Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...az X2-esből kétféle magosat gyártottak: a 90nanos Windsor 2X1mega kessel, és a 65nanos Brisbane 2X512vel...a számozásnál pedig csak a szorzó változik...
...szerintem az X2-knek elég lenne két kategória...egy 5200-ast is fel lehet húzni 3000MHz-ra, és a 6400-as(ez a legnagyobb) se nagyon akarozzik 3500MHz felett munkálkodni...
...esetleg valaki más véleményen?
......jah az opciók...szerintem lenne mindegyiknél egy alapfeszes, ez Windsor-nál pl.1.4V, de nállam droppolás után már csak 1.35V...utána pl egy +0.1V-onként kb 2-3 lépcső...Brisbane-nál is hasonlóképp gondoltam, csak nem tudom a pontos alapfeszt, de remélem hamarosan kisegít valaki...
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- OLED TV topic
- Eltűnt a fél internet!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...
...