Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Minek kell feltenni a CCC-t, mielőtt belövöd az órajeleket? Amúgy én annak idején nem szarakodtam ezekkel, 700/1000-et nagyjából mindegyik 4830 tudja, így a bios-t egy mozdulattal átírtam, aztán már csak a tesztelés maradt. Mivel stabil lett, így maradt, nekem ennyi tuning elég (egyenlőre). A 2D-t meg kis finomhangolással állítottam be, csakúgy, mint a feszt a tuninghoz. Nem tartott egy óráig sem az egész, és nincs külön a háttérben futó progi, ami csak ezért kell.
De mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Windows 11
- Spotify
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő