Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.gonzo
tag
Vettem az adataimban látható gépbe egy TX3-at hát Én nem értem ezt az egészet. jól van felcsavarozva de akárhogy állítom amit csak lehet BIOS-ba stb. ez úgy fest,hogy az E7300-a, 2.66-n ez a ventii 1700 alapjáraton és 2500 terhelve. ,ha meghúzom 3.2-re a procit. akkor máris 2.8a venti sebessége. Ha sok ,ah kevés ha közepes a gél akkor is és nem értem mért nem tudja lehűteni a gépemet. Nem tudok rájönni mia gebasz. oldalt 2 befelé ventilátor van. hátul egy ki. fent van egy ki venti és a táp ventije kifele. házon elöl egy be. Nem is az ,hogy most lehűti mert tartotta a CPU hőmérsékletét amikor húzva volt. de 2800-as fordulaton? úgy búgott mint valami porszívó.
Vissza raktam a gyári intel hűtőt az megtartja 50 fokonál nem melegebben 2000-es fordulaton. Valaki valami tapasztalt ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hyundai, Kia topik
- Warhammer 40.000
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest