Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook

Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35201) PAUBEN válasza IMIIKE1998 (#35200) üzenetére


PAUBEN
tag

Próbáld S re sztem úgy jó lesz :)

(#35202) #97716736 válasza IMIIKE1998 (#35200) üzenetére


#97716736
törölt tag

Én meg egyáltalán nem használnám a középső ujjam. Most ki próbáltam nélküle a játékot, és ha én megszoktam percek alatt neked is menni fog ;)

(#35203) #65313280 válasza IMIIKE1998 (#35200) üzenetére


#65313280
törölt tag

Jobb klikk esetleg? Sok régi quake-es a mai napig így játszik szóval nem lehetetlen, mondjuk én 15+ év WASD után nem tudnék átszokni rá de egy próbát megérhet.

Nekem Pauben megoldása tűnik a legszimpatikusabbnak, nem tudom mennyire kivitelezhető a te helyzetedben.

(#35204) #97716736 válasza #97716736 (#35202) üzenetére


#97716736
törölt tag

Hopp én meg félreértelmeztem az egészet :B

(#35205) bager13 válasza sikalisk (#35197) üzenetére


bager13
aktív tag

Ki mondta ,hogy minden meccsem ilyen? De sokszor a csapattársak miatt kapunk ki. Szóval a nagy elméleted ,hogy mindig te vagy a hibás a vereségért ,az egy nagy baromság. Ez volt a lényeg, nem az ,hogy minden meccsem ilyen. Persze ,hogy nem. Sőt néha miattam bukunk. Ez ilyen.
De ne menjen már ez a süket szöveg ,hogy "mindig magadban keresd a hibát"!

Ha ennyire kell ,akkor rakok fel képet:

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#35206) IMIIKE1998


IMIIKE1998
őstag

Köszi a segítséget! :)

(#35207) CraBByzzz válasza IMIIKE1998 (#35206) üzenetére


CraBByzzz
aktív tag

Én egy 1cm kupakot raknék rá :)

(#35208) Mezcal


Mezcal
addikt

Mi vagyunk a hülyék, ez természetes, a buták és lowok is, mert szar csapattal nem hasítunk felfelé, és nem lőjük meg az 1 vs 5-öt körönként.

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#35209) ProdiG


ProdiG
tag

Több év LOLozás után, ahol ugyanez az ELO rendszer van, egyetértek abban hogy magadban kell keresni a hibát, ha a csapattársaiddal foglalkozol nem fogsz fejlődni. Össze kell szedni magad, és játszani minél többet. Ha szar csapattársakat kapsz, akkor ez van, ki kell hozni a maximumot. Majd a következő meccsen jobbakat kapsz. Vagy az az utáni meccsen. Ha meg érdemled, feljebb kerülsz, ha nem nem. ennyi. Ha valakinek lenne kedve MM-ezni egy volt sourceos Nova 4el,az vegyen fel :D
név: Left Back Now-Schooler

(#35210) sikalisk válasza bager13 (#35205) üzenetére


sikalisk
tag

Látod ez már jelent valamit, a vesztett meccseiden kétszer voltál első, egyszer pedig utolsó, ha nem utolsó vagy, akkor felteszem hozzátok is azt a hiányzó négy kört és, ha a nyolc meccs alatt egyszer sem dobott feljebb, már léptél is volna egy rankot.

Látom az elmélet alapvetése még mindig nem jutott el az agyatokig, igen van mikor a csapat többi tagján múlik a vereség, de az ELO rendszer semmilyen mértékben sem épít a meccsek konkrét eredményére (mérközés win/loss), nem a nyert meccsre kaptok pontot, hanem a nyert körre, ha a rankodnak megfelelő teljesítmény nyújtod akkor matematikailag ugyanannyi nyert és vesztett kör lesz a statisztikád ugyanazon erősségű ellenféllel szemben, ha azonban te átlagosan jobb teljesítményt nyújtasz, akkor átlagosan több kört is nyertek, és ezért fog idővel feldobni. Továbbá az is matematikai tény, hogy minél többet játszol, annál pontosabban kijön a fenti törvényszerűség.

Már feladtam a reményt, hogy megértésétek, de azért így utoljára próbáltam másképp elmagyarázni.

[ Szerkesztve ]

univerzum < emberi hülyeség

(#35211) Arkennys válasza ProdiG (#35209) üzenetére


Arkennys
addikt

Újra és újra meglepődök ezeken a marhaságokon. Hogy gondolja valaki komolyan, hogy agyhalott 3-4 emberrel is önmagát hibáztassa az ember, mert nem nyernek? Most komolyan. Ja, következőn normálisabbat kapsz...főleg mikor tényleg, folyamatosan ilyenek jutnak ki, és tök fölösen rakod fel a server pickert is, mert az sem képes normalizálni a helyzetet. Többen is ezzel a hangzatos szafaládé dumával állnak elő, hogy légy rambo, és a karma megsegít. Na ja :D

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#35212) sikalisk válasza Arkennys (#35211) üzenetére


sikalisk
tag

Itt már komoly olvasási és értelmezési gondok vannak.

beidézem amit először írtam: "1. ha nem tudsz feljutni silverből, novából, kalából, az nem a társaid hibája, hanem a tied.."

Senki sem írta, hogy a veszett meccs miatt kárhoztasd magadat, hanem azt írta mindenki, hogy azért keresd magadban a hibát, ha nem dob fel rankban, mivel az nem egy meccsnek az eredménye, és mint már írtam nem érdekel senkit a nyert-veszett meccseid aránya, ami számít az a win/loss körök aránya - ami persze nyilván összefügg, de nem feltétlen egyenes arányban (meg persze, hogy ezt kik ellen éred el: ha egy nálad jóval alcsonyabb rangúval tolod csapatban, és te vagy messze a legmagasabb rangú a teamben, akkor kevés pontot fogsz kapni a nyert körökért, és sokat buksz a veszett körök miatt, ilyen esetben egy 16:14-es meccs winnel könnyen bukhatsz tetemes ELO pontot, főleg ha az MVP pontjaid is alacsonyak.)

[ Szerkesztve ]

univerzum < emberi hülyeség

(#35213) Mezcal válasza ProdiG (#35209) üzenetére


Mezcal
addikt

(I)egyetértek abban hogy magadban kell keresni a hibát(/I)

Amennyiben én vagyok a hibás, akkor egy percig sem méltatlankodom. Azt a marhaságot, hogy az idióta társaim helyett magamban keressem a hibát, azt abszurdnak tartom.

Mai meccsen az info 0 volt, ez még nem olyan nagy baj, ha mindenki tudja a dolgát, volt már olyan is, de most baj volt. Szólok, hogy lassú B, erre a gyerek egyedül fut a bombával B-re, de már csatiban szarrá lövik, a többiek long és short összevissza, mire észbe kapnak az összes CT bombát védi, ha ez még nem volna elég, egyesével rambóznak be és öletik meg magukat.
Következő körben szintén John Rambót megszégyenítő egyszemélyes hadsereg ragel, az egyik megáll a kapuban és nem enged át, a másik megijed és lesebez...
Tudom, az én hibám.

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#35214) sikalisk


sikalisk
tag

Valaki idézze már be hol írta azt bárki is, hogy a vesztett meccs miatt magadat hibáztasd?

univerzum < emberi hülyeség

(#35215) Arkennys válasza sikalisk (#35212) üzenetére


Arkennys
addikt

Öhm...nem nálam vannak ezek a gondok annyira, mivel rögtön magadra kaptad az inget, aminek a tulajdonosa nem került megnevezésre (és mellesleg most nem is rád gondoltam, mivel tartom magam ahhoz amiben maradtunk, hogy egymással nem foglalkozunk, amennyire lehetséges.)

Viszont, ha már így alakult, de, pontosan erről volt szó, hogy ha nem nyersz/rak fel, te vagy a kizárólagosan hibás. Ez viszont feltételezi, hogy te folyamatosan kompenzálod a csapattársak gyengeségeit, ami önmagában is egy kész randomgenerátor, amihez még hozzájön az ellenfél csapat erőssége/gyengesége, esetleg premade vagy ők is randomok, miegymás. Ez az egész már egy kb statisztikailag lehetetlen állapotot ad ki, amire nincs egy ráhúzható hangzatos séma, hogy bezzeg Bécikének sikerül, Áron pedig még mindig hol fellép egy rangot, hol visszabukja és ingázik. Szépen ki lett már tárgyalva korábban, hogy erősen szerencse kérdés is a dolog, mindamellett szerintem olyanok is kevesen vannak akik ugyanazt a teljesítményt atomstabilan és folyamatosan hozzák. Szóval nem azt mondom, hogy lehetetlen rangot lépni randomokkal. Lehet. Szépen lassan, sok idő árán, és szerencsével karöltve. Én is lépek feljebb, néha egyet vissza, majd megint, és ha úgy alakul, a következő lépés is pozitív a negatív helyett. De az a konstans önhibáztatási elmélet nekem akkor is sántít, és túlegyszerűsíti a dolgokat.

(előre sejtem, hogy erre még reagálni fogsz, és azt is, hogy nagyjából mit :P )

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#35216) bbdzyx válasza Mezcal (#35213) üzenetére


bbdzyx
senior tag

Milyen rangon vagy?

Továbbra is állítom, hogy seriffig lazán el lehet jutni solo queue-ban, ha megvan hozzá a skilled. Példának álljon itt sikalisk, vagy én. Main acc sas2 98 winből, smurf egyelőre duplakala kb. 50ből (ez is leginkább a silver-nova haverokkal való buzulás miatt) Ha gold nován szopsz még mindig, akkor a hiba benned vagy a gépedben van.

[ Szerkesztve ]

“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

(#35217) Xero válasza sikalisk (#35198) üzenetére


Xero
nagyúr

Smurfömön én is sas vagyok, úgy hogy azon kb minden mindegy alapon játszom általában.
Nagyon lehúzták a sas limitjét, valahol a régi dupla ak környékén lehet.

(#35218) Mezcal válasza bbdzyx (#35216) üzenetére


Mezcal
addikt

Low MGII vagyok- Bennem van a hiba, megvilágosodtam, Köszi.

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#35219) bager13 válasza sikalisk (#35210) üzenetére


bager13
aktív tag

Ember , ki beszélt itt a rangról? Itt a vereségről volt szó, és arról ,hogy ez csapat hibája vagy nem.
Ki a faszomat érdekli a rang? Mutasd már meg légy oly szíves hol beszéltem én erről! Olyan okosnak hiszed magad ,de még olvasni sem tudsz...
OMG...

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#35220) bbdzyx válasza Mezcal (#35218) üzenetére


bbdzyx
senior tag

Valszeg' igen. Itt van zkas90, aki kb. márciusban kezdte a játékot, de most már talán a Kalát is elhagyta, elmondása szerint leginkább solozott. Akkor miről beszélünk? Azon nem gondolkoztál el, hogy erre a rangra elég a skilled? Továbbá ahogy Xero is mondja a VAC hullám miatt totál el vannak csúszva a rangok, sokkal könyebb (volt?) ugrani pár hete egy-két szintet, de ha így sem megy a rankup, akkor mi a jó életért szopatod magad meccsről meccsre, miért nem verbuválsz össze pár főt magad köré?

“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

(#35221) Arkennys válasza bbdzyx (#35220) üzenetére


Arkennys
addikt

Csak suttyomban szólok, hogy a kolléga lépett is két szintet igen gyorsan ezalatt az idő alatt.

Valamint voltunk 5en néhány meccs erejéig, aztán hopp 3 személy ilyen olyan gondok miatt már nincs úgy gépnél, szóval ketten próbálgatunk változó szerencsével játszogatni perpillanat.

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#35222) lemusz


lemusz
addikt

Véleményem szerint mikor játszunk kevésbé érezzük magunkat rossznak, de ha már visszanézzük pl a saját játékunkat demóból rögtön más megvilágításba kerül ugyan az a játékmenet, észrevesszük azokat a hibákat, amiket játék közben nem tudtunk. Ezért van az mikor meghalunk és nézzük a társainkat sokszor a fejünket fogjuk mit csinálnak, holott lehet hasonló hibák miatt haltunk meg mi is, vagy egészen különböző okok miatt, mindegy is. A lényeg, hogy belső énvédő mechanizmusunk elfelejteti velünk azt, hogy egyébként mi is folyamat balfaszoskodunk a játékban. Szerintem akik hosszú távon is a társaikra fogják a saját sikertelenségüket és 3-4 ranggal fentebb sorolnák magukat a jelenleginél, azoknak erősebb az imént említett mechanizmus és kevésbé fogékonyak tanulni saját hibáikból is.

[ Szerkesztve ]

(#35223) bbdzyx válasza Arkennys (#35221) üzenetére


bbdzyx
senior tag

Akkor mégis mi értelme volt vitázni sikaliskel cca. 40 komment alatt? :W

“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

(#35224) Mezcal válasza bbdzyx (#35220) üzenetére


Mezcal
addikt

Azon nem gondolkoztál el, hogy erre a rangra elég a skilled?
Az a gond, hogy ez még nem derült ki, ugyanis random ellenfelekkel és társakkal totál lutri, hogy melyikbe kerülök, márpedig legtöbbször idiótákhoz tesz be. Volt olyan meccsem több is, amikor több pontom volt a vesztes oldalon, mint a győztes csapat legjobbjának. Lehet, hogy én vagy a nagyon peches ezen a téren, de ez azért van, mert így lutri az egész játék.

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#35225) ProdiG válasza Mezcal (#35213) üzenetére


ProdiG
tag

Rosszul fogalmaztam. Nem a hibát kell keresni. (vagyis de, de a tapasztalatlanság nem nevezhető hibának.) Elemezd át a meccsed ha vesztettél. Mit kellett volna másképp csinálnod? Vagy a csapattársadnak másképp csinálni? Ha ezekre választ tudsz adni, akkor már máskor másképp fogod csinálni, és lehet hogy már +1 nyert körötök van is. Fejlődni kell,ez a lényeg. Nincs fejlődés nincs ranglépés. És ez a retard csapattársakra is ugyanúgy vonatkozik, mint rád. Ennyi a képlet, szerintem. Sokat solozom én is, 43 nyert meccsel vagyok mingyárt kalában úgy, hogy körülbelül 5éve nem hogy nem CSztem, még FPS-el sem játszottam. Meccseken próbálom bíztatni a társaimat, ha hülyék ha nem, ha nem infoznak rájuk szólok hátha megszólalnak a következő körben. Van hogy bejön, van hogy nem, van hogy utolsó vagyok mert éppen szar napom van, van hogy első vagyok mert éppen jó.

(#35226) Arkennys válasza bbdzyx (#35223) üzenetére


Arkennys
addikt

Hát, ezek szerint azt láttad csak, hogy "vitázom" de el nem olvastad az írásaimat. Ha megtetted volna, nem lenne ez a felháborodás a részedről, mivel szerintem eléggé hosszan kifejtettem, mi bajom van azzal amit hangoztat. :U

egyébként az is poén, hogy a 40-50 meccsen játszott emberek mondják meg a frankót, mikor ennyi meccs közt aztán még nagyon nem tapasztalták meg a random játék szépségeit, de hát, jólvan.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#35227) ProdiG válasza Arkennys (#35226) üzenetére


ProdiG
tag

Mint mondtam több év LOLozás is van a hátam mögött, ahol ugyan ez az ELO rendszer van, ugyanúgy 5v5, és ugyanúgy retardáltak a csapattársak. És ugyanúgy soloztam. És ugyanúgy fejlődtem, mint itt. 40-50 nyert meccs mögött lehet 50 de akár 100 vesztett meccs is, szóval simán meg lehet tapasztalni a random meccsek szépségeit...
"azt láttad csak, hogy "vitázom" de el nem olvastad az írásaimat." :DD

[ Szerkesztve ]

(#35228) Arkennys válasza ProdiG (#35227) üzenetére


Arkennys
addikt

olvastam, de nekem ELO ide vagy oda, meredek egy FPSt összehasonlítani...azzal. Képzeld, elsőre is láttam a múltadat. :U Amúgy ja, hatezer vesztetted is lehet mögötte, de gondoltam akkor nem vágnád ide ilyen hetykén a dolgot, elnézést a feltételezésért. Ha jólesik, ironizálhatsz az idézéssel, de ez szerintem kicsit besült

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#35229) sikalisk válasza lemusz (#35222) üzenetére


sikalisk
tag

Ez például tökéletesen igaz.

univerzum < emberi hülyeség

(#35230) sikalisk válasza bbdzyx (#35223) üzenetére


sikalisk
tag

A kérdés jó :W :W :W

univerzum < emberi hülyeség

(#35231) Arkennys válasza sikalisk (#35230) üzenetére


Arkennys
addikt

a válasz is ottvan, ha elolvasnád őket :K

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#35232) sikalisk válasza bager13 (#35219) üzenetére


sikalisk
tag

Ki beszél itt rangról? Én.

Kérdezhetném, hogy kibeszél itt bukott meccsekért való felelősségről? Te.

A probléma, hogy ezt úgy teszitek, mintha erről bárki is beszélt volna eddig, és ti azzal nem értenétek egyet, de azért végre jó lenne a forrást is megjelölni, hogy milyen véleménnyel helyezkedtek ilyen vehemensen szembe, mert arról senki sem beszélt, hogy minden veszettt meccsért felelős vagy, még csak hasonlót sem láttam leírva.

Visszatérve a lemusz által leírtakra, tényleg érdemes visszanézni a meccseket, akik nem szokták, mert megdöbbentő dolgokat fogtok látni, és fogjátok majd a fejeteket.

[ Szerkesztve ]

univerzum < emberi hülyeség

(#35233) wjbhbdux válasza sikalisk (#35210) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Ez a nyert körökre és MVPre épülő rendszer a konzolos verzióból lett adatbányászva, de a Valve elmondta azóta, hogy PC-n sokkal összetettebb matematikai számítások alapján megy a rendszer (ebbe bármi beletartozhat, hiszen pl minden kilőtt golyóról készít statisztikát a játék), azt rég elhagyták már.

/s

(#35234) Arkennys válasza sikalisk (#35232) üzenetére


Arkennys
addikt

mivel rangot lépni bukott meccsekkel nem fogsz, (kivételes esetben esetleg) ezért a kettő között egy laza párhuzam vonható, nem gondolod? (igen olvastam az ELOS hozzászólásod, mielőtt erre hivatkozol. De én még nem tapasztaltam meg, milyen loseolt meccsel szintet lépni...az pedig hogy sokszor egy nyerésre jut két vesztett nehéz előrehaladás bárhogy is nézzük, mert sok olyan nap van, mikor ez így jön össze a randomkodás világában)

bbakárki: ismételten magára veszi a névtelen inget, akinek nem szól. Ilyenkor nem értelek titeket. Annak szólt aki most kezdte a játékot és már magyaráz/alig van meccse, és ezt le is írta...

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#35235) bbdzyx válasza Arkennys (#35226) üzenetére


bbdzyx
senior tag

Több mint 300 Faceit, CEVO meccs van a hátam mögött random/premade egyaránt, csak újabban MM-ezem. Van mire alapoznom, hidd el.

Sztornó, gondolom a hsz-ed alatti posztra reagáltál, mea culpa.

[ Szerkesztve ]

“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

(#35236) ch003067


ch003067
addikt

4 db Chroma 2 kulcsot cserélnék 4 db sima kulcsra.

Trade offer.

(#35237) Arkennys válasza ch003067 (#35236) üzenetére


Arkennys
addikt

végszükség esetén loungen is találsz normális arcot, aki 1:1 ben rögtön elcseréli, múltkor én is így váltottam át

(ha itt nem lenne)

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#35238) zkas90


zkas90
senior tag

Elmentünk józsiékkal funolni egyet aztékra:

Ez a kör hozta meg a lendületet a végéhez (11-11 volt az állás):
youtube

(#35239) miazmá válasza zkas90 (#35238) üzenetére


miazmá
tag

Az úgy komoly :DDD

(#35240) _-ORANGE-_ válasza zkas90 (#35238) üzenetére


_-ORANGE-_
senior tag

:D nájsz killz!

(#35241) Mezcal válasza zkas90 (#35238) üzenetére


Mezcal
addikt

Gratula, látom bot is volt a csapatban.Én játszottam Marcusával overpasson, őt és a barátját sorsolta be mellém... szerintem akkor is funoltak, mert szó nélkül berohantak a bombával B-re édeskettesben, meg is haltak. Infozás meg akkor volt, amikor már könyörögtem érte.

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#35242) Coccolino_O válasza lemusz (#35222) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Ez tényleg így van. :)

(#35243) Vismajor01 válasza zkas90 (#35238) üzenetére


Vismajor01
addikt

De az ilyenek hogy lehetnek gold novák????
De most komolyan :D
Ha együtt rushol a csapatom (EGYÜTT) és valakit megböknek akkor azonnal körbe nézek hol rohangál egy ct.
Max 2 bökést úgy tudok elképzelni a csapatomban, hogy pl b-re rusholunk és smoke meg flash mindenfelé nagy a kavarodás, ct stack van a siteon mi rohangálunk..
De ilyen, hogy besétálunk öten és valaki lazán hátbakésel MINDENKIT ??? :D
Ezt nem értem egyáltalán

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#35244) sikalisk válasza wjbhbdux (#35233) üzenetére


sikalisk
tag

Ez önmagában nem cáfolat, valamint a valve-nek az áll érdekében, hogy a rank rendszer háttér részleteit homály fedje.

univerzum < emberi hülyeség

(#35245) DrTechnoid


DrTechnoid
őstag

Vajon mikor jön ki egy újabb operation? Mert már megőrülök hogy egyikben sem vettem részt sohasem. Átnyálaztam wikin az eddigi váltások - kezdések időpontjait, és már érnie kéne egynek.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#35246) perecKING válasza IMIIKE1998 (#35200) üzenetére


perecKING
senior tag

Ha magasabb lenne a w az segitene?
Gondolok arra hogy a w-re en rahegesztenek egy 2 billt ami igy talan pont jo lenne. Ha jo a meret akk egy forraszto pakaval ossze is lehet olvasztani a ket muanyagot(sajat anyagaval) alul felu.

mobilrol.

(#35247) Arkennys válasza DrTechnoid (#35245) üzenetére


Arkennys
addikt

gyanús, hogy igencsak mostanság, legalábbis eddigi közök alapján már ideje lenne, de pontosabbat nem nagyon tudunk, diszkréten intézik az ilyesmit, és mire észbekapsz már jön is az update

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#35248) MurdR válasza IMIIKE1998 (#35200) üzenetére


MurdR
veterán

Azt esetleg kipróbálhatod, hogy nem WASD-t használsz mozgáshoz, hanem mondjuk DFVC. Hülyén hangzik, de próbáld ki, annyira nincs is kicsavarva úgy a kezed szerintem.
Ha ez nem működik, akkor én is valami olyasmire tudok gondolni, hogy a W-t egy kicsit meg kell emelni. Ebben pedig a modding részleg szakijainak a véleményét kérném ki. Sok sikert hozzá! :R

MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

(#35249) zkas90 válasza Mezcal (#35241) üzenetére


zkas90
senior tag

Nálunk is volt 1 bot...sokszor teamflashelt, ezért rászóltam egyszer és miután megint vett egy flasht, lekéseltem őt is. Utána már nem vásárolt. :Đ

A józsis témára pedig...ritka kivételek egyike lehetett. Én szeretek vele játszani.

(#35250) MurdR válasza zkas90 (#35249) üzenetére


MurdR
veterán

Dettó. Nála nyugodtam emberrel nem találkoztam még játék közben. :)

MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.