Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz bzs73 #6045 üzenetére

Hát..Gondoltam, hogy mi van, ha a ő is rádob, kezdhetem előről, jobb a tartalék. Több fesz nem kell a procinak, most már az MCH-t kellene, de azt nem tudom most hűteni, meleg, túl meleg van.
    Akoska: Jaja.1,76V -ot kaptak azok is. S Bagira is jól mondja , azért azok 65-ösök voltak. Viszont...70° felett mentek télen prime alatt, itt meg a Hő "nem létezik" s alacsinyabb hőmérsékleten nagyobb fesz kell, hogy "átüssön". - Ezzel nyugtatgatom magam :DDD -, viszont rögtön lefuttattam egy régi tesztet, uazon a feszen, uazt tudja, nem is melegedik jobban, minden Ok. ;)
    "amig figyeli a hőfokokat az user (léggel) és kellően le is reagálja,addig nem lehet gond." - :C :C :C :R Beony. Gondolj csak bele, hágy gép megy úgy, hogy isten tudja (user tuti nem), hogy mi mit kap benne. 2 éves por takar mindent stb.. Mennyit láttam, te jó ég...és!!! Bakker évekig hiba nélkül működtek. A táp szállt el, vagy éppen a vga ventije sült be és melegedett, szemetelte a képernyőt, ezért hozták ide..

Akkor inkább tudatosan égessem el:)
    PLL 1,5- 1,57 et kapott csak, MCH..(ezt nem írom le :B ), a többit meg tudjátok:)

Új hozzászólás Aktív témák