Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Az szép ha nem tiszta.
Na látod én 36 vagyok és nem nősültem még meg.Élettárs volt már jó pár de tovább nem megyek.Engem nem semmiz ki egy nő se az biztos.Eggyütt vagyunk aztán ha nem tetszik valami mehet amerre lát,és viszi amit hozott.
Félreértés ne essék jó dolog a család csak hát én nem vagyok családcentrikus.Néha örülnék én is ha nem az üres lakásba jönnék haza,de sokszor meg jól esik a csend és nyugalom.Megvan mindkét oldalnak a jó és rossz fele.Szerintem egyenlő és mindenki maga dönti el mit akar.Persze sokszor nehéz józanul gondolkodni,ez biztos.Ez az élet.A lényeg hogy ne legyen unalmas mert akkor mindeggy hogy jól megy vagy rosszul.A változatosság a lényeg és fel a fejjel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest