Új hozzászólás Aktív témák

• Highground

aktív tag

Szép napot mindenkinek!
    Tegnap előtt leállt a gépem túlmelegedés miatt, most nyomozok, hogy a táp vagy a CPU volt-e.
    Tegnap este 1 óra(FC3) játék után ilyen eredmény volt miután kijöttem az asztalra(eltelt kb. 2-3 perc a játékból való kilépés után): KÉP
    Most idle-ben futtatok hőmérséklet méréseket mert nekem gyanús a procihűtés.
    Itt vannak az adatok teljesen alap járaton, nem fut semmilyen program:
    KÉP1
    KÉP2
    Ami gyanús, hogy eleve húzva van a proci majd 3,6 gHz-re, holott nem megy semmilyen program vagy játék ami igényelné. Gyári AMD hűtés van rajta. Úgy néz ki(legalábbis az én laikus szememmel), hogy játék közben felmegy egészen 65-70C fokig, ami nem lehet igazán jó, mert ahogy utánanéztem 70C fok a megengedett maximum hőmérséklet, javítsatok ki ha tévedek. Ezt abból szűrtem le, hogy 63C volt amikor már kint voltam az asztalon pár perce, és tegnap előtt 1,5-2 óra játék után állt le a gép, nem egy óra után. Szóval szerintetek mi a helyzet? Ezek a hőmérsékleti adatok nem gyanúsak? :F Mert ha igen akkor be kell szereznem egy jobb hűtést a procinak. Hallottam, hogy a gyári elég kaki, de azért azt hittem elég lesz :B
    Szerk.: Azt el is felejtettem mondani, hogy mindez levett oldallappal, és nyitott elülső résszel(a mostani mérések)!

Köszönöm a segítséget! :R

István

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés