- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12819 üzenetére
Brrrrrr..
Ma olyat szívtam..le se írom, ilyen barom nincs még 1!
Csak egy 0,5-ös fúrót találtam itthon (nemtom hova tettem a többit, ez a gépbe volt benne)
Nekiálltam a a házat a PCI-E csatik meg a HDD-s kábelek miatt átfúrni. 1lyuknál ok, 2nál eltört. (tokmánykulcsot se találtam, nem volt beszorítva..) Találtam viszont tűreszelő készletet.Nekiálltam azzal a 0,5-os lyukból 2x3cm-eres lyukat csinálni. Hát..eltartott. Ugye elég élesek lettek a szélei, féltem, hogy elvágja a kábeleket, igy bőrből vágtam szegélyeket neki és pill.ragasztóval kibéleltem a lyukat.. Szuper lett! Jaja megcsinálja a 14-es ventiket tartó konzolt, porfesti is és küldi. (kár, hogy messze lakunk 1mástól, lefújhatná a házat belülről..)
1-2 hét és béta ver. lesz a házam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest