy egy ilyen huszonszálas processzort kelljen bele építeni. Elég népszerűek az integrált procis alaplapok, kártyaPC-k is, Raspberry és klónjai, RISC-V, ARM chipes mini-ITX lapok. Azok is elegek lehetnek és azokra hűtő sem kell, hanem egy passzív borda elég.
-
válasz
vezeralmos2 #763 üzenetére
Jézusom...
-
cucka
addikt
Nem minden szerver proci péklapát méretű, illetve használnak desktop procikat is ilyen célra. Az intel degradációs botránya pont hogy szerver üzemeltetőknél bukott ki. (Létezik olyan workload, ahova magas ipc kell, oda a desktop chipek ideálisak.)
Méretre ez ránézésre 4u magas, ami viszonylag nagynak számít. Ennél nagyobb hűtő azért ritkának számít.
-
vezeralmos2
senior tag
Hát én sem használnám napi szinten, brutál hangos ha átlépi a 4 ezret. Pl. ha valaki szereti a VTEC Hondákat, passzolna az autóhoz a hűtő.
De le volt akciózva 8500-ra, annyiért nem bírtam kihagyni
A koncepció viszont tetszik, látszik rajta hogy van benne bőven mérnöki munka. Minimális méret, maximális teljesítmény. -
cucka
addikt
válasz
vezeralmos2 #763 üzenetére
Eddig sem akartam itthonra szerverhez való hűtőt, ezután még annyira se akarok
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
vezeralmos2 #756 üzenetére
Sziasztok!
Kipróbáltam az Alis hűtőt az i7 13700k-val.
Egy kis komplikáció lépett fel: a hűtő annyira alacsony, hogy az alaplap letakarja szinte a felét. Így a ventilátor sajnos nem tudja az egész bordán átnyomni a levegőt, de így is meglepődtem a teljesítményén.Cserébe olyan hangos mint egy morzsaporszívó.
240 watton már 100 fokos lett, úgyhogy -0.1 voltos offsettel futott le a teszt, 218 watton.
A weboldalon 240 watt TDP-t ígértek rá, ha nem lenne letakarva a fele borda, még lehet tudná is.Egy 10 perces Cinebench tesztet nyomtam, 21 fokos szobával.
[Cinebench]
[Borda hőmérséklete]
[Magas alaplap]
[5 pipes]
A hangja: 8000rpmÜdv,
Álmos -
Igéretesnek tűnő Jonsbo hűtő jelent meg ÁK-n. Árban is jó, a Peerless Assassin mellé lőtték be magukat.
JONSBO CR-3000 Standart (CPJB-040) - 17k
Teszt: [link]
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
vezeralmos2 #756 üzenetére
Borda jó lehet. Ventit meg kell hekkelni valami szélcsatornával, hogy nagyobbat is fel tudj tenni aztán nem fog visítani.
Lap meg tudja hajtani?
-
Vigneau
félisten
Azt kell mondjam, jó ötleteket ki lehet hozni belőle. Pedig nem mai fejlesztés.
Viszont a legutóbbi SI-100 posztom 2) pontja miatt hamut szórok a fejemre. Kipihenten jobban megnézve maradt a kartonpapír szerelék tartó dobozka, csak matt lett. Lehet, a White verzióét rakták a dobozba, csak én nem fordítottam át és az alja felől nyitottam ki.
Fent az új, lent a régi. Megindultam a lejtőn, figyelmetlenebb lettem. Mea culpa maxima...
-
Vigneau
félisten
Mára beérett a Cooler Master Elite 110 projektem.
Viszont érdekes, hogy közel fél év eltéréssel vettem a két Thermalright SI-100 hűtőt és érződik némi hanyatlás/spórolás.
1) A két fő rögzítő csavar anyagában szvsz lágyabb lett, könnyebben elnyírható a feje csillag csavarhúzóval. Szerencsére 6mm-es fejű lapos csavarhúzó tökéletes a rögzítésre.
2) A tarozékok tárolódobozkája immáron nem fekete, fényképes kartonpapírú, hanem a hagyományos, vékonyabb fehér papírból van. De ez utóbbi már csak szőrszálhasogatás.
-
szasanyi
félisten
Igen, úgy használom de Assasin IV ez, csak a mákis venti a dobozában van. Olcsóbb volt mint a 4S és jó is (kicsi hangja van, mert nem Silent módban áll a kapcsolója).
CinebenchR23 és a hőfokok közben. -
Tökéletesen szemlélteti a problémámat. Miért kell RGB ramokhoz léghűtést venni??? Mikor valaki ilyen világítós sz*rokhoz kér léghűtő ajánlást, már rosszul vagyok... NE VEGYÉL HOZZÁ, vegyed a világítós AIO-t! Agyrém az egész... Már minden sz*r világít a számítógépben, csak az előtte ülő júzer nem (még).
-
jimpo
senior tag
-
a hozzaszolasok nyoman elobanyasztam a fiok legmelyerol a gyari fuleket es felraktam egy wraith prism-et. de volt a fiokban scythe shuriken es big shuriken 1 is
nem tudom mi a jo ebben, de boldogan molyoltam veluk. a scythe-ok muanyag bedugos pocke megint egy masfajta rogzites.
-
cucka
addikt
válasz
vezeralmos2 #742 üzenetére
Az ilyen rögzítőfüles hűtőknél a legfontosabb szempont, hogy nem szabad ilyet vásárolni.
-
vezeralmos2
senior tag
Hali
A hűtő felfogatását javaslom, hogy módosítsd egyforma alátétekkel, én így csináltam meg egy hasonló hűtőt. Túl nagy volt a nyomás, amit kifejtett.
Javaslom tedd meg Te is, mivel a túl nagy nyomás eltörheti a műanyag pöcköket is a kereten.
Itt a módosításom: [link]Ha hűvös a házad légtere akkor bőven elég lesz rá ez a hűtő is.
Viszont ha felfűti egy 3080, akkor egy 2 kilós hűtőtől sem lesz hidegebb, mivel a magok le vannak szigetelve az extra cache-val. (A kártya a tornyot is felfűti)
Hőmérséklet-különbséggel kell hűteni ezt a processzort, amúgy elég keveset fogyaszt, nekem 5800x3d volt. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Vettem egy 5700x3d procit, most egy alpenföhn Ben Nevis Advanced 130 mm hűtő van rajta.
Még nem nyúztam meg igazán, de elvileg 150W hűtést tud.
Szerintetek elég lesz ez a hűtő?Egyébként mennyire normális az, hogy olyan erősen szorít, hogy félek átszakítja az egész foglalatot? Kiszerelni csak úgy tudom, hogy kicsavarozom a talpait, és utána kipattannak a fülek.
-
cucka
addikt
Háát, én nem próbáltam még ezt az Endorfy hűtőt, de így fényképről nem túl bizalomgerjesztő.
Ha lecseréled a gyári hűtőt, akkor érdemes olyat venni, ami tényleg jobb. [link] ez 2-3 ezer forinttal drágább, viszont minőségben más dimenzió.
Vagy ha nincs már akciós áron a thermalright akkor esetleg egy ilyen [link]
-
ogi88
tag
Sziasztok!
Használtan vennék Ryzen 5 5600x procit és a gyári hűtö helyett szeretnék egy toronyhűtőt.
Ez az Endorfy Spartan 5 [link] jó választás lenne e 5600x hez?Le tudná hűteni a gyári hűtőhöz képest? -
igen, nagyon nem mindegy h mit jelent (mi a felhasznalasa) az asztali gepnek. legkondis irodaban napkozben a szokasos zajok mellett siman nem zavaro (en is meglepodtem rajta, de nem is jar 5800-on folyamatosa). hetvegen legkondi es kollegak nelkul mar az. otthon egy csendes szobaban pedig kifejezetten kellemetlen, meg alacsony terheles mellett is.
egyertelmuen nem csendre, hanem meretre es legszallitasra optimalizalt hutorol van szo, lehet a klasszikus harom tulajdonsagos mondast ide is alkalmazni:
a huto csendes, kicsi, jol hut. on ebbol kettot valaszthat.szerk: a noctua nem porog 6000-en, azok max 3000-ig mennek (illetve a 60x15-osok 3500-ig). lehet pont azert keves ehhez a hutohoz
-
-
szasanyi
félisten
Ahogy már írták: AM5 Contact Frame Igazán nincs rá szükség AM5 prociknál, mert ezek nem hajlanak meg mint az LGA1700 CPU-k. De ezzel stabilabb és sérülésmentes a CPU efogatása, valamint a paszta nem kenődik körül a CPU-n amit nehéz letisztítani. 4k volt, szóval nem egy ökör ára (nekem legalábbis megért annyit).
-
vezeralmos2
senior tag
Igen, érdemes. i5 és felette pedig kötelező. A gyári keret túl erős, és akkora nyomást fejt ki, hogy az egész processzor elgörbül. Ez szerintem károsítja a puha forrasztást is, illetve a hűtővel sem fog rendesen érintkezni a kupak.
Tehát a gyári leszorítókeret duplán garantálja hogy hűthetetlen lesz a CPU. -
blp85
senior tag
Contact Frame vagy magyarul védőkeret a neve, ahogy olvastam az Intelnél nagyon ajánlott (régen az alaplapra gyakorolt hajlás miatt, amit nem tudom, hogy javítottak e azóta), az AM%-nél pedig simán csak ajánlott, gondolom egyszerűbb a processzor kupak tisztítása vagy pasztázása ezzel a kis kerettel.
-
válasz
vezeralmos2 #724 üzenetére
lehet elég erős lesz.
És elég hangos ahhoz, hogy egy felszálló Boeing hangját elnyomja.
-
vezeralmos2
senior tag
Sziasztok, impulse vásárlásból megrendeltem egy ilyen hűtőt, kiváncsi leszek mit bír: [CoolServer R67 for LGA1700]
A méretéhez képest soknak tűnik az ígért 240w, viszont 5 HPDT cső, és 8000rpm-el forgó ventilátor lehet elég erős lesz. -
szasanyi
félisten
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat hátha érdekel valakit. Új konfig, új hűtő amilyet eddig nem próbáltam... [kép] [kép] [kép]
Kicsit nehéz az összehasonlítás, mivel ez CPU nem úgy viselkedik (melegszik) mint a Ryzen 7000-sek. Mint látható ez egy Assassin 4S (a 2. ventit nem raktam rá azért). Első CB23 teszben a tesz alatt 89 fokig ment el úgy, hogy 1050 f/min fordulaton nem hallható (a házventik is 650 f/min körül szóval hangtalan volt a gép).
Persze még nincs beállítva szinte semmi (Fan Controll lesz hozzá) és egy egy teszt, ami csak 5 perc volt. -
hugi0
őstag
"Ezt szerintem csak teszteléssel fogod kideríteni."
Hasonloan latom en is - ehez viszont a hatarokat kell feszegetni.
A "hatart" csak akkor tudom meg, ha atlepem.
- gazdasagilag nem kedvezo folyamat."DE biosban tudsz tényleges fogyasztás korlátot beállítani és akkor annál nem eszik többet."
Sajnos a led-nek nincs biosa. -
szacsee
nagyúr
válasz
szasanyi #717 üzenetére
Megnéztem a gépet, 2 10 perces kört toltam R23-al mindkét megoldásnál.
P600S takarólapok nélkül: Proci 72,5°C
P600S előlap nélkül (porszűrővel): Proci 71,0°C
Ház ventik 500-as fordulaton, kicsit magasabb fordulaton biztos 2-3 fok vagy felette lenne a különbség.
Biosban még turkálnom kell, mert nem éri el a max frekit, de ma már nem akartam vele foglalkozni. -
szacsee
nagyúr
válasz
szasanyi #717 üzenetére
Cockpit mellett van a ház, jelenleg kb a hátulját látni ha használom.
Innen kb minden ház egál kinézetű.
Később egy polcra teszem fel, akkor fog látszani.Igen, délután kiszabadítom és felírom a típusait és az adatokat + megnézem fix fordulaton levett előlappal és levett borítással mennyi a különbség. Borítás már új kora óta nincs rajta.
-
Vigneau
félisten
válasz
vezeralmos2 #716 üzenetére
Nagy? Ugyanakkora a PA90SE és az SS110 magassága. Vagy a kiterjedésére gondoltál?
-
szasanyi
félisten
Azok a házak 2-2,5x árkategóriában versenyeznek, bár a hűtési teljesítmény közel azonos.
Persze a márkanév mindig sokba kerül, és az esztétikai érzékünk sem egyforma. Viszont az, hogy a MESH előlap mágneses és 1 mozdulattal eltávolítható és uo. könnyen visszarakható portalanításhoz a legjobb megoldás.
Kiderül amint leteszleked. Elől 3db 140mm venti van?
-
szacsee
nagyúr
válasz
szasanyi #714 üzenetére
Köszönöm!
P600S előlapját közben levettem és bedobom fentre kifújó ventiknek a gyári Phanteks ventiket, így szerintem kb. 0ft-ból ugyanezt a hatást elérem mint a linkelt házak.
Ennél többet szerintem egy Lancool III, Antec Flux Pro, vagy esetleg egy Torrent tud.
Praktikusságban első kettő a befutó, kinézetre az utóbbi. -
szasanyi
félisten
-
szacsee
nagyúr
válasz
szasanyi #707 üzenetére
Nincs rajta egyik takarólemez sem.
Nem tudom, hogy mennyit hozna proci és vga tekintetében egy házcsere pl.. így.Cucka: Köszi, az jól hangzik.
Rowon: Am5-re váltok mindenképpen, de közben mérlegelem, hogy mit változtassak, hogy a hardverek is hűvösebben legyenek és én se süketüljek meg.
-
Vigneau
félisten
válasz
vezeralmos2 #711 üzenetére
Ennél azért combosabb - és némileg drágább is - a Thermalright Silver Soul 110. Csak kár, hogy szintén szürkeimportból lehet beszerezni.
-
vezeralmos2
senior tag
[Peerless Assasin 90 SE]
Na megjelent egy ilyen is, kiváncsi lennék mit tud két ventivel!
Fura hogy két torony és csak 4 cső, az AK 90-em 5 csöves és 1 torony -
cucka
addikt
Proci az egy 9700x, és a hűtő egy Deepcool AK500. Azért vettem ezt, mert jól néz ki és volt belőle fehér színű
. Amúgy jól hűt, de kell állítani a görbéken, nagy fordulaton elég hangos.
A ház egy Lian Li mini air. Ház topikban nagyon ajánlgatták, eddig nagyon tetszik, igényes cucc jó szellőzéssel, és befér minden, mégsem olyan böszme nagy, mint amik most divatosak.
A házhoz adnak gyárilag előre 2 140-es ventit, hátra meg egy 120-ast (pwm-esek). Én pont ma cseréltem őket Arctic P14-re és P12-re, mert világítósat akartam
. A gyári ventik se rosszak, de ezek az arctic-ok halkabbak.
-
szacsee
nagyúr
Azért is írtam ezt a variációt, hátha 2 legyet egy csapásra (vga is kapna alulról levegőt) ház is szellősebb lenne. Ha jól választok, akkor az új ház ventilátorai megfelelőek lennének.
Lancool III is tetszik, csak a nyitó mechanika tartósságától és az egyedi ventilátor tartótól tartok, hogy idő előtt eltörik, elromlik. Antek Flux Pro-t nem nagyon kapni, ami még hasonló, illetve nem tudom ezek az akváriumok mennyire hatékonyak.... igazából a csillámpóni kinézet nem az én zsánerem, de ha rgb-s azt ki is lehet kapcsolni. Max gyerekek ha diszkózni akarnak bekapcsolom világításnak, ha olyan ház lenne a következő.
Nálad milyen procihűtő, ház és ventik vannak, ha megkérdezhetem? -
cucka
addikt
Szerintem cserélj házat, azzal nyernéd messze a legtöbbet.
Ha jól látom, ez az old school hangszigetelt házad van, nulla légáramlattal. Hiába hajtod a ventillátort, annyit érsz vele, hogy gyorsabban keringteted a házban felgyűlt meleg levegőt.
Az ilyen házak arra jók, hogy kis fogyasztású hardveren tudsz internetezni meg videót nézni úgy, hogy kvázi hangaltan a rendszer. Meg jól leszigeteli a hdd-k hangját.
De hogy csutkán hajtsd a 12 magot, és még hűvös is legyen, és még halk is úgy hogy zárt házban van minden, na az nem fog menni.
Én most mértem a saját 9700x-emet, mesh ház, csutkán hajtva 800rpm-ig engedem a ventiket (de így sem zajos), és 60 fok fölé nem megy. Szóval ha zavarnak a magas hőmérsékletek, az új ryzen széria tetszeni fog.
-
szacsee
nagyúr
Időtállóbb befektetésnek tűnt (kihajcsa a VGA-t), de túltoltam kicsit, de legalább kisebb bukóval váltok AM5-re.
Elvileg jövő héten jön egy 7600X, illetve idővel 9-es széria valamelyik X3D procija lenne a cél. 9800x3d-t nem nagyon kell most leakasztani a polcról, amúgy is túlárazott, de valószínű annál erőssebb nem fog kelleni játékokban.... max MSFS-hez.
Néha kisebb 3d-s dolgokat tervezek, de ahhoz egy 4 gen i5 is elég lenne. -
szacsee
nagyúr
Procihűtő is hangos nekem, de gondolom bekavar, hogy előtte 3570k-m volt TR Machoval.
Jelenleg egy 5900x van a gépben, de nem merem elengedni 80°C fölé tesztprogramban sem. Lehet emiatt a beidegződés miatt túltolom a ventilátorok fordulatát, ami már zavaró.
VGA meg csak tolja felfelé a meleget, hogy rontsa a hatásfokát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest