Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetéreHát mindenképp érdekes jószágok  Ha tudtam volna hogy effektelnek akkor azért más, de tegnap kicsit váratlanul ért Ha tudtam volna hogy effektelnek akkor azért más, de tegnap kicsit váratlanul ért ...a tudásuk viszont kárpótolja a KITT effektet. Én is először egy asrock lapot néztem, azonkívül hogy a színvilága tré jónak nézett, de az egyetlen hsz amit találtam róla épp arról szól, hogy ingadoznak a feszek minden irányba, hogy szenzorhiba vagy eleve ilyen gyenge a lap passz, s754-nél meg s775-ös lapoknál is ilyen volt az asrock, úgy látszik nem tudja kinőni. ...a tudásuk viszont kárpótolja a KITT effektet. Én is először egy asrock lapot néztem, azonkívül hogy a színvilága tré jónak nézett, de az egyetlen hsz amit találtam róla épp arról szól, hogy ingadoznak a feszek minden irányba, hogy szenzorhiba vagy eleve ilyen gyenge a lap passz, s754-nél meg s775-ös lapoknál is ilyen volt az asrock, úgy látszik nem tudja kinőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
Üzleti előfizetők hirdetései
	- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha tudtam volna hogy effektelnek akkor azért más, de tegnap kicsit váratlanul ért
 Ha tudtam volna hogy effektelnek akkor azért más, de tegnap kicsit váratlanul ért  ...a tudásuk viszont kárpótolja a KITT effektet. Én is először egy asrock lapot néztem, azonkívül hogy a színvilága tré jónak nézett, de az egyetlen hsz amit találtam róla épp arról szól, hogy ingadoznak a feszek minden irányba, hogy szenzorhiba vagy eleve ilyen gyenge a lap passz, s754-nél meg s775-ös lapoknál is ilyen volt az asrock, úgy látszik nem tudja kinőni.
 ...a tudásuk viszont kárpótolja a KITT effektet. Én is először egy asrock lapot néztem, azonkívül hogy a színvilága tré jónak nézett, de az egyetlen hsz amit találtam róla épp arról szól, hogy ingadoznak a feszek minden irányba, hogy szenzorhiba vagy eleve ilyen gyenge a lap passz, s754-nél meg s775-ös lapoknál is ilyen volt az asrock, úgy látszik nem tudja kinőni.