Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus123
aktív tag
válasz
superxaba
üzenetére
mint fentebb írtam, tök egyértelmű általában hogy merre kell menni.... megha van egy elektromos ajtó ami zárva van de ott van mellette a villanyszekrény akkor vajh mit kell csinálni a pisztollyal a kezedben? Szvsz a tévelygéshez köze nincs a játéknak. Játszál tomb raidert,na ott aztán szédölöghetsz...
-
Kharesz
tag
Megvan végigvittem, a vége igen gyenge lett

-
Kharesz
tag
Már a helikopter felszállónál vok!!
Egy nagy szörnyet kéne vhogy lelőni!! Meg valamit felrobbantani.. -
superxaba
tag
Sejtettem, hogy nem fogom sokáig birni.

Alig játszottam 1 órát, úgy felidegesített, majd megvesztem.
Rettenet, mennyit tévelyegtem.
Adtam is neki egy uninstallt, jó hogy két napba tellett, míg letöltöttem
De nektek ellenére jó szórakozást hozzá! -
Kharesz
tag
Gyerekek szúrjatok be egy képet holvan aza laptop, melyik szoba!!?? Scientific dormitory vagy mi! Már végig néztem minden ajtót!!

-
Versus123
aktív tag
Nem emlékszem már sajna Annát hol találtam
Én csak mentem amerre logikusnak gondoltam és oda jutottam....ez igaz az egész játékra.
Én is a laptopot keresem,feljebb már választ adtak hol van. Az a baj hogy most írom a diplomám,és így csak hétvégén tudok egy pár órát játszani vele
-
Kharesz
tag
Anna megvan most meg egy laptop-ot kell megtalálni merre???
Meg ilyen nagy raktárszerűség plafonján huppog egy nagyajtó... -
Kharesz
tag
Ok megvan!
Mácsak annahoz kell eljutni...
-
Kharesz
tag
Igen, deha oda megyek visszajutok ahonnan
jöttem, annak mi értelme van? -
XanD3R
senior tag
Hol van Anna
Már nálam van az ellenszer -
Kharesz
tag
Szevasztok!!
Segítsen valaki megakadtam! Ott vagyok hogy Annát kihúzta valami dög a vízből és letette valami asztalra. Utánna meg aza a feleadat hogy keressek neki ellenszert. Most átmentem egy másik épületbe lifttel, keresztül kellett futni egy hosszabb átjárón ahol a víz lökdösődik. Ott bemegyek felfelementem és mindenhol ilyen nyálkás pirosas a fal, majd van egy koponya fejű szörny, nemtok mit csinálni, közben meg énbelémis bemászott a dög... ilyenkor mivan visszafele kell menni? -
gege71.hu
addikt
-
gege71.hu
addikt
válasz
superxaba
üzenetére
Ha belkejön az ember elégséges az a mentésszám ami adott. amúgy is csak nagyon balfék módon lehet nem túlélni a következő mentésig. Ja és általában vmi keményebb rész előtt közvetlenül ment a gép ill ajánlja fel a mentést, szal ahol nagyobb az esély a lezakózásra ott rögtön előtte van mentett állapot...
-
superxaba
tag
Mi PC-sek nagyon hozzá vagyunk ám szokva az F5-féle gyorsmentéshez, úgyhogy az ilyen konzolos, szintenkénti mentésbe bele is bukhat a game.
Vagy ha belebukni nem is fog, de páran nem fogják végig bírni idegekkel...
Ugyebár. -
nofreenick
aktív tag
elkezdtem jáccani vele... hmm... érdekes... van 1 hangulata ez tagadhatatlan... először azt sem tudtam, mi van... bár ez az irányítás miatt volt többek között... fura az is
(bár 1 jobbos duplakatt után folyamatosan a ''lézeres'' módban van) egyébként én aszittem ez TPS lesz, de ez olyan resident evil-es irányítású... fura (ezt már írtam?
) a mentés (hiánya) naon bosszantó, fél órát pöcsöltem, aztán ki kellett lépnem legközelebb kezdhetem előlről 
szvsz a grafon (attól függetlenül, h télleg szép) tényleg érződik, h PS-es játék...
megyek is és folytatom
-
superxaba
tag
Én speciel konzolon is utáltam az ilyen Resident Evil-féle játékokat, de ennek nekiestem, hallám milye'?
Elsőre tetszik a grafika, csak azt rühellem, hogy miért kell már rögtön az elején ilyen rohadtul magára hagyni az embert ezen a qrva hajón.
Meg azt is rühellem, hogy nemtom a továbbutat. -
Versus123
aktív tag
Ja és innen nem messze volt egy konyha is(mellette egy fagyasztó teremmel) ahol egy nagy lyuk volt a padlóban amit körülvett az a rózsaszín genyó...oda beugrott valaki?Én nem mertem...
-
Versus123
aktív tag
miért lennék távol ettől a résztől?
Mondom hogy ott vagyok most hogy a laptopért kell mennem....az a zuhanyzó az az ahol bemegyek,szembe egy orosz kezd lőni,jön balról 2 zombi meg vagy 4 ilyen kis csápos genya?Mert ott először csúnyán meghaltam,nem is volt kedvem azóta arra menni
De úgy látszik muszály lesz őket kicsinálni.. -
HolloW
senior tag
válasz
Versus123
üzenetére
Scientifiic`s dormitory > itt találod meg a laptopot.
Bejutni úgy lehet oda, hogy bemész a hálókörlet mellett lévő zuhanyzóba és átmászol a szellőzőn keresztül és lám ott találod magad a laptopnal
.
Bár sztem ettől a résztől távol vagy még egy kicsit, de azért remélem segítettem
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
buli a kamrában

![[kép] [kép]](http://www.ebgames.com/gmspImages/24/245965/pt_924872_20041222_screen003_24rs112.jpg)
-
-
gege71.hu
addikt
Aki az elején bizonytalankodik a fura irányítás miatt meg a célzás nehézségei miatt annak üzenem : türelem, meg lehet szokni és nagyon bele lehet jönni.
A hajón meg szisztematikusan kell végkutatni mindent. Ebben a játék ''keresd meg a kulcsot - nyisd ki az ajtót'' klasszikus megoldásai vannak. A hangulata meg zseniális. Egyes részeken rendesen paráztatós, pedig nem vagyok egy ijedős. A legjobb mikor túlmegy az ember egy-egy sarkon és nem nlz szét alaposan, aztán vmi ajtónál hátbatámad az a dög aki mellett elmentünk egy sötét ficak mellett. zsír... Nagyon kellemesen csalódtam. Nem gondoltam volna, hogy így bejön ez a gamma
-
nofreenick
aktív tag
hmm... hamá' megnyitottam a topicsot, kéne játszanom nekem is a gaméval
csak lusta voltam elmenni érte 
a vélemények többsége alapján jónak ígérkezik a dolog, úgyhogy összekapom magam
-
tobsa
tag
Ahogy húzom az egérrel a célzást,az nem szinkronban követi.Ugrál a pont.Nálad milyen?Ja,és merre kell menni mert csak bolyongok a fedélzeten,kilőttem már egy két Ruszkit,bent is voltam a hajóban.Szóval nekem eddig nem igazán jött be a játék,pedig a grafikája az tetszik.
[Szerkesztve] -
HavocS
senior tag
hát nem tudom mire gondolsz, ha az nem tetszik, hogy nem fix célkereszted van, akkor azt megértem, de nekem ez a lézeres célzás így még sokkal de sokkal jobban tetszik (reálisabb
)
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
válasz
Versus123
üzenetére
A speargun elkábítja az ellent és addig nem támad, teljesen megdermed
Én ott járok hogy oda kell vinnem az ellenszart Annának (az ellenszer megvan csak Anna nincs ) Nem tudod merre van lusta vagyok megkeresni?
amúgy sztem jó kis game, a grafika az király az irányítást meg hamar meg lehet szokni, meg passzol is ehez a a horrorstílushoz a kameranézet -
tobsa
tag
Na ezt jól elb@szták az irányítással!
-
Versus123
aktív tag
Hát ez kész,kezd elborulni a játék....én már nem a hajón vagyok,hanem valami állomáson régóta,de már láthatatlan szörnyek meg 5 zombi egyszerre rohan rám....meg volt egy rész ahol 10 orosz lőtt egy nagy teremben,hát azokat se volt egyszerű leszedni...de nem lehet abbahagyni mert iszonyatosan jó a hangulata....Resident Evil 1-nél meg a Silent Hill 1-nél volt ilyen érzésem még annó ps1-en......nagggyon állat. A Speargun t mire lehet használni??(ilyen kis nyilat lő ki és zöld füst száll ki belőle...)
-
tobsa
tag
Gyorsmentés nincs?
-
tahoman
tag
Iszonyatosan szép a game. Majdnem besz@rtam, mikor először elindult. Viszont nincs hang alatta. Nem tudom, hogy miért, de semmi, egyáltalán. Idegesít egy kicsit.
-
Somydemy
senior tag
az első pályán, merre kell mennem?? mert csak koborolok a fedélzeten, és sehova se tudok bemenni, max egy helyre de ott sincs semmi:??
-
gege71.hu
addikt
na ma toltam vagy két órát...szórkoztató.....mint egy erős B kategóriás horror thriller film. Fura az irányítás de hamar meg lehet szokni. A sztori is egész jó.
Nem nagy elvárásokkal ültem neki és nem i csalódtam talán emiatt...
egy erős 6-os v 7est adok neki egy 10-es skálán. -
XanD3R
senior tag
Még az elején vagyok de máris elakadtam, csak körbe-körbe járok de sehol nem látom a továbbvezető utat

-
Toness
őstag
Grafikára rohadtul bejön nekem, olyan Resident Evil, Alone in the Dark, Silent Hill.. stílus egy hajón. Ellenségek fejét szépen el lehet trafálni és hullik az agyvelő
, nem tudtam még sokat játszani vele de így első benyomásra egy jó kis parás game
szerk: valaki mondja már meg hogyan lehet menteni a játékban??
[Szerkesztve] -
Somydemy
senior tag
válasz
starsucker
üzenetére
képeken valami olyasmi is..
-
starsucker
csendes tag
Ez az a bálna vadász hajón játszódó játék?
-
Toness
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Nekem élsimítás nélkül megy fullon 2,1GHz Barton 1GB ram 9500pro, (élsimítást nem is próbáltam
) -
Horny256
senior tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Hi
Nekem Amd 2000+ -s, Ati 8500 64 megás és 512 rammal elindult
Nem minden ajtón lehet bemenni vagy én nem találtam meg a kulcsot
-
illusiON
őstag
hy guyz

lenne egy pettynyi gondom... nem találok ellenséget
hova kell mennia elgelején? már találtam ammo-t, döglött hullát stb., de ellent... 
-
Toness
őstag
Hogyan lehet menteni ebben a játékban? vagy ez is úgy működik mint a hasonló stílusú konzolátiratok hogy el kell érni egy bizonyos helyre ahol menteni lehet?
egyébként tök jól meg lett csinálva ez a játék, tisztára beparáztam amikor a vizihulla rámkapaszkodott, meg amikor a hűtőből kiesett egy hulla
-
gege71.hu
addikt
válasz
nofreenick
üzenetére
pff..passz
a konfigommal fullon szalad p4 3,2 / 1gigz RAM / 9800pro.
Minden maxon van... -
nofreenick
aktív tag
Horny256: nekem Radeonom van, és csak a 7végén lesz meg

AMD-s: másfél gigás dvd, és nem béta
Gépigényről tud vki nyilatkozni?
-
HolloW
senior tag
Már nagyon a végén vagyok, sztem meg 1 óra játék és oFF .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
na kipróbáltam..egész hangulatos és viszonylag jó a grfika.(az óceán ill a hullámzás remek!)
az irányítás elég gyökér de egér jobb gombot nyomva tartva egész jó...
a zombikat term fejbe kell lőni, de a skulóval spórolni kell..engm most szépen haza is vágtak mert elfogyott az ammo
Szal első benyomás:8
gafika:7
irányítás:5
alapsztori:8
és van pár jó 5let(kamerára freccsenő vér vagy azon az esőcseppek folyása pl..
-
gege71.hu
addikt
milyen motort használ ez a gamma?
neten a screenshot-ok alapján nem tom eldönteni. Talán vmi saját enginnel nyomatták? -
Horny256
senior tag
Hi
Nvidiával nyomja valaki
mert kilép a játékból
-
Versus123
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
hogy a szarba ne lenne érdemes?? legjobb game most ps2-re....beszarsz behugyozol este egyedül rajta.....célzás is elég jó,történet se rossz,grafika szép. kötelező darab.
szerk: ja ha pc-s verzióról van szó azt nem tudom,én ps2-n nyomom vele...
[Szerkesztve] -
nofreenick
aktív tag
Szal akkor érdemes nekiveselkedni?
még vki?
Hivatalos oldala: Bővebben: link
(picit szegényes, de azért van pár infó) -
HolloW
senior tag
A történet lehet, hogy más ez nem derül ki teljesen a játékból.

-
HolloW
senior tag
Na megnéztem magamnak eme gammát és nekem inkább pozitív a véleményem, mint negatív. Mivel egy konzolról átportált gammáról van szó ezért a grafika hagy kivánni valót maga után, de soha nem az elsődleges a kinézet. Az irányítással volt egyedül gondom az elején aztán belejöttem
. Nehézségi fokozatok azt hiszem, hogy csak abban külöböznek egymástól, hogy a monsztákba több golyó kell
.
A története elég érdekes, van egy orosz hajó a tengeren és megszakad velük a kapcsolat, emiatt kommandósokat küldenek a hajóra, hogy megnézzék van-e valami gubanc... HÁT persze, hogy van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Mikor odaérnek a katonák, jó pár orosz tengerész holttestét megtalálják. Ezután persze meghal az összes odavezényelt katona és egy újabb, jobban felfegyverzett osztagot küldenek, hogy megnézzék mizujs : ))) sors fintora, megint meghal majdnem az összes krapek, és akik nem haltak meg azok közül irányítunk mi egyet ( jól felfegyverzett zsoldos révén van nála egy pisztoly
) amivel easy fokozaton elég egyszerűen max 2 golyóval leterít bármit ( ez betudható annak, hogy az elején vagyok meg, hogy easy
)
Ha végig vittem, majd még írok
Lö páá -
ysoltee85
aktív tag
nemsokára meglesz akkor irok véleményt!

-
nofreenick
aktív tag
Játszott vala vele valaki? Szeretem a stílust, és érdekelne, h érdemes-e foglalkozni ezzel a példánnyal... Várom a tapasztalatokat, meg úgy általában mindent a játékról... hajrá!
(remélem még nem volt róla szó, legalábbis én nem találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Linux haladóknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én csak mentem amerre logikusnak gondoltam és oda jutottam....ez igaz az egész játékra.
már megvan az ellenszer
) a mentés (hiánya) naon bosszantó, fél órát pöcsöltem, aztán ki kellett lépnem legközelebb kezdhetem előlről 

csak lusta voltam elmenni érte