Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
Grafikára rohadtul bejön nekem, olyan Resident Evil, Alone in the Dark, Silent Hill.. stílus egy hajón. Ellenségek fejét szépen el lehet trafálni és hullik az agyvelő
, nem tudtam még sokat játszani vele de így első benyomásra egy jó kis parás game
szerk: valaki mondja már meg hogyan lehet menteni a játékban??
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Nekem élsimítás nélkül megy fullon 2,1GHz Barton 1GB ram 9500pro, (élsimítást nem is próbáltam
) -
Toness
őstag
Hogyan lehet menteni ebben a játékban? vagy ez is úgy működik mint a hasonló stílusú konzolátiratok hogy el kell érni egy bizonyos helyre ahol menteni lehet?
egyébként tök jól meg lett csinálva ez a játék, tisztára beparáztam amikor a vizihulla rámkapaszkodott, meg amikor a hűtőből kiesett egy hulla
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nem tudtam még sokat játszani vele de így első benyomásra egy jó kis parás game
)