Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook

Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77486) wjbhbdux válasza goccer (#77478) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Valve mindig leszarta hogy hányan és ki játszik a CS-vel, nem fogja őket meghatni ha abbahagyja a fél pro scene se. Régen is megvolt a játék, amikor nem volt youtube, se twitch, és az esportra is magasról tettek, amíg Icefrog nem hozta be náluk a Dota miatt, hogy egyáltalán létezik. Tudod milyen támogatást adott a Valve régen a major szintű lanokra? Építettek egy standot ahol a többi Half-Life modot reklámozták :D

Az örök elégedetlen közösség meg az állandó rinyálás egy nyűg a fejlesztőik hátán, és ott ha felbaszol egy fejlesztőt, pl amit redditen csinálnak ha megjelenik egy Valve arc valami minimál infoval 2 kommentben, és utána minden top post neki üzenget hónapokig) -egyszerűen fogja magát és átmegy egy másik projectre a cégnél, mert nincs megszabva hogy min dolgozhatnak.

A CS-t mindig el fogja vinni a hátán a társadalomba ágyazottsága egy csomó országban, hiába vártok annyi törődést felé mint egy normális fejlesztőnek kéne. Nincs hozzá kötődésük, mert egyik eredeti CS fejlesztő sem dolgozik már ott.. ők csak megörökölték ezt és kínjukban néha ránéznek több-kevesebb lelkesedéssel.

/s

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.