Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Tegnap előtt leállt a gépem túlmelegedés miatt, most nyomozok, hogy a táp vagy a CPU volt-e.
Tegnap este 1 óra(FC3) játék után ilyen eredmény volt miután kijöttem az asztalra(eltelt kb. 2-3 perc a játékból való kilépés után): KÉP
Most idle-ben futtatok hőmérséklet méréseket mert nekem gyanús a procihűtés.
Itt vannak az adatok teljesen alap járaton, nem fut semmilyen program:
KÉP1
KÉP2
Ami gyanús, hogy eleve húzva van a proci majd 3,6 gHz-re, holott nem megy semmilyen program vagy játék ami igényelné. Gyári AMD hűtés van rajta. Úgy néz ki(legalábbis az én laikus szememmel), hogy játék közben felmegy egészen 65-70C fokig, ami nem lehet igazán jó, mert ahogy utánanéztem 70C fok a megengedett maximum hőmérséklet, javítsatok ki ha tévedek. Ezt abból szűrtem le, hogy 63C volt amikor már kint voltam az asztalon pár perce, és tegnap előtt 1,5-2 óra játék után állt le a gép, nem egy óra után. Szóval szerintetek mi a helyzet? Ezek a hőmérsékleti adatok nem gyanúsak?Mert ha igen akkor be kell szereznem egy jobb hűtést a procinak. Hallottam, hogy a gyári elég kaki, de azért azt hittem elég lesz
Szerk.: Azt el is felejtettem mondani, hogy mindez levett oldallappal, és nyitott elülső résszel(a mostani mérések)!Köszönöm a segítséget!
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest