Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ja , simán !! Medium grafika mellett van ami fullon van , és piszokul tetszik a grafika 1024x768 - ban !

Miért ez meglepő számodra ? _ szerintem ez nem egy gépigényes game ... -
Motion_Blur
félisten
Én is feltettem a game-et, de most nincs erőm játszni (kicsit késő van már), 1280*1024en minden mediumon nagyon jó
, és nem tölt semmit
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok én mindjárt az elején elakadtam , help !
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Nekem nem jött be ez a game..
Megválnél tőle 1k-ért ha kell valakinek, papírtokban van. -
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
Hát célszerű minnél erősebben kezdeni az egész pályát. Vissza kellett töltenem az előzőt nekem is, mert kinyírt mindíg apucika az ''első fordulóban'', nem hogy a másodikba eljussak.
De még így is tök véletlen, hogy felkap (és majd lőhetsz) vagy csak jól fejbe vág!
Tehát kitartás! -
ÁDI
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen. Szerintem... Egy srácnak a Far cry is fut élvezhetően 9550-en, ez meg nem olyan veszélyes ( a 660GT meg más kategória !).
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Megvan a játék. Szerintetek elmegy a gépemen? Mármint élvezhetően...
Sempron 3000+-al és 6600GT-vel hasított és nagyon szép volt azt tudom
-
ÁDI
aktív tag
APUCINAK ANNYI, MEG EGY BAMBI!

Nem sok játéknak örültem ennyire a végén... Végülis szerintem csak véletlen volt, hogy felkapott és nem leütött. Ez így marha idegesítő volt, mert nem tőlem fügött, hogy meg tudom-e csinálni!
Én sokszor nyomkodtam az e-t, úgy lehetett lőni. Azonban az életerőnek kb. a kék mezőben kell lenni, hogy kibírd a szorítását és lőhess! Nekem sokszor a gyengeségem miatt nem sikerült.
Még pár napig nem törlöm, ha valaki még szeretne valamit kérdezni...
-
laco1221
tag
Nem tudom biztos én vagyok a béna de 2 óráig összesen egyszer sikerült lönöm a szörnyre...
Próbáltam: e folyamatosan nyomva
e nyomkodva
e+space kombo - ezzel sikerült egyszer valami csoda folytán...
e+f kombo
MOST HOGY A F***BA KELL MER MÁ IDEGES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
szicsu
őstag
Na tegnap este megpróbáltam jónéhányszor,de mindig ő nyert

Ma reggel elsőre leterítettem

A recept (ahogy én csináltam):
-elvontam a figyelmét míg Anna elért a helikopterig
-majd kisfilm és egymással szembe állunk a szörnyecskével
-elővettem a pisztolyt
-mikor felém fut akkor csak egy kicsit kitérek oldalra,hogy ne rugjon belém és ne taposon meg
-ezután felkap és nyomkodom az Action (E) és amikor ''shoot'' felirat megjelent akkor lőttem (ezalatt nyomva tartottam az egér jobb gombját is)
-az ilyen fejesből nálam elég hamar meghalt kb:4 et lőttem rá -
-
laco1221
tag
1. Visszamész a szörnyes lifthez
2. kinész a nagy ajtón - a 2 szörnyet (jobb és bal oldalt megölöd)
3. megnyomod azt az izét és át tugsz menni a hídon
4. jöna a nagy szörny megölöd
5. mész tovább - tovább az úton
6. útközben nem árt a fegyverraktárba és abba laborba beugorni életért
7. eljutsz a konténeres helyre - ott nem kell semmit csinálni csak továbbmenni
8. a következő helyen jön egy nagy szörny - kinyirod
9. mész tovább a csúszdáig ahol lecsúszol
10. ott a folyosó végén van a fürdő
11. és ott bemész, mész a wc-k felé és balra van egy kis szürke négyzet oda kell menni és le kell gugolni és bejutsz egy titkos szobába, ott van a laptop!!! -
AMD-s
tag
Az irányítás büntetés.Én szeretem a tps-eket de ez szinte irányíthatatlan.Vagy nagyon nehéz megszokni.És a camera mozgatása sem 101-es.A hajón meg émelyeg a gyomrom a külső tereken.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh,nem ezt vártam.Sűlyesztőbe vele.

-
Azt hiszem feladom...pedig próbáltok segíteni,ÁDI-val mail-ezünk is..
A kib@ laptopért nem tudok visszamenni... vagy béna vagyok.Ennyire nem igazán fogott még ki rajtam játék.
Utoljára leírom: közvetlen ott vagyok,amikor Anna megkapja a szérumot.Csak kóválygok,mindent bejártam rengetegszer,2 nagy dögöt kinyírtam.Vissza kellene mennem a laptopért,de oda csak a víz alatti,üvegfalú folyosón lehet menni.Végigmegyek rajta,de a végén nem enged be. -
szicsu
őstag
Hali!
Nekem nagyon tetszik a játék

Csak kicsit megakadtam: Nem találom a C4 et.
Tudnátok segíteni

Köszi! -
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
Na, ezeaz, ügyi vagy!
De milyen fekete pontot mond????????? Szerintem nincs ilyen.
Csak vond magadra figyelmét 1-2 sorozattal, utána térj ki előle.
Ha el vannak helyezve cuccok, jön a scriptelt jelenet és fedezed Annát. Apuci elkap ekkor nyomd az action-gombot és MAJD megjelenik, hogy ''shoot'' és lőhetsz.Ekkor sebződik a dög. 3-4x ezt így eljátszod vele és VÉGE.
Még ugyan nekem nem sikerült, de küzdök tovább!
-
laco1221
tag
Kösz!!

Hihetetlen kétszer is végigjártam az egész hajót és nem tünt fel az a kis alagút!!!
Azután már kb. 10 perc alatt elhelyeztem a C4-eket, mert fejből tuttam mi hol van
Most már én is a főellenségnél járok, csak azt mondja hogy vmi fekete pontot kéne lőni, ezt nem nagyon értem, de még próbálkozok, hátha sikerül magamtól!!! -
laco1221
tag
Az az igazság h. azt a gombot hiába nyomkodom nem történik semmi a daruval, csak azt mondja a csávó h. ''Locked'' ''It's opening''!!!!
Ehelyett a fürdőbe kell menni és ott van egy alagút!!
Ledközelebb amikor ott jártam akkor már tényleg volt ott egy szörny!!!
[Szerkesztve] -
MRBLACK
csendes tag
A kontiner raktárban van lépcső tetején a daru kezelő nyomogassátok és a leszakadt kontinernél kinyilik az ajtó ott van a laptop gogo
-
válasz
laco1221
üzenetére
Én is ott kevergek,de hihetetlen,hogy senki nem tudja..vagy nem játszották végig..
A csarnok a konténerekkel..na ott hallani nagy hupogásokat,és csak megyek azon a részen(jó nagy) körbe-körbe,helikopterhez fel,lőszerraktár,egészségügyi szoba..stb.De hogy pontosan mit,hova,fogalmam nincs.
-
laco1221
tag
Na még egyszer összefoglalom a problémám!!
MENTÉS NEVE: CRYOGENIC ROOM
Odaadtam Annának az ellenszert és az a feadat, hogy meg kell találni Kamsky laptopját!! Ami a scientific dormitoryban van!!!
A fő probléma hogy a mikor elérek oda akkor nincs hozzá kulcsom vagy valamim, és azt írja ki, hogy ''I gotta find a way to get into the science personnel's dorm'' vagyis valami nem stimmel!!!
Én arra tippelek hogy volt egy animáció vmi raktárszerűségben: Mozgott a plafonon egy négyszög alakú sárga rész(hiába lőttem nem történt semmi) úgyhogy nem is foglalkoztam vele, továbbmentem és úgy értem el a scientific dormitory-hoz!!!!
Szóval szerintem ez a kihagyott rész hibaddzik!!!!
Mit kell ott csinálni???
HELP ME!!!!!!!
[Szerkesztve] -
laco1221
tag
Na így má értem, mondjuk ha angolul írtad volna a mentésnél kiírt szöveget (pl.: 2005.05.25.PM 10:54 Communication room) akko gyorsabban rájövök

Na mind1 írom az utat: -kijössz az ajtón->upper corridorban vagy
-mész egyenesen és az 1. beugrónál jobbra be az ajtón megint mész egyenesen és ahogy az út visz jobbra fordulsz és ott van a lépcső azon menny le ->lower corridorban vagy
-mennyél a folyosón aztán menny balra és ott lesz az ajtó:Habitation Module (nem kell semelyik ajtón benézni, de azt az ugrálós szörnyet nem árt kinyírni
)
-menny be és ott a következő mentés!!!!
Nem tom, hogy hova keveredté a leírásod alapján, de szerintem nem te vagy a béna hanem az egy zsákutca!!!
Nekem nem volt szerencsém ilyen utakra tévedni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na én ezután a mentés után vagyok 3-mal elakadva..
HA ESETLEG TALÁLNA VALAKI COLD FEAR VÉGIGJÁTSZÁST, VAGY TUDNA SEGÍTENI AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!!!

[Szerkesztve] -
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
Sajna nincs, csak meló helyi net. De legalább itt van.

Azon a részen (lézeres) már túl jutottam.
Tehát: meg volt a 3 generátor felrobbantása, utána scriptelt jelenet: Annácskát megfertőzték (ó jaj, mi lesz most?
; feladat frissítve: ellenszerért kell meni a medical resourche-részlegebe (?), ez a pálya eleje kb., fentről le kell jönni, jön a farkas-szörny, ki a nagy ajtón, konténeres nagy csarnokon keresztül, ki a szabadba, útközben az orvosi szoba és a lőszerraktár mellet.
Ekkor elérünk a nagy lifthez, be, szembe a másik ajtón ki, ekkor megjelenik a ''medical resourche'' felirat is, mint helyszín. Egy ''palló'' (út vezet egy szemben lévő ajtóhoz, de a vége kb. 2m hiányzik belőle. Csak 2 db ''csővel'' van össze kötve a másik oldallal, amikre nem tudok rálépni és átsétálni (leesik és vissza kapaszkodik vagy lezuhan).
Hát ennyi az én bajom.Remélem ennyiből tudod hol vagyok. PLS help! -
laco1221
tag
Bocs hgy nem írtam, de osztálykiránduláson voltam...
Na akko ha van MSN-ed akko gyere má MSN-re (az enyém az adataim közt)
De ha a lézersugarak állítottak meg akko megsúgom h. a C-vel guggol és úgy kell átmenni!!!
Én még mindig nem jutottam tovább úgyhogy még mindig kell egy kis HELP!!! -
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
Sajna csak ritkán tudom nyomni..., de :
az Annának kell az ellenszert megszerezni (a 3 generátor elpusztítása utáni feladat), de elakadtam. Nem tudok átmenni a hídon, miután kijövök a liftből ,Medical-kutatás részlegbe (ha jól emlékszem...).
Na most Te segíts, hogy eljuthassak addig,míg már Te vagy
) -
laco1221
tag
Hát ja!!
Utána má fogtam a fejem, hogy hogy lehet ilyen vaksi
Te hol jársz??
Na valaki???Help??? -
laco1221
tag
A #133-ra mondtam hogy kösz!!!
Tudod a vizesre!!
Amugy azé nem sikerült megcsinálni nekem elsőre mert addig még nem tudtam hogy futni is lehet
-
L@co
aktív tag
Kösz Ádi az elözö tippet is meg az UPPOT is!!!
-
ÁDI
aktív tag
up
és tényleg valaki ''segíjjen má'' neki, tényleg! -
L@co
aktív tag
Hahó VKI HELP!!!!!!
Biztos kiakasztota má vki, vagy ez egy kiakaszthatatlan játék???
UP!!! -
laco1221
tag
Na rájöttem hogy mi nem stimmel!!!
Az animáció mutat a plafonon egy dübörgö sárga négyzetet!!
Na és azzal mit kell csinálni??
VKI AKI MÁR KIAKASZTOTTA SEGICCSEN!!!PLS -
laco1221
tag
Hello ismét!!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol találom a scientific dormitory belépési kódját?
Mer má 2 órát bolyongtam és nem találtam meg

-
mattheus
őstag
végigvittem. Megöltem az apját, utána nézhettem perceken keresztül a készítők listáját...........
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
mit kell csinálni Anna Apukájával? Engem mindig eltapos vagy szépen megöl lassanként Hogy lehet elbújni a támadásai elől?
-
Gaspy
csendes tag
Hy
Rohadt jo a játék de nekem néha berecseg a hang(sound blaster live 24bit)
Más nem tapaszatlt ilyet?és mintha ugyanilyet tapasztaltam volna a farcry-ban is erre nincs valami mnegoldás????
PLEASE HELP

-
ÁDI
aktív tag
válasz
laco1221
üzenetére
A hardware-gondra nemigazán tudok mit mondani..., úgy látszik keveés a kakaó a kártya alatt odakinn (sok mindent kell neki megjeleníteni). Hát a 9800-ason ne csodálkozz, hogy annyit tud!

Elakadásra: indulj el ''egyenesen'', körbe kell menned a torony-szerű épület körül, a liftbe. Siess, mert közben a hullámverés leszedi a kevés életedet
-
laco1221
tag
NA VALAKIIIII!!!!!!!
HELP MEEEEEE!!!

-
laco1221
tag
Hello!!
Nekem nagyon bejön a game!!
Az irányítás szokatlan de megszoktam, a grafika jó 4-es 6ös skálan (szerintem), a sztori jó!!!
Má csak azé is mer amikor utánamnyúlt a hulla maj be szartam (DOOM 3 ban nem szartam be ennyire....)
Csak van egy kis gáz: nem tom mér akad a fedélzeten a játék!!!! 20-25 FPS a Gecube 9550XT@472/652 videokarin (800*600 full) míg 9800 pron 50FPS!! Belső terekbe meg 40-60FPS - nekem!! Ilyen hogy lehet???
Ja meg elakadtam amikor a elmegyünk a hajóval és széttörik a hajó vagy mi, és nem tom merre kéne menni!!!
HELP PLS!!
Mind a két kérdésben (ha tuttok)!!! -
ÁDI
aktív tag
Még nem jutottam el addig, mint te, de hogy eljussak, mond már el lécci, hogy lehet átjutni a ''hídon'', amihez a felvonóból jutsz ki. A két ''csövön'' nem tudok átmenni, mert leesik és visszakapaszkodik vagy lezuhan...

(hajó neki megy a fúrótoronynak, lifttel felmenni, ajtón ki és ott ez a híd; az elsősegély szobát kell keresni)
pls,pls,... -
Das Efx
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne a Cold fear al kapcsolatban! Ott vagyok az olajfúró toronyban és már felrobbantottam a nagy részét! Most ott vagyok a tetején, valami heliport! Ott van a csajszi is és egy nagy dög! Ha nem lövöm elég gyorsan felkapja a csajt aztán vége a dalnak! Hogy a fenébe csináljam ki? Az élet energiám is elég alacsony! Köszi! -
maniac
senior tag
Főellennél vagyok azt hiszem, de már vagy majdnem 1 hónapja. Nem tudom hogy hogy lehetne kinyírni. Töltényem nincsen sok, a hullákat próbáltam átkutatni, talált is lőszert, de az apukát nem tudom kinyírni, mert sztem golyóálló. HELP!
Köszi! Ja igen, addig már eljutottam, hogy Anna fogja magát és felhelyezi a C4-eseket, de azt nem tudom megoldani, hogy miután végez, az apukát kivégezzem. -
Dávidxxx
aktív tag
válasz
[infinity]
üzenetére
és tovább? (annnyira nem tetszik a játék csak a történetére (végkifejlett, stb.) vagyok kiváncsi.
-
Versus123
aktív tag
akkor a laptopot keresed. volt egy fürdőszoba, ahova ha bementél szemből egy ember kezdett rád lőni,balról jött 2 zombi és balra a tusolóban volt egy ilyen ''fészek'' amiből a kis csáposok potyognak....na ott le volt zárva egy kis átjáró, de most már ha visszamész oda nyitva lesz.
-
[infinity]
csendes tag
válasz
Dávidxxx
üzenetére
A történet izgalmasan kezdődik: az amerikai partiőrség egy tengeren hánykolódó orosz bálnavadász hajóra bukkan, melyről segélykérő jel érkezik. Tom Hansen kapja a feladatot, hogy derítse ki honnan adták le a vészjelzést. Mikor Tom a fedélzetre érkezik, szembesülnie kell azzal, hogy bizony a dolgok egyáltalán nincsenek rendben. Állati nagy káosz van, és életmentés helyett, az ő életét kell mentenie, ha csak nem akar a szörnyek, zombik vacsorájává válni. A hajón kutakodva kiderül pár érdekes dolog, és a szálak egyre mélyebbre vezetnek. Kiderül, hogy egy elhagyatott olajfúró toronyhoz kell mennie Tomnak. Az olajfúrón még érdekesebb és misztikusabb, rejtélyesebb dolgok várnak főhősünkre. Majd a szálak innen is tovább vezetnek, egy kisebb szigetre, ahol minden reménnyel választ kaphat Tom a kérdéseire.
[Szerkesztve] -
Dávidxxx
aktív tag
MI a története összefoglalva? (aki már végigvitte)
-
Már beadtam Annának az ellenszert,de utána csak kóvájgok a 2 részleg között,kinyírtam 2 ''nagy'' dögöt,de nem tudom mit kell csinálni.A helikopterhez sem enged...

-
sakto
őstag
mikor enged ez a sza.... menteni elöször???
bazeg már tök mesze voltam kiléptem és semmi mentésem nincs
-
Lord Zero
addikt
nekem emiatt a kurva mentés miatt dekkol a gépemen érintetlenül, grrrrhh
hogy lehet így elbaszni egy amúgy egész ügyesen eltalált hangulatú játékot és annak élményét
akárki akármit mond, ez egy (számomra) szar módszer
a játék nem nehéz, nem erről van szó - de a faszkivan azzal, h ő mondja meg, mikor álljak fel mellőle, és a pc-s lelkületemmel igenis nagyon hiányolom az f5-öt
köszönöm -
sakto
őstag
egész jo game,,,, csak az a qrva mentés
oyan resident evil szerü hangulat
-
bagyulajuve
addikt
Nekem alapvetően teccene, de iszonyat nehéz az irányítás vagy még nem szoktam meg..
A POP-vel is azé nem játszottam sokat. -
fire fox
csendes tag
szerintem se rossz game

-
Versus123
aktív tag
nah kivittem nagyon jóka game volt....
el is kezdem a God of Wart...ez még állatabb
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OTP Bank topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Kindle
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, és nem tölt semmit

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
; feladat frissítve: ellenszerért kell meni a medical resourche-részlegebe (?), ez a pálya eleje kb., fentről le kell jönni, jön a farkas-szörny, ki a nagy ajtón, konténeres nagy csarnokon keresztül, ki a szabadba, útközben az orvosi szoba és a lőszerraktár mellet.