- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
akoska07 #5029 üzenetére
"az everest nem ismer fel dolgokat... "
nekem a DS4-nél felismerte és müködött is rendesen , amint látod a képen...
csak az új lapot nem ismeri ,de majd kipróbálom egy leg-leg-leg újjabb everestel..
"a cpu-tweaker.az mutat mindent.akkor elég lenne egy cpu-z cpu ablak és mellé egy cputweaker.akkor mutatja a ram beállitásokat is." igen mutatja, de a teljes részletes ram beállitás nem annyira fontos...mivel proci tuningról van szó.."az,hogy "hibásan" ir ki fogyasztási eredményeket,
nem mindenképp az everest hibájaként rónám fel."én nem mondtam hogy hibásan irja ki
nálam jól irta ki !
az 184w az annyiekkora feszen és órajelen HT-val...
csak a mostanit nem ismeri még..
( Sárpac-nál meg nem tudom mi van , miért olyan... )egyébként az elözö eredményem akkor felrakható..
ami info kell még az a FPO ::3837A713 .. [link] ez év második napján vettem.. a hütést irtam hogy stock kúler..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest