- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #12819 üzenetére
Brrrrrr..
Ma olyat szívtam..le se írom, ilyen barom nincs még 1!
Csak egy 0,5-ös fúrót találtam itthon (nemtom hova tettem a többit, ez a gépbe volt benne)
Nekiálltam a a házat a PCI-E csatik meg a HDD-s kábelek miatt átfúrni. 1lyuknál ok, 2nál eltört. (tokmánykulcsot se találtam, nem volt beszorítva..) Találtam viszont tűreszelő készletet.Nekiálltam azzal a 0,5-os lyukból 2x3cm-eres lyukat csinálni. Hát..eltartott. Ugye elég élesek lettek a szélei, féltem, hogy elvágja a kábeleket, igy bőrből vágtam szegélyeket neki és pill.ragasztóval kibéleltem a lyukat.. Szuper lett! Jaja megcsinálja a 14-es ventiket tartó konzolt, porfesti is és küldi. (kár, hogy messze lakunk 1mástól, lefújhatná a házat belülről..)
1-2 hét és béta ver. lesz a házam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest