Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
domdavid
csendes tag
válasz
Undoroid
üzenetére
Sokan mondják, hogy ha tuningolom a procimat, jobb teljesítményt nyújt majd a játékokban.
És én elég gyakran (csak arra) használom ezt a gépet, és jobb lenne minél többet kihozni belőle, mint ahogy azt mindenki szeretné.
Nagyjából kiismertem a gépet, nem fogom tönkretenni
Az összetevőkről annyit, hogy nemrég lettek vásárolva, meg lett nézve, és másnál nagyobb OC-re is alkalmasak. Persze nem pont ezzel a konfiggal.Nah ezeket a visszaosztásokat nem értem

Annyi fórumot visszaolvastam, de soha nem értem meg teljesen, pedig nemvagyok hülyegyerek...Még több kép:
[link]
[link]
[link]""Valószínűleg a ram nem bírja a kiképzést. Szóval vagy osszad vissza, vagy adj neki több feszültséget. Inkább az előbbit. Esetleg dobhatnál mellé még 2gb-ot, ami egyébként se árt, meg dual channeled is lenne, ami további gyorsulást hoz.
A VTT voltage leeht a proci feszültsége, azt szerintem ne hagyd auto-n, hanem lődd be fix értékre. ""ezt egy másik fórumon írták. a visszaosztásra tudnál adni vmi érthető linket vagy ilyesmi?

kösszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest