Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Nem és nem is fogom.CPU fesz marad normálon,mindenképp.Nem alulfeszelek,meg tuningolok.Messze nincs végigzongorázva még alapfeszen se,mert mint írtam biosba nem is nyúlkáltam.Refek is normálon,és azok állítása ált segít,meg hát nem is ez a max norm feszen.
Amugy energiatakarékos fogyasztás hogy teccik.?Szerintem jó nagyon így,és a 3.6ghz is messze jó,4 maggal.Na jó van megyek tényleg a postára,mert bagirának holnap postázni kell az amd-t,és nem lessz procija.

Na amugy nézd meg lipi prociját 1.088v-on,és hasonlítsd össze az én 1.184v-ommal.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- i7-10700
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest