Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Che Guevara
csendes tag
Nekem is van HyperTX-em és először azt használtam, de érdekelt, mennyit teljesít az E2160-hoz adott gyári intel hűtő. Beszereztem egy új házat (CM Elite 331) amiben van légcső a proci felett így már a szobahőmérséklet levegőjét tudom használni. A proci 33% tuning mellett terhelés nélkül 28 C, a venti napok óta nem ment 850RPM fölé. A HTX2 nekem nem adott olyan eredményeket, mint neked és folyamatosan 1300-al ment.
Everest screen! - E2160@2,4Ghz, FSB 266 - Intel gyári hűtővel (a CPU venti értékét a 4. ventilátor mutatja helyesen!!! - a másik kettő burkolat!)
Szerintem a HTX2 ezért szerintem inkább olyan házban érvényesül igazán, ahol nincs megfelelő szellőzés, vagy nagyon meleg procit kell hűtenie.
És nagy hátránya, hogy nem PWM-es! Ezért nem tud optimálisan együttműködni PWM-es házhűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- FSP Hexa+ Pro 600W (H3-600) 80+ minősítésű tápegység.
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest