Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
válasz
chungee
üzenetére
Nem a sync technológiával van baj, hanem az Odyssey-ek VA panelével. Ezekről én sajna sok helyről hallottam már ugyanezt a panaszt. Nekem is VA monitorom van, nem is egy premium, de mégis be lehet jól állítani az overdriveot hogy ne legyen zavaró a ghosting játék közben.
-
mepet
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Engem pont most okositottak ki egy masik topicban, igy tudod megnezni mennyire mosodos a monitor: kikeresed az RTINGS-en: [link]
Legorgeted ide: "Response Time @ Max Refresh Rate". Minel magasabb az ertek, annal jobb. Az 5.8 az ritka szar.
(Az enyem 7.2, de meg erre is ki vagyok akadva emiatt...)Probalj meg kikapcsolni minden SYNC-et. Ha fix 144 felett van az FPS, akkor ugyis csak input lagot novel, nem jo semmire.
-
realmdrude
tag
válasz
chungee
üzenetére
Én ezt találtam [link]
Btw, mint tegnap említettem, SEM rankon voltam ma visszaestem simán silver elite rankra. Két társ lelépett a meccs 5. körében. Hiába játszottam jól, hoztam 4 köt úgy, hogy mindenkit megöltem, hiába lett a vége 16-13.. Carryztem azt a másik két embert a csapatban, és csak a botok miatt vesztettünk, és én pedig emiatt a rankom. Nagyon igazságtalannak érzem így ezt a rendszert, hogy másoktól függ igazából, hogy milyen rankon vagy.. Oké, játsszak csapatban. de egy emberrel sem tudok együtt játszani, ugyanis Ausztráliában lakom, és itt senkit sem ismerek, aki gémelne vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1