Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ezért kérdeztem!
(#6457) tom_tol: Hát..az csak úgy hasraütésre született opció volt, még a C R10 se volt biztos. De maradjon, nekem mind1. Azért én most megcsinálom a 8*400-at 800-as ramokkal, pill.
akoska: Nagyon is jó eredmény!!! Majd nézz meg egy most kis best buy cerkát . Ezért kértem, hogy csináljon már vele valaki 1 tesztet.
MHz és MHz között..van különbség. Én egy 2180 , 4300, vs 3200-re lennék kíváncsi. Bár a 4300-as alázna sztem.s a cerka lenne az utolsó. Sőt, a 4300-as 3,6-on már lazán verne minden cerka 3200-est, hioába a 4300 feletti órajel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- VR topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- I7-3770
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest