Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Na és ez mindenkihez,mert ugy is megtudjátok.ne várjatok új dolgokat tőlem mert a proci BMW-től van.Ez van.Tudom sokan reménykedtek benne hogy végre jön egy új brutál proci de hát nem jött össze.Lett volna egy nekem és nem innen a ph-ról de csak nem vált meg a tulaj tőle hiába a próbálkoztam nála,pedig már majdnem megvolt.A Q9550-be számoltam be ezt a procit.Na szóval új dolgokat és eredményeket talán akoska procija fog nekünk mutatni.Reméljük,mert BMW prociját ugye szerintem mindenki ismeri,és az eredmények is látta már mindenki,én csak megpróbálom majd hozni őket.Na szóval így már nem is olyan érdekes a dolog.Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest