Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
-
b05co
tag
válasz
üzenetére
A Titan új lineupja eleve gyenge, csak valahogy mindenki elfelejti hogy a franciákat kb egy hónapja szétforgatták. Én már akkor megmondtam hogy borult a sorrend. Legerősebb francia alakulat lineup szerint az LDLC, majd a Titan és csak utána az Epsilon, de ezt a vak is látja. Az elején jobban ment a Titan-nak mivel ők többet játszottak együtt, az LDLC-ben Happynek bele kellett rázódni és onnan én még mindig forgatnék egyet, de ez már az én véleményem. Shox jelenléte azonban sokat számít, nem beszélve az erős Titanból érkezett játékosokról. Szóval igazából ez amit mostanában látunk a papírforma...
-
Xero
nagyúr
válasz
üzenetére
Röviden:
- 29k-ért vettem egy AK FT fireserpentet.
- AK fireserpent + 1k-ért vettem egy flip case hardenedet
- A flip ch-t elcseréltem egy Cyrex FT-re, egy AWP redline MW-re és egy ST AWP Boom FT-re
- A ST AWP Boom FT-t elcseréltem egy Cyrex FT-re és 2 kulcsra
- Az AWP redline elment 3k-ért és volt úgyis droppom, szóval kerekítsünk 4k-ra.
- A két Cyrex FT-t elcseréltem a flip crimsonra.
Közben volt más kavarás is, de lényegében ennyi, így nagyjából 24-25k-ra jön ki.
-
freeknight
őstag
válasz
üzenetére
Bizony, most halálán van az egész. Az előbb pl toltam versengőt, a végén 150+ volt a ping az emberek nagy részének. Szerencse, hogy csak a végén.
langward: ez konkrétan szemét. Pl tegnapi drop: egy sg 553 hullámos perforált háború tépázta
. 1 kemény cent üti markodat, HA el tudod passzolni. Ingyen nem osztogatok semmit, nem vagyok jótékonysági intézmény
. Ezekből is megpróbálok hasznot hajtani: pl fogadás vagy beváltási szerződés. Kár, hogy az utóbbi se ér már mostanában semmit. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
üzenetére
Pasha, Hiko és Friberg a legszimpatikusabbak számomra. KQLY-t is nagyon bírom. Ezt csak azért írom, mert bántják az angolja miatt pasha-t, de ő is csak nevet rajta, nagyon pozitív ember, 14-3-nál (ők álltak vesztésre) úgy hajszolja a többieket egy egyszerű mm-en, mintha valami döntő lenne. Nagy profi, vérében van a győzni akarás

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
üzenetére
De ha egyszer az összes ilyen ddosoló nyomorultnak eltörhetném a csuklóját..
Fingjuk nincs arról, hogy ezzel mennyit tudnak ártani magának az e-sport-nak.. Hogy ezzel mennyire lejáratják és szétb*sszák ezt az egész sportot.
Arról nem is beszélve, hogy a játékosokat is idegesítheti meg a nézőket is, komolyan mondom rohadjon el az összes ilyen, egy utolsó senki k*csögök. Ez a véleményem. -
realmdrude
tag
válasz
üzenetére
Voltam már nova1, és épp ma játszottam MG rangúval, és dupla ak rangúval együtt, és simán carryztem őket. Szóval egyáltalán nem értem, hogy miért szívok ilyen alacsony rangon. Bár, a társaim nagy %-ban mindig elcseszi a meccset.
A másik az, hogy 2008-ban kezdtem játszani csét. Sosem játszottam se coddal, se BF-el. És csak zavar, hogy a 6 év tapasztalat semmit sem ér. -
regener
veterán
válasz
üzenetére
Játszhatatlan az egész, ha lövik a zombit akkor nem tud mozogni, ez ilyen CS betegség, nameg semmi pénzed nincs és ha veszel valamit akkor meg 80% hogy téged rak zombiba és megint nincs pénzed

Meg annyira összevisszaság azegész, inkább leis töröltem, egy 1.6 + zombimód is jobb ennél.
Off vége.
-
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
üzenetére
MW1 és MW2 aktívan az FPS-ek terén, jóformán nem is "ismertem" mást FPS-t..ezek után eléggé más játékstílust nyújtott nekem ez a játék.
Mint írtam, még csak most volt meg a 10 nyert meccs. Nem nagyon versengőzök, de egyre inkább tetszik. Kissé fura néhány dolog (pl sok fegyvernél nincs célzás, pénz beosztása stb.), de idővel majd alakul a dolog. -
PAtr0n
addikt
válasz
üzenetére
Neked már megadatott, hogy olyan fiatalon játszhass ilyen játékokkal, online. Ha jól számolom akkor 18 éves vagy
Hajjaj de jó lenne még annyinak lenni. Amúgy igazad van, a fiatalok még pörögnek, de amúgy minden csak edzés, és gyakorlás kérdése. Én 19 évesen kezdtem Counterezni, 3, de inkább évig folyamatosan toltam. Aztán volt egy pár év kihagyás, és ahogy kijött a GO, újra rákaptam az ízére, de itt jön a lényeg: nem felejtettem semmit a régi dolgokból, közel ugyanolyan jól játszok mint akkoriban.
Amúgy abban maximálisan igazad van, hogy aki gyökérnek születik, az az is marad. Sose kezdeményeztem szavazást senki ellen, aki esetleg egy kicsit is jobb volt, vagy nagyon béna. Hadd játsszon, meg van hozzá a joga. Az AFK-s, WH-s, meg csíter az megint más kategória, de ezeket le lehet szűrni. -
PAtr0n
addikt
válasz
üzenetére
Igen. Rendre ezek kezdenek szavazást mecs közben, hogy kirúgjanak hol azért mert túl jó vagyok, hol azért mert pl. zsinórban 2 hibát vétettem. Sok kis tizenéves takony (tisztelet a kivételnek!). Ja, és még szerencse ha tizenéves, múltkor voice-ba megszólalt valami egér hang, tolta vagy 5 perce, erre csapattárs egy idő után megkérdezte tőle, hogy mennyi idős. Jött a válasz cincogi hangon: nyolc. Köszi.
Megkérdeztem a srácot, hogy nem véletlenül a Thomas a gőzmozdonnyal kellene inkább játszania, mert ez korhatáros játék, na ez már sok volt neki egyszerre, nem válaszolt. Minden esetre egész jól tolta. Azért ijesztő.
-
bolcsodal
addikt
-
bolcsodal
addikt
válasz
üzenetére
Win 8.1 64bit? Üdv a klubban...

Viccet félretéve, nekem volt olyan hogy játszatatlan volt ezek miatt a micro stuttering-ek miatt...hálózati problémára gyanakodtam, driver-t cseréltem stb.
Viszont valószínűleg nálam azzal van összefüggésben, hogy a Win 8.1 egyfajta hibrid sleep-be megy le ha kikapcsolod a gépet. Ennek eredménye, hogy nagyon gyorsan bebootol, viszont néha megjegyez egy állapotot, ahol ezek a mikro lag-ok állandósulnak...
Nálam ilyenkor csak a teljes shut-down és újratöltés segített (BIOS-ba belép load fail-safe defaults és save/exit). Ilyenkor mindig elfelejtette a hibrid-sleep során kiiírt image-t (gondolom) és megjavult a játék...
ATI/NVidia VGA-kkal egyaránt csinálta a rendszer...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
Egyszerűen nem kell addig competitive meccseket játszani amíg nem érzed annyira biztosnak a tudásod, hogy stressz nélkül menjen. Ez azért már egy 15 éves játék, egy kis idő lesz amíg utoléred az MM átlag tapasztalatát. Menj be a nagy public serverekre a community szerverkesőből, és ne foglalkozz rankkal meg ilyenekkel, nem az a fontos része a CSnek, hanem csak simán a játék
. -
regener
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

LendvaiFeri1